e-wu-sia 13.05.12, 11:12 Kocham MaJ ponad wszystko Od MaJ zaczyna się moje nazwisko. Prawda to ma wiele uroku, Dla mnie maj , to najpiękniejsza pora roku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: maj 21.05.12, 14:45 Opowiadasz, przecież w maju pięknie w parku , pięknie w gaju masz słowiki w rododendronach wietrzyk drga w mgłach dymu dziewczę w ramionach i wszystko inne do rymu jak śpiewał Mieczysław Fogg: i sny, i bzy, i łzy i wszystko pełne szczęścia Tak piękne, że niech się schowa cały rok ( to znaczy pozostałe jedenaście miesięcy) Chcę tylko mieć MAJ nie pragnę nic więcej. aga Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: maj 28.05.12, 10:01 Hej Rudka, powiedzieć me serce musi wcale nie musisz czytać "e-wu-si" a jak nie lubisz mojego nicka wskakuj na inne drzewo i kwita. Ja Cię pozdrawiam i życzę radości niech zawsze uśmiech u Ciebie gości. I jeszcze życzę Ci miłego dnia, Bo taka po prostu jestem ja. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: maj 28.05.12, 20:45 Miłość do słowików i księżyca nas łączy niestety co dobre, to szybko się kończy. I maj, i pełnia księżyca za nami, I ławki parkowe pokryte sercami Jedynie słowiki po bzach nam kląskają O pięknym uczuciu zapomnieć nie dają. Już czerwiec nadchodzi i stare zwyczaje Paproci masz szukać - nie tęsknić za majem. aga Odpowiedz Link