Dodaj do ulubionych

Chłopcy jadą na Mundial

08.05.06, 00:27
Prawa biologii są nie do przeskoczenia. Prostytucja kwitnie wszędzie, gdzie
tylko pojawiają się faceci. Po co się oburzać?
Obserwuj wątek
    • magdateclaw Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 00:37
      Uwazam ze zdrowy seks w jakimś dobrym czystym lokalu jest czasem lepszy od nocy z nudną polską kwokom. Sorry sama sie tu urodziłam, ale widze jakie są w większości moje koleżanki. Gdybym była facetem, pewnie na ich widok również by mi nie stawał. Większość polskich dziewczyn wyglda jak nabozne, naurmuszone madony z Radomia.
      • jan.kulczyk Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 01:33
        "Przyjeżdżajcie, czekamy na was - uśmiecha się kokieteryjnie rozgogolona Sabina
        w materiale dotyczącym przygotowań do mundialu."

Ja mam pytanie do autora. Moze ja jestem niedoksztalcony, ale co to znaczy
        "rozgogolona"? Rozumiem niedogolona, choc to dosc chamsko tak kobiecie wytknac.
        Ale "rozgogolona"? Jesli autor uzywa swojej domowej/gminnej/powiatowej gwary w
        kregu znajomych, na zdrowie. Ale jesli robi to w artykule, ktory w dodatku jest
        dosc ciekawy, to juz przegiecie... Ktos mnie oswieci?

A do magdateclaw: co to znaczy "madona" i czemu sie akurat tak Radomia
        uczepilas? Podobno to przyjemnie miasto. :)
        • meninas Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 03:04
          ´rozgogolona´to nize zadna gwara domowej/gminnej/powiatowej autora tylko jest
          to slowo pochodzace od ´goly´ i oznacza byc rozebranym ale nie do konca. az
          dziw bierze, ze pan nie szlyszal. ani nie czytal.
          • alpepe Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 09:07
            ja również nigdy nie słyszałam, ani nie przeczytałam takiego słowa, znam za to
            "roznegliżowana" "skąpo odziana" "nie do końca odziana/ubrana".
            • sqark Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 09:32
              Droga ALPEPE co mnie obchodzi kim jest twój mąż? Niech bedzie sobie nawet
              kosmonautą...
              • aniorek Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 13:42
                O rany, klasyki nie ogladal, to raz, a dwa, nie rozroznia sygnaturki od tresci
                postu.
                • khas Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 15:20
                  a może to była prowokacja ze strony Sqark.
                • blueel Znieczulica! 09.05.06, 14:51
                  I po kilku pierwszych postach juz widze, ze zachowujecie sie dokladnie jak
                  bohater z konca artykulu. Nic was to nie obeszlo?! Podniesiony jest ten temat
                  juz drugi raz i jestem przerazona totalna znieczulica ludzi! Wiedzcie, ze
                  kobieta nawet raz zgwalcona (gwalt - stosunek seksualny bez zgody jednej ze
                  stron) jest ZOMBIE juz do konca zycia. Jest zywym trupem na zawsze! A glos
                  dziewczyny ktora tu sie wypowiada z taka pogarda na temat innych kobiet, to juz
                  totalne nieporozumienie!
                  • nett1980 Re: Znieczulica! 09.05.06, 15:17
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=40095015&a=40096003 nie ma co
                    sie nia przejmowac, moze wrocila z imprezy i sama nie wie co napisala ,
                    specyficzna z niej dziewczyna... co mozna zobaczyc chocby w tej dyskusji .
            • kerebron Do wszystkich niedogogolonych:) 08.05.06, 11:06
              Określenie "rozgogolona" jest ludowym odpowiednikiem słowa "roznegliżowana". Posiada pewną jędrność i łobuzerski wdzięk, których brakuje eleganckiemu, z francuszczyzny wiedzionemu terminowi. Dwadzieścia lat temu użycie takiego słowa w artykule prasowym raziłoby mnie, dziś, przyznam, nie razi. Na tle niezliczonych trywialnych, płaskich i pozbawionych jakkolwiek rozumianego wdzięku kolokwializmów, które zalewają dzisiejszą polszczyznę, "rozgogolona" może wręcz uchodzić za określenie wyszukane. Dlatego wszystkim Polakom, którzy tego słówka dotąd nie znali, sugeruję, by je przyswoili, nawet jeśli to to[ylko regionalizm. Wobec zachodzących zmian obyczajowych i obecnych w modzie trendów będzie ono coraz częściej przydatne.;)

Przyszła Karolinka, rozgogolona -
              "Przytul się Karlicku, przytul się Karlicku, do mego łona..."
          • dawid_madian Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 10:01
            A mogłabyś jeszcze napisać, na jakiej zasadzie w ogóle powstał ten wyraz i jakim
            w ogóle cudem odmieniłaś tak słowo „goły” aby powstało „rozgogolona”? Ponieważ
            dla mnie to też wygląda jak grypsera starowiejska.
            • psycholognistykutas Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 16:19
              Dzi go... Musi same miastowe na forum. Ciekawym kaj se te wszystkie ludziska ze
              wsi wyemigrowały.
              A co wy do tego Radomia macie? Kiedyś tak moimi Kielcami sobie gębę wycierali,
              teraz znów Warchołami zaczęli.
          • anna-dark Jedźcie - tam na pewno będą BOMBY !!! 08.05.06, 10:03
            Jedźcie - tam na pewno będą BOMBY !!!
            • zetisdead Re: Jedźcie - tam na pewno będą BOMBY !!! 08.05.06, 15:53
              Oczywiście. SEXBOMBY. :D
        • sqark Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 09:29
          gwara? gminna?
          to naprawde masz braki...
          • dawid_madian Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 10:02
            To od jakiego słowa to powstało i jak się niby odmienia?
      • akasha_ah Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 07:16
        Nie ma w tym nic zlego?
        Nic zlego, ze kobiety sa sprzedawane jak towar? Nic zlego, ze do prostytucji sa
        zmuszane ?
      • frant3 Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 09:06
        Magdateclaw!
        W każdym kraju większość kobiet jest średnia lub nieładna. Natomiast mniejszość jest piękna. A u nas ta mniejszość jest boska. Polki są po prostu najpiękniejsze i dlatego obawiam się lata. Latem piękne kobiety cześciej wychodzą na dwór i to w strojach niekompletnych. A ja jestem wrażliwy, więc obawiam się o swoje zdrowie.

--
        Frant - humor, satyra, krytka
        • sqark Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 09:36
          Tkie przypadlosci da sie wyleczyc. Zeby potem nie bylo "Prowokowala"
        • 7410as Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 16:12
          Co w tym zlego ?

Hm pilka, alkohol wieczorme po meczu, pozniej platny seks czemu nie nie mam
          nic przeciwko tylko moze nasz rzad jakas spowiedz powracajacym powinien
          zarzadzic....
          allegro.pl/item101944499_umbro_oryginalna_nowa_bluza_kurtka_.html
          allegro.pl/item102988669_umbro_dres_nowy_okazja_rozmiar_l_.html
      • nookie7 Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 09:44
        magdateclaw napisała:

>Dziewczyno sama nie wiesz o czym mówisz!!!Albo jesteś prostytutką, albo osobą
        średnio(lub mało) rozwiniętą umysłowo. Współczuje...
      • dagmaranowicka Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 10:38
        Magda, ty sie najpierw nucz pisac poprawnie, a potem zajmij sie komentazami.
        • 1europejczyk <a href="http://sjp.pwn.pl/slowo.php?co=komentarz" target="_blank" 08.05.06, 13:33
        • sir_fred Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 15:21
          O właśnie, Dagmaro, właśnie ...
      • trollomsmierc Re: Nie ma w tym nic złego. 08.05.06, 10:44
        to lec zarabiac , pewnie jestest niedorobionym klonem Dody z bog wie jakim
        poczuciem wlasnej wartosci, nieprzystawalnym do rzeczywistosci ,bo zrobionym
        przy pomocy 1cm tapety na mordusi... Czytalas o 15 kliencie tej w Portugalii??
        Jesli masz zapedy Messaliny , to zglos sie do tego turka co tak ladnie pokoiki
        wyrychtowal , bedzie czysto higienicznie i na autko zarobisz , a jest nadzieja
        ze zajmiesz miejsce jakiejs nieszczesnej dziewczyny ...a zrobisz to z wlasnych
        checi, skad sie takie nabdzyczone polmozgi jak ty biora???
        • trollomsmierc to bylo do magdyteclaw 08.05.06, 10:51
      • ollie1 Re: Nie ma w tym nic złego??!!!??!?!?!?! 08.05.06, 13:53
        Po co sie oburzac? Nie ma w tym nic zlego???
        Normalnie rece opadaja!
        Ciekawe, czy bys tak samo mowila, gdyby to ciebie zamknieto pod kluczem w
        jakims burdelu, zabrano paszport, na dzien dobry zgwalcono i obito twarz zebys
        sie nie stawiala?
        Moze jeszcze raz uwaznie przeczytajcie ten artykul. On nie jest o tym jak to
        znudzeni panowie musza sobie szukac uciech u prostytutkim, tylko o tym, ze
        setki, tysiace kobiet jest podstepem wywozonych za granice i sprzedawanych do
        domow publicznych.
        To sie dzieje nie tylko z okazji mundialu, ale codziennie. Nie tylko w bogatych
        krajach zachodnich ale i w Tajlandii, Wietnamie, Kambodzy. Tam sprzedawane sa
        do burdelow kilkuletnie dzieci, dziewczynki i chlopcy. Bo na to wlasnie maja
        popyt. Za to placa zachodni turysci bo w ich krajach za pedofilie idzie sie do
        wiezienia.
        Wyobrazni troche i pojecia o tym co sie dzieje, zanim zaczniecie pisac takie
        bzdury...
        • blueel Re: Nie ma w tym nic złego??!!!??!?!?!?! 09.05.06, 15:00
          Brawo!!! Chociaz ktos tu ma serce i mysli! Byc moze ludzie tak bardzo boja sie
          prawdy, ze wola rozprawiac na temat ortogarfii i jakiegos dziwnego slowa
          zamiast zrozumiec i zaczac dzialac, a przynajmniej nie walic takich cynicznych
          takstow. Jeszcze raz brawo za powyzszy post!!!
      • jajko69 do magdateclaw v- wspolczuje ci 08.05.06, 18:55
        przepraszam, czy z toba jest cos nie tak? przeoczylas fragment o handlu
        kobietami, porywaniu, biciu, gwalceniu i meczeniu?!
      • urania77 Re: Nie ma w tym nic złego. 09.05.06, 20:00
        magdateclaw napisała:

> Uwazam ze zdrowy seks w jakimś dobrym czystym lokalu jest czasem lepszy od
        nocy
        > z nudną polską kwokom.

pisze się: kwoką
        bo może masz nowoczesne poglądy ale to nie zwalnia cię z umiejętnośći pisania
        (poprawnego)

seks tak ale nie pod przymusem - bo to już nie jest seks dla przyjemności,
        uważasz że jest to uczciwe że jakiś handlarz żywym towarem werbuje kobiety pod
        pozorem pracy jako kelnerki czy opiekunki a potem zmusza do uprawiania seksu z
        jakimś śmierdzielem,
        • leo_tax Re: Nie ma w tym nic złego. 13.05.06, 15:48
          Robienie błędów (pomijam celowych czy nie) nie zamyka drogi do wypowiadania
          wlasnej opinii....................:)
      • annetje marna prowokacja, cwoku! 12.05.06, 21:12
      • magdateclaw Odpowiadam pruderii... 14.05.06, 03:43

Większość z tych lasek jeździ do niemieckich agencji z własnej woli.
        Robienie 'halo' wobec tych, które są zmuszane do tego jest zasadne - zgoda.
        Ale gerelizowanie i mowinie, że wszystkie polskie prostytutki w Niemczech
        są męczennicami uważam za mydlenie oczu.

To nie jest hipokryzja ponieważ polskie społeczeństwo nie może sobie poradzić
        z myślą, jak uznać płatny seks, za istniejace zjawisko.

Nie oznacza to, że w Polsce nie ma burdeli, owszem są i korzysta z nich
        nie mniej meżczyzn niż na zachodzie. Ale robieniu tego u Was (bo piszę z brytyjskiego uniwerku), towarzszy ciagłe poczucie grzechu, bólu, cierpiętnictwa.
        Zresztą jak ze wszystkim w Polandzie.
        Można powiedzieć, że w kategoriach moralnych w Polsce wszelki seks
        jest grzechem.

Wyjechałam z tego zadupia i nie chcę wracać. Prasę czytam zawodowo :-(

Mama nadzieje, że Królestwo pozowli mi kiedyś zmienić się na Margaret,
        Teclaw już nie brzmi tak slowiańsko, także ujdzie.
        • nett1980 Re: Odpowiadam pruderii... 14.05.06, 19:45
          polskie spoleczenstwo nie moze poradzic sobie tez z problemem pedofilii ,
          zlodziejstwa ; prostytucja byla zawsze i pewnie bedzie ,ale nalezala do zawodow
          wykletych , tabu .A wiesz co sie dzieje ze spoleczenstwem , ktore nie
          przestrzega tabu, czyli tez i strefy sakrum nie ma? ?
          Zachowujesz sie jak prostak , ktory sie zachlysnal tzw. wielkim swiatem ,
          kazdy zna nawet jednego archetypowego , tak tak pani Dyzma ,bardzo pani go
          przypomina , obrazajac kraj swojego pochodzenia i obrazajac ludzi. Prosze
          porozmawiac z jakims sympatycznym Anglikiem , uzywajac inwektyw pod adresem
          Polski , no ale pewnie pani ze swoja tepa subtelnoscia nie zauwazy , zdumienia
          kryjacego sie w oczach normalnego czlowieka. Dla pani kazdy Polak to sluchacz
          RM i wyborca Samoobrony , uprawiajacy seks po ciemku i przez dziure w koszuli.
          Kazdy kto tak uogolnia nie zasluguje na szacunek , bo to swiadczy o jego
          prymitywizmie .
          • magdateclaw Polsko ...pozwól żyć. 15.05.06, 00:14
            Nardowosc polska jest jak nowtwór.
            Gdy juz sie o nim zapomina on ujawinia się i ssie.
            :-(

Jestena koncu swiata, a tu sie pojawia jakis gosc,
            który zaledwie po imieniu domaga sie danin na rzecz
            jakiejs wimaginwioanej "polskiej spolecznosci" czy czegos takiego.

Mozesz byc Polką - wtedy znaczy ze sie poddałas, a choroba
            Cię zzera. Poki co jestem zbyt mloda. Póki co walcze.

To nie jest tak, ze urodzenie w danym kraju ma wazyc do konca zycia.
            Zreszta do cholery, jakiego zycia. Po polsku sie wegetuje - bawi dzieci,
            zaklina rzeczywistosc, przeklina tym, którym sie udało.

To zycie zle, jestem o tym przekonana.

Nie chce byc Polka. I nic do Was nie mam.
            • nett1980 Re: Polsko ...pozwól żyć. 15.05.06, 08:54
              przepraszam czy ty masz jakis problem? Wtracilas malo subtelna uwage na temat
              prostytutek , pewnie ze mozna tak samo potraktowac wypicie kawy z kims jak i
              pojsc do lozka a jeszcze dobrze zarobic, to przeciez rodzaj sportu dla
              niektorych. To nie jest kwestia pruderii , bo taka przyslowiowa Frytka dala sie
              poniesc fali , Ken jej sie podobal i tyle. Oburzyla sie Polska , no pewnie ,
              ale czy wszyscy jestesmy Cejrowskimi z tego powodu? Ot ludzie sa rozni, ja
              tylko nie wiem po co ty wystepujesz na polskim forum , jakies swoje kompleksy
              odregowujesz , robisz z siebie meczennice ?Jak mam znajomych w Szwecji ,
              Izraelu , Anglii , Belgii , Hollandii wszyscy mowia , ze tam maja wiesze
              szanse ,ale zle sie o swoim pochodzeniu nie wyrazaja ,tyle . Kiedy
              zauwazysz ,ze jestem kobieta ,a nie faciem ,ktory slini sie ,gdy zobaczy nick
              Magdateclaw??
    • dm117 Piwa, lasek i super meczów-reszta sie nie liczy!! 08.05.06, 03:00
      • mmoonchild ot mentalnosc typowego mezczyzny 08.05.06, 14:01
    • precesja "kokieteryjnie rozgogolona Sabina " 08.05.06, 08:29
      "kokieteryjnie rozgogolona Sabina "
      co to znaczy "rozgogolonić" Gazeto? Zasnął człowiek od korekty?
      • dawid_madian Re: "kokieteryjnie rozgogolona Sabina " 08.05.06, 10:04
        Nie tyle zasnął, co się nagogolił. ;-)
      • anna-dark To napewno coś od GOGOLA 08.05.06, 10:07
        To napewno coś od GOGOLA. Takie uczone tam są w GW - prosto z ruslandu.

precesja napisała:

> "kokieteryjnie rozgogolona Sabina "
        > co to znaczy "rozgogolonić" Gazeto? Zasnął człowiek od korekty?
      • kiddy Re: "kokieteryjnie rozgogolona Sabina " 08.05.06, 15:53
        Jeśli się nie rozumie jakiegoś słowa zawsze można skorzystać ze słownika...
        Ostatecznie wrzucić w Google.
        Nie wiem skąd to zdumienie i dym o słowo "rozgogolona". Dla mnie jasne jest o
        co chodzi. Zamiast wyśmiewać "błąd" korektora można samemu sprawdzić o co
        chodzi.
    • kkittler Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 09:21
      Prawa biologii-faktycznie-są nie do przeskoczenia...ale wśród zwierząt.Po to
      masz rozum żeby kierować swoim popędem!Ci, którzy nie panują nad swoją
      seksualnością, pokazują swoją słabość i próbują usprawiedliwiać się
      małowartościowym tłumaczeniem.
      • winka53 Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 09:53
        <Niech jada...chlopcy..na jazde..hihihi...
        mnie to zwisa...i powiewa...
        nie moje cialo...nie moj bol....
        pozdrawiam chlopcow..hiiiiiiiiiiiiiiiiii..
        • dawid_madian [...] 08.05.06, 10:06
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • anna-dark Walić, walić, walić - abo kiboli abo co innego... 08.05.06, 10:08
        Walić, walić, walić - abo kiboli abo co innego...

kkittler napisał:

> Prawa biologii-faktycznie-są nie do przeskoczenia...ale wśród zwierząt.Po to
        > masz rozum żeby kierować swoim popędem!Ci, którzy nie panują nad swoją
        > seksualnością, pokazują swoją słabość i próbują usprawiedliwiać się
        > małowartościowym tłumaczeniem.
    • zoo_keeper Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 10:11
      polka_potrafi napisała:

> Prawa biologii są nie do przeskoczenia. Prostytucja kwitnie wszędzie, gdzie
      > tylko pojawiają się faceci. Po co się oburzać?
      Z prostytucją jeszcze nikomu się nie udało wygarać, choć nasz nowy rząd z
      pewnością będzie miał takie ambicje.
      Oburzające jest przymuszenie kobiet do prostytucji i sprzedawanie ich do
      burdeli (i nie mówicie, że same wiedziały że nie będą kelnerkami).
      Jeśli pracują legalnie i zgadzają się na to, co robią - to już ich sprawa.

--
      fotografia cyfrowa
    • anquisette Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 10:40
      Po co się oburzać? Chyba masz problemy ze zrozumieniem tego artykułu. Problemem
      nie jest tu prostytucja sama w sobie ani nawet skala tego procederu tylko fakt
      że część kobiet jest do tego ZMUSZANA. Jeżeli kobieta chce dawać za pieniądze
      to jest jej sprawa, jej zdrowie. Natomiast fakt że w XXI wieku kobiety są
      porywane, zmuszane do prostytucji, gwałcone itd żeby "zaspokoić popyt" to jest
      dla mnie jak najbardziej oburzające.
    • psycholognistykutas Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 10:43
      Bruk. Opowieści tego pajaca Maciusia mogą podniecić wielbicieli filmów w stylu
      amerikenpaj. Szkoda czytać takie gó...
      • magdalenapilat Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 11:04
        'Ale w którymś momencie to się zaczęła robić męczarnia. Kumple też tak się
        czuli'

Biedni chlopcy z rozumkami pomiedzy nogami...

• anquisette Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 11:09
        Szkoda tylko, że tak wielu jest takich Maciusiów z kumplami na tym świecie.
        • trollomsmierc Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 11:24
          coz przeciez ich nie wybijesz w pien, ciekawe ze sie narzeczonej boi, a to
          rosnie przyszly ojciec rodziny , hehehe wyszymiany znaczy ..
    • aga20054 Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 11:42
      pan bog dal mezczyznie dwa organy: mozg oraz penisa. niestety, nie dal mu
      wystarczajacej ilosci krwi w obiegu, aby ten mogl oba te organy obslugiwac
      jednoczesnie. hi, hi, hi...
      • aureliana Re: Chłopcy jadą na Mundial 08.05.06, 12:14
        to jak dlugo ci chlopcy byli na tych meczach, ze tak ich przycinelo? nie mogli
        wytrzymac paru dni? rrany..
        zle w tym jest to ze czesto kobiety sa zmuszane i torturowane, traktowane jak
        zwierzeta. kazdy potencjalny klient powinin o tym myslec. a pan maciek w szarym
        garniturku to juz w ogole niehumanitarny facet, dziwka zmeczona i wycienczona...
        i i ze mu sie rzygnac nie chcialo jak sie dowiedzial, ze jest 15:) niby wiaodmo,
        ale zawsze to gorzej jak ci taka panienka powie od razu..
    • bezportek Usprawiedliwianie prostytucji a lewackie zabobony 08.05.06, 13:43
      Typowe dla lewackich meneli jest bezmyslne powtarzanie zaklec w
      stylu: "prostytucji nie zwalczysz", "wyzej d.. nie podskoczysz" i "nic sie nie
      da zrobic". Siedzenie na brudnym zadku i zlozeczenie calemu swiatu to kliniczny
      obraz bezczynnego bezrobola, tfu!
      Samo zjawisko sprzedawania uslug seksualnych jest malo istotne i z prawnego czy
      moralnego punktu widzenia neutralne. Natomiast otoczka tego procederu, lewacka
      jaczejka zlozona z pijanych klientow z jednej strony i sutenerow z drugiej - to
      kryminogenna mieszanka chamstwa, wyzysku i hipokryzji prawie na poziomie eselde.
      W normalnych krajach to wlasnie zboki szukajace seksu za pieniadze i przestepcy
      zyjacy z ciezkiej pracy dziwek plci obojga staja sie celem akcji policyjnych.
      Oczywiscie, nikt nie spodziewa sie calkowitej likwidacji prostytucji, ale nie
      jest to powod, zeby ja usprawiedliwiac. Chyba ze sie samemu zyje z nataszek,
      jak to sie marzy wszelkiemu menelstwu.
      • scarlett_kapusta Re: Usprawiedliwianie prostytucji a lewackie zabo 08.05.06, 15:38
        dlaczego lewackich?
    • mmoonchild Skoro napomknieto o biologi 08.05.06, 13:58
      a kobiety porownano do kwok to rownie jasne powinno byc ze faceci to ostatnie
      swinie. I nic w tym dziwnego chyba nie ma. Skoro traktujemy sie tylko jak
      biologiczne organizmy to chyba trzeba nazywac rzeczy po imieniu. Co do panow
      ktorzy takie meki i katusze znosza w lozkach to jestem jak najbardziej za tym
      zeby sobie wsadzali swojego serdelka gdzie tylko pragna ale niech nie wciskaja
      nam potem ze sa tacy niewinni i niech pochwala sie tym co robia w burdelu skoro
      to jest taki powod do dumy. Predzej stalabym sie wyznawca polityki Leppera niz
      przespala z taka swinia ktora spuszcza sie w prostytutke w burdelu.Dziewczyny
      uwazajci wiec na panow bo oni wszyscy sa jednakowi jesli chodzi o te sprawy.
      • kleoo odechciało mi się 08.05.06, 16:12
        moim marzeniem było pojechać na Mundial i kibicować naszej reprezentacji, lecz
        po tym artykule mi sie odechciało :( Zwłaszcza, ze bym pojechała sama i dziekuję
        za takie przeżycia,że mnie do domu publicznego wezmą :-/, mi chodzi tylko o
        emocje związane z futbolem. Kurcze faceci dlaczego wy wszystko musicie popsuć,
        nawet taką piękna rzecz jak Mundial, piłka nożna :( tylko jedno wam w głowie?!
        • smok_sielski Re: odechciało mi się 08.05.06, 17:13
          Wiec artukul spelnil swoja role - zasial STRACH. A o to mediom chodzi, zeby
          siedziec na rzyci, trzasc sie ze strachu i tylko ogladac tv/czytac giwi.

smok
    • lukasbo "Dostaliśmy z Niemiec plakaty i ulotki .... 08.05.06, 18:08
      w języku polskim, rumuńskim, bułgarskim, rosyjskim i angielskim - mówi siostra
      Ranachowska. - Sami wydrukowaliśmy kolejne - razem ponad 20 tys. Dbamy, by
      trafiły do urzędów pracy i na granice" - znaczy reklama zatrudnienia w czasie
      mistrzostw dopracowana w każdym calu ( i w językach potencjalnych adresatów;)
      s2.bitefight.pl/c.php?uid=78176
    • masaryk dziewczyny pilnujcie sie 08.05.06, 18:49
      uwazajcie gdzie jedziecie albo odpuscie sobie niemcy w te wakacje szkoda zdrowia
    • sierzant.podsiadlik Re: Chłopcy jadą na Mundial 10.05.06, 00:56
      Kolejny świetny reportaż, Księciuniu! Kongratulejszyn!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka