cmoks 09.07.06, 22:43 ejj lubicie Reni Jusiss,kurde ja ostatnio strasznie czasto ja slucham i wogole podabaja mi sie jej piosenki i muzyka ktora "robi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazyliaa Re: RENI 13.07.06, 15:10 reni jusis to najbardziej oryginalna polska wokalistka. Tworzy fajne taneczne utwory.Zawsze jest swietnie i niepowtarzalnie ubrana. ładnie sie prezentuje pozatym jest bardzo sympatyczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamatoomaszka Re: RENI 14.07.06, 14:49 To prawda, jest bardzo sympatyczna, absolutnie bez fochow i zadzierania nosa , jaak to czesto gwiazdy uwazaja za stosowne robic. Reni Jusis bywa w maszej miejscowosci , zapewne u znajomych, spaceruje po uliczkach, robi zakupy w naszych sklepikach, chodzi na lody do cukierenki, do wszystkich sie usmiecha, bo tu wszyscy do wszystkich sie usmiechaja, chetnie odpowiada zaczepiona i wlacza sie w sasiedzkie i uliczne pogaduchy. Odpowiedz Link Zgłoś
cmoks Re: RENI 16.07.06, 19:23 woooow...tego ze jest sympatyczna to tylko sie domyslalam bo jej nie znam osobiscie,ja moge sie wypowiedziec jako o wokalistce i naprawde ja cenie,nie idzie z moda,ona twprzy ja sama to mi sie w niej podoba to oryginalosc no to tyle pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 Re: RENI 16.07.06, 19:52 ja uwielbiam!!! to ona ratuje honor polskiej muzyki dance. Odpowiedz Link Zgłoś