female_psycho 15.10.05, 09:58 Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, bo pewnie wszyscy polecieli na www.szczepkowska.pl tak jak ja. Warto!!! Bardzo Pani dziękuję, Pani Joanno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mackee Re: Uwaga 16.10.05, 04:54 Lubię Panią czytać. Zawsze czekam na jeszcze. -- pancake.sggw.waw.pl/~mackee Odpowiedz Link Zgłoś
halina.kantor Re: Uwaga 16.10.05, 23:55 Jak ja się cieszę, że coraz więcej się o tym pisze i mówi, może wreszcie my i nasze dzieci będziemy postrzegani inaczej tak jak na to zasługujemy, a nie przez pryzmat naszych zaburzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
anetachrzan Re: Uwaga 20.10.05, 21:38 Wspaniały artykuł, właśnie dla mnie i o mnie. A już myślałam, że coś ze mną nie tak..., Dzięki Bogu to nie skleroza w wieku trzydziestu lat. Dziękuję. Tak na marginesie nie mogę odnaleźć tej Pani strony, czyżby znów ADHD dawało o sobie znać? Odpowiedz Link Zgłoś
wizytka1 Re: Uwaga 28.10.05, 14:56 Mial chyba 9 miesięcy, kiedy postanowiliśmy wypiłować kilka szczebelków z jego łóżeczka. Stwierdziliśmy, że tak będzie bezpieczniej.Skakał w łóżeczku tak szybko i wysoko, że prawie codzinnie opuszczał je wyskakując nagle i niespodziewanie, przy czym łóżeczko często lądowało nad nim do góry nogami jak baldachim. Miał chyba 1,5 roku,kiedy praktycznie wszystkie meble zostały przykręcone do ścian.Po segmentach wsponał się jak po drzewie. W tym samym czasie wszystkie drzwi w domu zostały zaopatrzone w skobelki zabezpieczające przed otwarciem ich od korytarza. Potrafił w ułamku sekundy np wbiec do łazienki,wskoczyć do wanny tak jak stał (ubrany) i odkręcić wodę. Miał chyba trochę ponad dwa lata, kiedy na moich oczach wspiął się na ogrodzie na wysoką,stara czereśnie i zawisnął trzymając sie obiema rączkami na najwyższej gałęzi, która znajdowała się na wysokości II piętra ... Dzisiaj ma lat 15 i ogromne kłopoty w szkole. Jest wspaniałym chłopcem, pogodnym,dowcipnym,inteligentnym, dziewczyny go uwielbiają :) a my kochamy ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
nick.crestone Jeśli to się zaczęło po 50-ce, to niestety jest to 07.11.05, 03:05 Alzheimer, a nie ADHD. Odpowiedz Link Zgłoś