paranka 19.06.05, 12:43 co za bzdura!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medee Re: Opalanie z pistoletu 21.06.05, 14:48 Polecam jeżeli jest jakaś ważna uroczystośc na ktorej chce sie ładnie wygladac (zwłaszcza zimą).Miałam taką opalenizne z pistoletu przed studniowką, nie miałam żadnych plam a moja skora miala ładniejszy kolor niz koleżanek które chodziły na solarium.Nie zapłaciłam tez dużo bo 60 zł za całe ciało mimo ze robiłam to w warszawie.Jednak latem nie jest to potrzebne...lepiej polezec na słoneczku Odpowiedz Link Zgłoś
eve82 Re: Opalanie z pistoletu 15.09.05, 16:55 NIE POLECAM takiej metody!!! raz skusilam sie i zalowalam, ladny efekt byl tylko pierwszego dnia, juz nastepnego pojawily sie nierownosci na calym ciele, poza tym mimo zabezpieczenia dloni i innych czesci ciala, ktorych nie opalamy pojawily sie tam zolte, okropne plamy, ktore wygladaly bardzo nieestetycznie!!!! koszmar.... lepiej isc sobie raz na tydzien na solarke:) Odpowiedz Link Zgłoś
serioga78 Re: Opalanie z pistoletu 07.05.06, 20:56 ciekawe czy można malować zwykłym pistoletem do karoseri, w koncu zderzak do zderzak...;) jak ktoras odwazna piszcie na serioga78@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś