kogucik.2972 04.11.09, 19:42 No ! od jutra mniej mnie będzie, do roboty przyszedł czas, więc upraszam, niech na grzędzie, nie zabraknie Was ! Ja jak zwykle - po dwudziestym, znowu luzik będę miał, Niech mi nie zabraknie dziewczyn - - bo do kogo będę piał ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 zawszeć 04.11.09, 19:57 zajrzę by słów parę pisać rymem niezbyt ładnie kiedy wena,ot kapryśna moim sercem znów zawładnie. Ale z grzędy rezygnuję, nie wytrzyma wielkiej rzyci. Ot,popatrzę sobie z dołu na ten szereg ptasząt tycich. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: zawszeć 04.11.09, 20:52 grzęda dzieło jest solidne i wytrzyma każdą rzyć siadaj mocno i bezwstydnie snuj wierszyków swoich nić... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: zawszeć 05.11.09, 18:44 sorry, bede obcesowa taka ze mnie wredna krowa: chcesz miec mala rzyc, musisz mnie żryc. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: od jutra 05.11.09, 18:45 czlowiek_lesny napisał: > Miało Ciebie nie być wcale, > ale w pracy świecie > czas znajdujesz stale, > spojrzeć co się plecie czy to zarzut?czy uznanie? a moze rzyci zawracanie? > > ____________________________________ > ... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Uznanie 05.11.09, 22:27 No normalnie Ty lizusie, nie podlizuj mi się tu się ! żartowałem, dziś mój pech, jeszcze mi komputer zdechł. męczę się już dosyć długo jeszcze chwilka i go sru go bo w tym cały wielki sęk, że jest nowy, że nie rzęch, odkąd go kupiłem w lecie, padł mi sprzęt już po raz trzeci. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Uznanie 06.11.09, 09:27 kto w marketach sprzet kupuje ten z rozumu ma dwie dwoje. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Uznanie 06.11.09, 09:41 Ależ skąd ! za nic w świecie ! nie kupiłem go w "markecie", ale w sklepie, niby dobrym - i bądź tu człowieku mądrym... Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Uznanie 06.11.09, 14:28 widac marka kiepska byla. (czesto marka to jest zmyla). rasa zolta produkuje potem bialym sprzet sie psuje. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Uznanie 06.11.09, 17:58 Na budowie komputera, nie zna się ptaszyna pewnie gdybym zajrzał - w środku - tylko Made in China Odpowiedz Link