Dodaj do ulubionych

Prośba do moderatorów forum

08.01.11, 13:39
Inicjatywa reni 5553 by powstał wątek o osobach wyleczonych jest b. cenna. Ja zaproponowała bym jeszcze zmienić trochę formułę i rozdzielić go na dwa oddzielne tj. wyleczonych antybiotykami i wyleczonych ziołami. Może by to coś rozjaśniło.

Proszę o pozytywne załatwienie mojej prośbysmile

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • geodeta_31 Re: Prośba do moderatorów forum 08.01.11, 16:54
      margolcia_63 napisała:

> Inicjatywa reni 5553 by powstał wątek o osobach wyleczonych jest b. cenna. Ja z
      > aproponowała bym jeszcze zmienić trochę formułę i rozdzielić go na dwa oddzieln
      > e tj. wyleczonych antybiotykami i wyleczonych ziołami. Może by to coś rozjaśniło.

Ale co, komu i po co by rozjaśniło?
      • flork74 Re: Prośba do moderatorów forum 08.01.11, 17:45
        Witam
        Naprzod Bracia,poczujmy wene i tworzmy watki,mnostwo watkow,np.walnela mnie grzybica,dlaczego ona ma jezyk zielony a ja fioletowy!?
        wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink wink
        • margolcia_63 Re: Prośba do moderatorów forum 08.01.11, 18:14
          Do geodety:
          Którego słowa nie rozumiesz?
          Rozjaśnić?- pozwoli określić, która z metod ma większe sukcesy w wyzdrowieniu.
          Do florka:
          Post był skierowany do moderatorów. Nie musisz czytać, a poza tym wpis delikatnie mówiąc trochę nie na temat.
          • niebieskaaa Re: Prośba do moderatorów forum 08.01.11, 23:02
            Propozycja byłaby dobra, ale może zdarzyć się, że ktoś leczy się jakiś czas abx,
            potem ziołami lub odwrotnie i zrobiłby się też zamieszanie. Może lepiej byłoby umieścić ankietę, kto jaką metodą jak długo itp. Faktem jest, że brakuje ostatnio wpisów od osób leczących się ziołami, a szkoda, bo innym chorym przydałyby się Wasze spostrzeżenia
            pozdrawiam
            ANia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka