andrzejno2 16.10.05, 17:36 fantastyczny artykuł, sam jestem człnkiem jego, chętnie bym opowiedział coś na ten temat, ale znaleść chętnych to sztuka, a także czy się nie \wstydzą chorób psychicznych, bo z tym to jest różnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olozel Re: Dom pod fontanną 12.04.06, 10:18 Dobrze jest szukać pomocy, ale ja znam lepszy. Po prostu egzorcysta. Trzeba zapłacić ale efekty pozytywne. Mnie zachopnotyzowala po wypiciu siedmiu kaw i zostałem w takim stanie. Organizm samoczynnie sie oczyścił, a ja zacząłem myśleć, szczerze wam powiem, że nigdy nie myslałem. Coś mi kradło moje mysli. Chorzy mają to samo. Teraz jestm innym człowiekiem. www.egzorcysta.pl. sam nie wiem jak to się stało, że czuję sie dobrze. pozdrawiam ludzi nie mających negatywnych wrażeń Odpowiedz Link Zgłoś
olozel Re: Dom pod fontanną 12.04.06, 10:25 CZterokrotnie byłem chospitalizowany Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejno Re: Dom pod fontanną 28.08.06, 17:16 Wielu członków w Domu pod Fontanną pracuje w Ekonie. Myślałeby się, że to taka wspaniałą firma, lecz nie jeden się zawiódł na tym. Obecnie przuję na Śródmieściu, gdzie jestmy traktowani jak nie wiem co. Trudno to nazwać pracownikiem, ale jesteśmy traktowani jak śmiecie, przez własnych szefów. Podczas szkoleń jakie mieliśmy obiecywano nam cuda, jednak stało się inaczej. Zmieniła się sortownia, z której nie miało byc reklamacji, jeśli chodzi o worki na odpady, zmienił się system pracy, gdzie nas inaczej traktują, a przecież to pracują tu ludzie niepełnosprawni z róznymi zaburzeniami nawet psychicznymi, ale i nie tylo. Obecnie pracuję w brygadzie, gdzie jest zatrudniony syn brygadzisty, który mam wszelkie znajomości na wysokich szczeblach i nikt nie ma nic do powiedzenia. W sumie jesteśmy sobie sami winni. Przychodzą do nas psnie psycholog, które moga nam pomóc w różnych problemach, jednak nikt nie może się odważyć na to, aby coś zająć miejsce we własnej obronie. Jak mam się pracować w takiej firmie spokojnie????????? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejno Re: Dom pod fontanną 11.01.07, 17:47 Za dużo tam jest schizofreników, to odstrasza mnie od tego Domu - Klubu. Gdyby nie tacy, zupełnie inny stał by się ten Dom, ale takie schorzenia są dziś coraz to częstszym powodem do narzekań. Sam mam podobne schorzenie, ale nie poddaję się losowi, to jedyna zasada Odpowiedz Link Zgłoś