jotembi 21.09.10, 15:27 bardzo ciekawy tekst i bardzo ciekawa kariera serdeczne pozdrowienia dla pani Joli! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguchaklucha-to-ja Jola naga 25.09.10, 21:25 Pani Jola wiele mnie przez 5 lat nauczyła. Cieszę się, że mogłam tutaj o niej przeczytać. Pozdrawiam serdecznie i zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl "Starsza pani"??? 25.09.10, 23:02 Prof. Świtka, szef V Pracowni Malarstwa ASP: - Nieważne, że budowę ciała ma raczej zwyczajną, że teraz jest już starszą panią, więc doszły jeszcze nieuniknione zmiany w jej ciele. Eeeee... 55 lat to starsza pani??! www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/51,53662,8385794.html?i=4 Na tym zdjęciu starsza pani??? Jeśli ona jest starsza pani, to prof. Świtkę, urodzonego w 1939 roku, należałoby chyba nazwać trupem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: "Starsza pani"??? 26.09.10, 17:05 > Eeeee... 55 lat to starsza pani??! o ile autorka tekstu jest młodziutką dziewczyną tuż po pokwitaniu, to może jej się kobieta 55-letnia zdawać wiekową staruszką... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: "Starsza pani"??? 26.09.10, 22:17 > o ile autorka tekstu jest młodziutką dziewczyną tuż po pokwitaniu, to może jej > się kobieta 55-letnia zdawać wiekową staruszką... Ale to nie autorka tekstu powiedziała, tylko 71-letni profesor ASP!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: "Starsza pani"??? 27.09.10, 08:52 faktycznie, przeoczyłam, że to cytat. Ale skoro powiedział to taki wiekowy starzec lat 71 to należy mu to wybaczyć, toć już skleroza starca nad grobem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: "Starsza pani"??? 27.09.10, 11:34 > Ale skoro powiedział to taki wiekowy starzec lat 71 to należy mu to wybaczyć, > toć już skleroza starca nad grobem... ;-) E tam wybaczać. Sklerotycy z jedną nogą w grobie nie powinni się wypowiadać do gazet. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: "Starsza pani"??? 28.09.10, 09:49 > E tam wybaczać. Sklerotycy z jedną nogą w grobie nie powinni się wypowiadać do > gazet. ;-) WYPOWIADAĆ SIĘ MOŻE, ALE NIE POWINNI GO CYTOWAĆ :-) sorry za capsa, nie chce mi się małymi przepisywać ... Odpowiedz Link Zgłoś
a-co-cie-to-obchodzi-kto-ja Re: "Starsza pani"??? 26.09.10, 22:19 nchyb napisała: > o ile autorka tekstu jest młodziutką dziewczyną tuż po pokwitaniu, to może jej > się kobieta 55-letnia zdawać wiekową staruszką... Czytaj uważnie, to nie autorka wymyśliła, tylko zacytowała prof. Świtka. Dla niektórych facetów kobieta 30-letnia jest wiekowa. A trudno w wieku 55 lat mieć ciało nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: "Starsza pani"??? 27.09.10, 08:50 przyznaję bez bicia, nie dostrzegłam, ze to cytat tego wiekowego starca nad grobem... > ektórych facetów kobieta 30-letnia jest wiekowa. A trudno w wieku 55 lat mieć c > iało nastolatki. no cóż, jak ktoś jest tak głupi, że rozróżnia tylko nastolatki i starsze panie, to jego problem, nawet jezeli ma jakiś tytuł, to za dobrze o nim nie świadczy... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: "Starsza pani"??? 27.09.10, 11:31 > Dla niektórych facetów kobieta 30-letnia jest wiekowa. Ale żeby dla 71-letnich - to już nadmiar dobrego samopoczucia! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Jola naga 25.09.10, 23:13 Ciekawy artykuł. Sama myślałam o podjęciu takiej pracy, ale widzę, że to zbyt czasochłonne :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jola naga 26.09.10, 00:49 Echtom i zarabianie ciałem,hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
llollobrygida Re: Jola naga 27.09.10, 15:29 Czasochłonne i bardzo wyczerpujące fizycznie, spróbuj tkwić w jednej pozycji przez pół godziny bez ruchu. Wiem, bo pozowałam kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku w naszych czasach 55 lat to żadna "starsza pani" 28.09.10, 19:37 ile ma lat ta pani co to pisała? 600? Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: w naszych czasach 55 lat to żadna "starsza pa 29.09.10, 08:31 q-ku napisał: > w naszych czasach 55 lat to żadna "starsza pani" > ile ma lat ta pani co to pisała? 600? Kawałek wyżej jest wyjaśnione. To powiedział profesor ASP, lat 71. ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany A nie lepiej kupić na Allegro parę super manekinów 29.09.10, 11:52 po 600 zł ( są jak żywe ) niż maltretować " starszą " kobietę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
julita.chmura Jola naga 30.09.10, 15:19 Jole rysowalam dlugo, jej cialo jest dynamiczne, ekspresyjne, obdarzone naturalnym, nieprzemijajacym wdziekiem. Zatesknilam przeczytawszy ten tekst. Ale pewna niescislosc w tym artykule dotyczy pani Plewki-Schmit. Otoz ona takze zalozyla te Wyzsza Szkole Sztuki Stosowanej, a nie tylko doprowadzila ja do bankructwa. Sama bedac arystka zajmujaca sie gobelinem i tkanina artystyczna. Bez watpienia stawia ja to w nieco innym swietle niz ujawnila to autorka tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś