mineteman 28.04.10, 18:40 Wloszczowa tez takiego jednego krecila i co z tego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiatlo Maja pierwsza klasa a i zdjęcia świetne 28.04.10, 20:14 Maja, Justyna, Agnieszka - królowe polskiego sportu. Bez nich polski sport by w ogóle nie istniał. Ale zdjęcia znakomite. Maja już pozowała w innych sesjach i zdjęcia nie do końca mi się podobały. Maja zasługuje na prawdziwą profesjonalną sesję. I te dwa właśnie takie są. Więcej takich zdjęć Mai proszę! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: Maja pierwsza klasa a i zdjęcia świetne 28.04.10, 20:43 swiatlo napisał: > Maja, Justyna, Agnieszka - królowe polskiego sportu. Bez nich polski sport by > w ogóle nie istniał. Zapomniałes o Kornelii. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Znawca! 29.04.10, 00:10 kr88 napisał: > Co to za żenujące fotomontaże? Widzę że znawca się znalazł! Świetne zdjęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Włoszczowska kręci 29.04.10, 08:24 Moim zdaniem takie stylizacje (jakies takie wydumane? Puchata mini na ROWER...)bardziej szkodza niz pomagaja. Nie mowie zeby wszyscy jezdzili w lycrach ale promocja "na rower w szpilkach" wydaje sie ciut przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
easz nie, mnie to wcale nie kręci 29.04.10, 08:44 Nie podobają mi się te zdjęcia, takie plastikowe, płaskie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl Ohyda! 29.04.10, 10:30 Nie wiem kto jest za to odpowiedzialny, ale te zdjęcia są ohydne do wyrzygania. Tak sztuczne, tak podrasowane, że w ogóle nie przypominają żywej osoby, tylko jakąś plastikową lalkę. Odpowiedz Link Zgłoś
flasska Re: Ohyda! 29.04.10, 11:12 Mhm. Właśnie tak jest. Zamieszczone tu zdjęcia są paskudne. Wygląda to na jakąś ambitną wprawkę z kursu obsługi fotoszopa niestety. Przesada zazwyczaj szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś