Gość: Zdanka Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.4web.pl 12.02.05, 12:51 Ja cię pierdykam... Czy przypadkiem nie chodzi w podporządkowywaniu się "autorytetom" i wodzowi o to, żeby przypadkiem nie pomyśleć samemu, nie wybrać samemu i nie spie..ć sobie życia samodzielnie? Czyli żeby przypadkiem nie zrobić czegos na własną odpowiedzialnośc? Widzę, że mają identyczne wytyczne i język jak ruch SA na początku działalności, kiedy byli dopiero organizacją w Państwie, nie zaś narodową , jedynie słuszną partią... ) no, ale w końcu to ich życie, każdy ma swoje i moze je sobie rozwalic w dowolny sposób...zresztą moze to i niegłupie-------> jeden gośc niewątpliwie nie jest cyniczny w tym towarzychu ------>otwarcie stwierdzil, że spodziewa sie pracy z ramienia ruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.76.classcom.pl 12.02.05, 12:52 wszechpolki nie miały porządnego seksu, więc plotą głupoty :) znalazł by się taki co by ją porządniej przeleciał, to by znormalniała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukiz Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.02.05, 13:02 gratuluję - według Ciebie prostaku wszystko jest zbudowane na seksie - kto nie zna nie potrafi nic - bzdura zwierzaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faworit Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.05, 14:32 A ciebie przeleciał dobrze Biedroń albo Niemiec , a może Gadzinowski i teraz wiesz wszystko i jesteś bezbłędny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.chello.pl 12.02.05, 12:56 fekal zamiast mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.wroclaw.mm.pl 12.02.05, 12:56 wyraznie wyborczą denerwuja tacy ludzie lepiej zeby wszscy byli nijacy poprawni za unia , pedalami , lesbami , na zyda nic nie wolno powiedziec .Ogladać reklamy w telewizji , wyscig szczurów , ładnie ułozone włoski i intelektualny bełkot. Ostania nagonka na LPR i tym podbnych jest aż zbyt wyrażna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antybs Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.05, 14:13 Bs, ale jak ktoś jest lesbą, to już nie jest nijaki. Lesba. Odpowiedz Link Zgłoś
magic00 Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane 12.02.05, 15:14 Gość portalu: bs napisał(a): > wyraznie wyborczą denerwuja tacy ludzie lepiej zeby wszscy byli nijacy poprawni > > za unia , pedalami , lesbami , na zyda nic nie wolno powiedziec .Ogladać > reklamy w telewizji , wyscig szczurów , ładnie ułozone włoski i intelektualny > bełkot. Ostania nagonka na LPR i tym podbnych jest aż zbyt wyrażna Nie tylko wyborczą denerwują faszyści i oszołomy. Tylko więcej takich, jakże pięknie, kolorowo i różnorodnie będzie! Do czasu, bo jak oni zaczną rządzić (mam nadzieję, że do tego nie dojdzie!!), to wszyscy "inni" będą musieli emigrować. Ja też, bo nie chodzę do kościoła i jestem pro-choice. To nie żadna nagonka, przed takim syfem jak LPR należy ostrzegać społeczeństwo! Dlaczego GW miałaby powstrzymywać się od krytyki tego paskudztwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duce Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.sanarb01.mi.comcast.net 14.02.05, 02:52 > wyraznie wyborczą denerwuja tacy ludzie lepiej zeby wszscy byli nijacy poprawni > > za unia , pedalami , lesbami , na zyda nic nie wolno powiedziec .Ogladać > reklamy w telewizji , wyscig szczurów , ładnie ułozone włoski i intelektualny > bełkot. Ostania nagonka na LPR i tym podbnych jest aż zbyt wyrażna . Nie , lepiej żeby wszyscy byli za faszystami, Hitlerem, Duce, Caucesku i Castro, bo ci są ciekawsi i mniej politycznie poprawni. GW czytam od kiedy powstała i fakt jest taki że stała się bardzo pro-żydowska (czego nienawidzę, zwłaszcza Warszawskiego i jego felietonów o jedynej prawdzie Żydowskiej), ale trzeba przyznać że niesie dużo treści dydaktycznych. A jeżeli umiesz wyciągać wnioski i czytać między wierszami, to jesteś w stanie zrozumieć o czym mówi artykuł. A mianowici mówi o praniu mózgów nastolatkom i wykorzystywaniu ich do celów politycznych. A nagonka na LPR nie ma tutaj nic do rzeczy. Np. co do kwestii homoseksualistów - najlepiej weź kij i idz bić pedałów na ulicy. Powstaje pytanie tylko - za co ich będziesz bił? Za to że sa inni? Czy zrobili ci coś złego? Nie, będziesz ich bił bo powiedział Ci tak wódz Giertych, Rydzyk czy inny mesjasz zbawiający świat. Bo on uważa że tak powinno być. A Twoja wola i twoje myślenie gdzie jest? Nigdzie. I to jest istota problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Do Połczyna z nimi IP: *.chello.pl 12.02.05, 12:57 Proponuję wysłać Panie do takiego jednego ośrodka w Połczynie Zdroju, gdzie kilkadziesiąt lat temu tego typu Panie pracowały dla żołnierzy niemieckich powracających z boju. Witały ich po podróży, pracy, wyczerpanych chłopców... Pomagały dojść do siebie. No, i utrzymywało czystą rasę. Wódz kazał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radical Jezus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 12:58 a gdzie miłosc bliźnego ktora glosil Chrystus??? nie wiem jakby wygladal Jezus w naszych czasach, czy chodziłby w sandałach czy w adidasch,wiem ze na pewno nie należalby do wszechpolakow ( i pewnie by go nie przyjeli, przeciez byl Zydem). a rydzyka, giertycha by portaktowal sikem prostym, przeciez to obludnicy babilonu. BABYLON MUST FALL !!!! ZION RULEZ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: 195.150.233.* 12.02.05, 13:04 Hmm..dwulicowość?! Ta panienka sobie nie zdaje sprawy, że jest w organizacji głoszącej ideały nazistowskie wypracowane przez niemców, których tak nie lubi! Co do katolicyzmu...przecież niedawno panowie z tej organizacji pokazali jak jest naprawdę: "Światowida postawimy, wszystkich czarnych powiesimy". Afiszując się rzekomą wiarą w Boga i ideały narodowe ( do których im daleko ) chcą zrobić w Polsce to co Hitler zrobił w 1933: dojść do władzy. Ludzie chrońmy demokrację! Niech każdy mówi i robi to co zechce, niech żyje tak jak zechce ( oczywiście nie szkodząc innym ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desspo Re: twoja ochrone demokracji widzimy po poznaniu IP: 200.206.78.* 13.02.05, 15:40 lodzi i dzialalnosci szechterow po wojnie i po 15 latach prlu-bis na razie panom z zydokomuny DZIEKUJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ShadowStorm Dzieciarnia, umieją (bądź nie) się określić. IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 13:04 Odrazu powiem, że jestem przeciw Wszechpolakom. Gimnazjaliści równiez mogą mieć głos. Ja osobiście jestem w 6.kl podstawówki i popieram Zielonych. Ale co to ma być?! "Wolnosci i tolerancja - puste słowa". Niby co, a "Bóg, honor, ojczyzna"? Na to samo wychodzi. Ci z MW ubierają się tak samo, bo nie mają odwagi pokazać, jacy są naprawdę. No cóż, nie dając sobie luzu, ograniczają się. Wszyscy Wsechpolacy zrzeszają się, bo nikt ich nie chce. Są nijacy. Jeżeli Girtych powie im 'tarzajcie się w błocie', zrobia to. Co za naród. Ale niestety, ró Girtychów naszą przyszlością... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ese Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 12.02.05, 13:10 jak ja takich ludzi nie cierpie... a tej pani zycze gromadki uroczych homoseksualnych dzieciatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.02.05, 13:17 zamknąćje w jakims obozie pracy to sie im głupot odechce:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l13 Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.icpnet.pl 12.02.05, 13:16 wstyd mi za siedlce...a ludzi który mówią o barykdach i o poswięceniu trzeba zamykać , bo potem na te barykady posyłaja innych sami siedząc i kombinując Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Efekt paralaksy IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 13:17 Co do efektu paralaksy, to trzeba również przyznać, że patrząc za bardzo z prawej strony wszystko wydaje się zbyt lewe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to sekta!!! Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.3.pl 12.02.05, 13:18 tym ludziom robią pranie mózgu, mogą mówić i robić tylko to, co im pozwolą. są zastraszani. to marionetki, dają się manipulować, są łatwowierni jak dzieci. MW powinno się natychmiast rozwiązać. Cały mechanizm, metody działania przypominają ,,Rok 1984", kto na to pozwala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sxf Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.elpos.net 12.02.05, 13:28 ja przepraszam ale ja w takim kraju i z takimi ludźmi życ nie chcem i nie dziwmy się że coraz więcej polaków wyjeżdza do pracy za granicę i powtórze za pierwszym komentatorem "Boże zatrzymaj świat ja wysiadam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.aster.pl 12.02.05, 22:29 Wyluzuj, gdzie nie pojedziesz - wszędzie będziesz miał tyle samo politycznych kretynów co i w Polsce, a w wielu zachodnich krajach jeszcze więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.chl.asp.gda.pl 12.02.05, 13:31 Normalnie włos się jeży na głowie! Hitler Jugend jak nic! MW powinna być zdelegalizowana, ponieważ robi pranie mózgu młodzieży, głosi hasła o nietolerancji i stwarza zagrożenie dla normalnych ludzi. A tak na marginesie: byłam punolem, nosiłam glany i podarte swetry, miałam iroka a jednak udało mi się wyrosnąć na porządnego obywatela, skończyłam studia, pracuję, płacę podatki i dzięki temu, że jako młody człowiek buntowałam się i uczyłam się WOLNOŚCI teraz mam szerokie horyzonty i dużą wiedzę, a nie klapki na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faworit Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.05, 14:47 Nie byłeś "punolem" tylko udawałeś. Nie lubie pozorantów i napinaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh je.nij się w dekiel ! IP: 62.233.214.* 12.02.05, 13:24 "Wobec Ojczyzny, która dała nam życie" - zycie dali ci rodzice. ...oby nie żałowali. a my razem z nimi. faszystowskie sekciarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szopspacz Rany boskie IP: *.sebastiana.ceti.pl 12.02.05, 13:24 Najpierw zaciekawienie: bo jak połowa facetów traktuje kobiety-w-mundurach jako fetysz ;) Potem przerażenie i mdłości. Przypomina mi się "The Wall"-> motyw z naśladowaniem Robaków :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rany boskie IP: *.wroclaw.mm.pl 12.02.05, 13:37 Najgorsze jest to, że giertychjugend próbują zawładność polskim patriotyzmem. Te uwagi o młodych polskich powstańcach, którzy ginęli za ten kraj. Chyba się teraz w grobach przewracają. Wszyscy oni byli wychwankami lewicujących - dziś byśmy powiedzieli liberalnych - idei, kształtującyh miłość do ojczyzny, ale także tolerancję i wolność. Ale to w sumie nie wina giertychjugend, tylko wszystkich innych organizacji młodzieżowych przy partiach politycznych, że nie potrafią zagospodarować patriotyzmu. A rzeczywiście zakaza krytykowania Giertycha trąci sektą. Natomiast zakaz rozmów z GW powinien prowadzić do delegalizacji tej organizacji. Prywatne opinie czlonków GJ mnie nie interesują, ale jesli jakiś członek giertychjugend jest posłem czy radnym to jego pism obowiązkiem jest rozmowa z prasą. Bo to ja mu wypłacam pensje z moich podatków, a o tym co wyczynia jako osoba publiczna mam prawo wiedzieć z gazety, którą czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rany boskie IP: *.wroclaw.mm.pl 12.02.05, 13:39 miało być "psim obowiązkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh je.nij się w dekiel ! cd. IP: 62.233.214.* 12.02.05, 13:31 "- Starszym nie można pyskować - mówi Gabrysia - bo są od nas mądrzejsi i zawsze (sic!) mają rację." potrzebujesz MYŚLEĆ ! - a nie słuchać. tego ci brakuje "...od dziecka byłem przyuczany do karności i słuchania autorytetów..." - rudolf hess Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:32 no cóż...ubaw po pachy jak się czyta wypowiedzi takich ludzi (choć wątpię szczerze w ich człowieczeństwo). No to,Młodzieży Wszechpolska: "Heil Hitler!!!", czy tam "Heil Giertych"-obojętne zresztą.Śmieszni jesteście i tacy pozostańcie! Odpowiedz Link Zgłoś
bananekk Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane 12.02.05, 18:28 Ja w zasadzie nic nowego i mądrego przy okazji poweidzieć nie chcę, popieram w 100%!!! W końcu mógłby ktoś z tym Ligowo-Wszechpolskim bagnem(to tylko eufemizm) zrobić porządek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioosh narodziny faszyzmu IP: 62.233.214.* 12.02.05, 13:33 "- Powinnam być surowa i karać wszystkich, którzy nie będą posłuszni." źle sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabloski ciekawe czy kolega Arek dostał te nagranie? IP: *.162.udn.pl 12.02.05, 13:33 biedaczysko może mieć naprawde kłopoty! Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek1983 Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane 12.02.05, 13:34 MW to sie nie powinno nazywac organizacja tylko sekta i to jedna z groźniejszych Himavanti to przy niej pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
marta.te Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane 12.02.05, 13:44 a tak w ogole to czy giertcyh nie przypomina wam Larcha z rodziny adamsow????!!! bo mi zawsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Głupia faszystowska qrwa..... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 12.02.05, 13:47 ...nie wspominając już o reszcie zastępu hitlerjugend. KIEDY WRESZCIE ZACZNIE SIĘ ICH NAZYWAĆ PO IMIENIU, TAK JAK NA TO ZASŁUGUJĄ. QRWICA MNIE BIERZE JAK CZYTAM: młodzież wszechpolska. Nazywajmy ich po imieniu: BANDA FASZYSTOWSKIEGO GÓWNA. Nie pozostaje nic innego jak wyjechać z tego zawszonego kraju, bo nie do pojęcia jest to, żeby w państwie które tyle wycierpiało z rąk faszystów pozwalać na demonstrowanie i wygłaszanie swoich chorych hitlerowskich poglądów. Tu może być tylko gorzej, aż strach pomyśleć jak bardzo....(sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
polonic dobre :) 12.02.05, 14:26 A ktoś tu mowił że to tylko Wszechpolacy są nienawistni ;-) Zaraz zaraz... zdaje mi sie ze to Gazeta wyborcza... TAK! Jestem pewny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Skąd tacy się biorą... IP: *.retsat1.com.pl 12.02.05, 15:50 Twoja wiedza z zakresu politologii jest na poziomie edniego ucznia szóstej klasy podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N-Cute Ech... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:19 popieram Cię , niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otoidzieon MW- powinna byś zdelegalizowana IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 12.02.05, 13:55 Nimi powinna zająć sie prokuratura. Jestem za delegalizacją ich organizacji. A miejsce dla jej załozycieli jest w dobrych poradniach psychologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otoidzieon Gdy rozum śpi-budzą się Giertychy !!! IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 12.02.05, 14:04 Gdy rozum śpi-budzą się Giertychy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszłypremierRP Re: MW- powinna byś zdelegalizowana IP: *.olsztyn.mm.pl 12.02.05, 17:19 Zawiadom prokuraturę jak uważasz, że złamali prawo a nie bijesz pianę. Typowe polskie zachowanie = brak działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Proszę bardzo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:36 UW złożyła wniosek do prokuratury o delegalizację Młodzieży Wszechpolskiej. Skoro prosicie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Proszę bardzo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:39 Litości! Wiesz, gdzie prokuratura ma takie wnioski? Równie dobrze mogę złożyć taki sam wniosek wobec UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.acn.waw.pl 12.02.05, 13:59 Młodzieżówki LPR, czyli Młodzież Wszedchpolska, działają i myślą jak bojówki SA, a wszystkie bojówki działające jak SA powinny skończyć jak SA ( jeśli ktoś nie wie o co chodzi,to niech przeczyta o Nocy długich noży w Niemczech 30 czerwca 1934).W artykle czytam epitety:zadnych dyskusji, posłuszeństwo, mądrości zachować dla siebie, itp. MW to organizacja, których sposób myślenia zbliżony jest do nazistowskiego. Jakas mądra uczestniczka napisała: kobietom nalezy płacić za wychowywanie dzieci, powinno sie znieść aborcje. Hitler też uważał podobnie...nastepny mądry postulat: Odciąć się od NATO- ten ruch zrobiłby z Polski druga Czeczenie. Dobrze że póki co ludzie traktują MW jako mniejszościową partie obłąkanych fanatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: 217.153.221.* 12.02.05, 14:06 ..najpierw nagonka na Samoobronę..teraz przyszedł czas na LPR.. Odpowiedz Link Zgłoś
buran Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane 12.02.05, 14:34 I dobrze, niech ta nagonka trwa!!!!! PRECZ Z CIEMNOGRODEM!!!! ZDELEGALIZOWAĆ FASZYZUJĄCE ORGANIZACJE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 20:54 jeśli przeprowadziłbym z Tobą wywiad (autoryzowany) i opublikował to też byś to nazwał nagonką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wszechpolki - rozmowy kontrolowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 18:14 Jetses pewien ze byl autoryzowany?? bo ja nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrob Gabriela M = Gabriela Mruszczak (Sąd Koleżeński) IP: *.pfizer.com 12.02.05, 14:17 a oto kolejna osoba rozszyfrowana. dane ze strony wrzechpolaków: Gabriela M to Gabriela Mruszczak z Sądu Koleżeńskiego MW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd Re: Gabriela M = Gabriela Mruszczak (Sąd Koleżeńs IP: *.upc-j.chello.nl 12.02.05, 16:31 Ha! Już jedziemy nasikać jej na wycieraczkę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś