internetowa27 03.03.10, 17:27 Kochani Rodzice! Chciałabym się Was poradzić jak pomagacie Dzieciom na tzw. ból wzrostowe,które często doskwierają w nocy. Znacie jakiś bezpieczny lek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lena575 Re: Bóle wzrostowe . 03.03.10, 18:54 Ja nacierałam córce nogi (bardzo bolały ją łydki), czasem amolem, czasem zwykłą oliwką. Sama jako dziecko to miałam i moja mama nacierała mi nogi oliwką. Myślę,ze bardziej "pomagało" samo masowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
internetowa27 Re: Bóle wzrostowe . 04.03.10, 12:03 Dzięki Lena575! Na pewno masaż jest przydatny, natomiast znalazłam na jednym forum wypowiedź jednej Mamy: "Na bóle wzrostowe u nas pomógł Ibum w zawiesinie. Jest bez recepty, łatwo przyswajalny. Na pewno Dzieciak będzie spał spokojnie" - www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/zdrowie-dziecka/bole-wzrostowe_33642.html#c32541. Czy któraś z Was stosowała ten środek na tzw. bóle wzrostowe? Odpowiedz Link Zgłoś
troppo_bella Re: Bóle wzrostowe . 08.03.10, 12:18 Ja wiem? We mnie takie środki budzą uczulenie na NAIWNĄ KRYPTOREKLAMĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
justykon Re: Bóle wzrostowe . 05.06.10, 23:40 internetowa27 napisała: > Dzięki Lena575! > Na pewno masaż jest przydatny, natomiast znalazłam na jednym forum wypowiedź > jednej Mamy: > "Na bóle wzrostowe u nas pomógł Ibum w zawiesinie. Jest bez recepty, łatwo > przyswajalny. Na pewno Dzieciak będzie spał spokojnie" - > www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/zdrowie-dziecka/bole-wzrostowe_33642.html#c32541. > Czy któraś z Was stosowała ten środek na tzw. bóle wzrostowe? ja stosowałam mojej córeczce-pomaga bo jest przeciwbólowy i przeciwzapalny,ale ile można dziecko szprycować paracetamolem??? Odpowiedz Link Zgłoś