Dodaj do ulubionych

Orgazm po szyicku

• quasimodo166 Orgazm po szyicku 22.08.06, 12:38
      To jakis szowinistyczny belkot - Arabowie super kochankami, choc bez
      doswiadczenia. Polacy slabymi, choc pani ginekolog juz na studiach poznala
      swojego meza, wiec pewnie ma takie sobie (ilosciowo) doswiadczenie z Polakami.
      Ta kobieta kreuje sie na zbawczynie muzulmanek, ktore chroni przed brutalnoscia
      islamu, a jednoczesnie gloryfikuje spoleczenstwo, ktore ta brutalnosc uprawia...
      Nie wierze w ta historie. Ta kobieta ma jakis problem, jest chyba ciut
      sfrustrowana i ten wywiad pozwala jej odreagowac...
    • mwituszy Orgazm po szyicku 22.08.06, 12:44
      Mieszkalem w Indiach tam jest podobnie z slubami tez rodzice wybieraja - lub
      sami sobie wybieraj przez interent, nie ma zwiazkow przed slubem - i patrzac po
      moich znajomych hindusach to jest to lepsze niz to co mamy w europie.

pozdrawiam
    • xxxxx55 Orgazm po szyicku 22.08.06, 13:32
      bardzo ciekawy artykul. seks w KK - tylko po bozemu i tylko po to zeby splodzic
      dzieci. Nic z seksu analnego i oralnego. Seks przed slubem zabroniony - malo
      kto przestrzega, zdrady zabronione - tez sie zdarzaja. CHyba powinnismy brac
      przyklad z koranu...
      • avionetka82 Re: Orgazm po szyicku 22.08.06, 13:52
        Bardzo ciekawy artykuł. Momentami przerażający...
    • gschopa Re: Orgazm po szyicku 22.08.06, 13:58
      niestety ale Polska jest obecnie na tym samay kursie. Wychowanie seksualne jest
      przez obecna wladze niemile widzianym przedmiotem. Kosciol zabrania
      antykoncepcji. Homoseksualistow tez sie na ulicy nie toleruje. Tylko z rozwodem
      jest troszke gorzej, a wiec bije sie zone po pijanemu bo wikary nie podpisze. A
      wiec otworzmy oczy i popatrzmy na ten biedny Kraj staczajacy sie na krawedz
      prymitiwizmu i zacofania. I to jest PORAZAJACE!!!!
    • reflexion Orgazm po szyicku 22.08.06, 13:59
      bardzo ciekawy wywiad.
    • pnti Koszmar 22.08.06, 14:17
      Trudno uwierzyć. Różne rzeczy widziałem i słyszałem, ale nie takie.

I myśle sobie, że to nie jest żadna kultura tylko zwykły, wiejski prymityw. Jak
      czyjaś córka się z kimś prześpi to ja ojciec mam iść ją zabić ?? To jest zwykły
      nonsens.

• roxi_hart Orgazm po szyicku 22.08.06, 14:33
      A mamy XXI wiek - szok!
      • wionna Re: Orgazm po szyicku 22.08.06, 15:00
        Przeczytalam artykol z duzym zainteresowaniem.Mieszkam na zachodzie i spotykam
        sie z chlopakiem z Egiptu. Nie traktuje tego zwiazku powaznie bo zdaje sobie
        sprawe ze obay pokonac granice kulturowe miedzy nami trzeba by wielkiej milosci
        tolerancji prawdopodobnie tez podjecia decyzji zamieszkanie w jakims kraju
        ktory bylyby dla obojga z nas obcy.To spotkanie drugiego czlowieka z innej
        kultury pozwolilo mi wyzbyc sie uprzedzenia ktore z niepokojem u siebie
        obserwowalam.Artykol dodal mi nowych informacji, rozleglejszego spojrzenia.
        I jeszcze jedno On jest nieziemskim kochankiem!!!Goracy i czuly
        jednoczesnie.Nie ma minimetra na moim ciele, ktore by nie bylo
        wycalowana.Wyobraznia, poczucie chumoru i wielkie ciemna meskie dlonie!!
    • ikses69 Orgazm po szyicku 22.08.06, 15:38
      klamie Pani ,pani ginekolog,jak kazda kobieta arabska,nawet sto lat w polsce
      nie zmieni pani ani jej obyczajow,przy pierwszej okazji zalozy pani czador,,
      niech sie pani wstydzi,a feeeeeeeeeeeeeeee,nawet nie wiem jak glodny nie skusil
      bym sie na wasze kobiety,az mi ciarki przechodza po ciele,wystarczy popatrzyc
      na reportaze jakie sa "piekne",
      ikare69
    • abhaod wreszcie cos normalnego o islamie 22.08.06, 18:04
      a nie tylko rodzenie "wojownikow dzihadu";)
    • tatiana99 Orgazm po szyicku 22.08.06, 19:01
      Muszę przyznać, że zaszokowało mnie stwierdzenie redaktora: "jest seks analny",
      tak jakby to było czymś zwyczajnie godnym polecenia dla nastolatki wydanej za
      mąż. Czy on nie ma wyobraźni?
      Co innego jeśli ludzie to robią, bo obydwoje lubią, ale w tamtych warunkach,
      kedy kobieta jest podporządkowana mężczyźnie i nie ma wyboru?

I bardzo dobrze, że jest zakaz seksu analnego!!! Bo to byłoby straszne, gdyby te
      dziewczyny były i do tego zmuszone!
      • malvvina Re: Orgazm po szyicku 24.08.06, 14:08
        wcale nie ma zakazu ! jest b rozpowszechniony ! wlasnie z powodu koniecznosci
        utrzymania dziewictwa do slubu ! nikt tych kobiet do niego nie zmusza
        fizycznie, to nakaz dziewiczosci je zmusza.
        wiem o czym mowie, znam srodowisko , i to nie z wywiadow.
    • faith_less Orgazm po szyicku 23.08.06, 12:04
      w pierwszym momencie również poraził mnie język Badera ale po chwili namysłu
      uświadomiłam sobie że ten przekaz ma cos uzmysłowić i wzbogacić treść wywiadu.
      w artykule poruszana byla kwestia arabskich mężczyzn i ich światopoglądu
      (oczywiście zbudowanego na podstawioe religii) co doskonale Jacek Hugo-Bader
      skontrastował z przedstwicielami europejskich mężczyzn. Oczywiście nie twierdzę
      że wszyscy tacy są ale wiekszość zdecydowanie tak. może to wydać sie wrecz
      chore i anormalne ale arabscy mężczyzni żyja po prostu według swojej wiary. a
      np w Polsce wszyscy są wierzący aczkolwiek nie praktykujący. Zdradzają biją
      zabijają zostawiaja żony z dziećmi bez środków do życia. Konkludując ani
      arabowie ani europejczycy nie są ideałami. Ale kultura ma tu duże znaczenie.
    • zajaczajac Orgazm po szyicku 23.08.06, 12:55
      Gratuluję wyczucia tematu, jeżeli chociaż jeden z zainteresowanych
      mężów/narzeczonych opisywanych kobiet dotrze do tego artykulu to ani ich
      kobiety, ani tym bardziej lekarka wydająca nieprawdziwe opinie nie będą bezpieczne
      oczywiście o ile krwiożerczość muzułmanów jest prawdziwa ;))
    • myszonor Orgazm po szyicku 23.08.06, 15:46
      a mnie zastanawia czy dziecko dzinnikarza trzymało w łapce spiralkę i radośnie
      nią wymachiwało po wyjściu z brzucha mamy z miną " i tak was udało mi sie
      wyrolować!!!' ;-)) czy może miało obiniętą niczym bransoletę ?
    • judyta57 Orgazm po szyicku 24.08.06, 17:15
      niepotrafie sobie tego nawet wyobrazić że gdzies na swiecie dzieja sie takie
      rzeczy. jednak nie chce osądzać tego, ponieważ jest to zupelnie inna kultura.
      wolalabym racze dowedzec sie jeszcze czegoswięcej na ten temat
      • wnec2005 gabinet strachu.... 24.08.06, 23:25
        a wiecie jak wyglada "gabinet" ginekologiczny u Arabow, miska, dziurawe lozko,
        szmaty zwane recznikami, muchy, smord i parawan z dykty za ktorymi siedzi Arab.
        Pani Doktor bez gumowych rekawiczek robi zabiegi od ktorych wolosy lonowe staja
        deba a co dopiero na glowie. Pochwy poszerzane sa nozami kuchenymi nie mowiac
        juz o innych sprawach. Toc u nas psy w schronisku maja lepsze warunki niz
        kobiety arabskie u swojch "ginekologow" nie piszac juz o ich szpitalach i oto
        swiat Islamu chce pokazc swoja milosc a Arabowie swoja madrosc ktora kiedys
        byla ale zmyla i zostal tylko po niej kurz. Nie dziwota ze w takich warunkach z
        braku wszystkiego co ludzkie mlodzi i starzy arabowie pchaja sie aby sie
        wysadzic aby dostac to w niebie co za zycia nie moga nawet troche zasmakowac....
        • izabella1991 O rany kota! 25.08.06, 22:49
          Posluchajcie!
          Tak sie sklada,ze spedzilam w Libanie duzo czasu(bynajmniej nie jako zona
          Araba:-))))
          Otoz-owszem sa b.biedne dzielnice Szyitow(chociazby na trasie Bejrut-
          lotnisko),ale sa tez b.bogate i o dziwo wyksztalcone Arabki(mieszkanie
          wynajmowalam od absolwentki paryskiej Sorbony,ktora spodniczke mini nosila juz
          w latach 60-ych-widzialam zdjecia)Otoz ta pani(i wiele innych) byly 100 razy
          nawoczesniejsze od chociazby mojej matki,a na propozycje zalozenia
          jakiegokolwiek czadoru/czarczafu toby ze smiechu pod krzesla spadly.
          Ludzie-tam juz w roku 1991 widzialam dziewczyny w mini(jakkolwiek w hidzbach
          tez).W gaabinecie ginekologicznym tez bylam-daj Boze takie wyposazenie i
          traktowanie kazdemu lekarzowi i kobiecie w Polsce.
          Owszem,to co mowi ta pani to moze byc prawda-ale na litosc Boska ona mowi o
          jakichs zapyzialych dzielnicach zamieszkalych przez bojownikow Hezbollah,gdzie
          zaden przyzwoity Libanczyk czy cudzoziemiec nogi nie postawi,jezeli mu zycie
          czy zdrowie mile!
          Acha i jeszcze jedno-mi samej udalo zrobic pare zdjec pod portretami
          m.inn.Chomeiniego(w Libanie tak!tak!)w szyickiej dzielnicy,ale bylo to pare
          pstrykow i fruuuu!!!galopem do samochodu.Prosze mi tu nie gledzic,ze Chomeini
          to akurat Iranczyk,bo ja to wiem doskonale,fakt faktem jego portrety(i wielu
          innych ajatollachow wisialy na ulicach(placach) w jakowes ichnie swieto.
          Kraj swoja droga zrujnowany(bywalam w latach 1991-1994)ale fascynujacy!
          Pozdrawiam-Iza
    • oldbay Re: Orgazm po szyicku 26.08.06, 05:43
      Niedobrze mi po przeczytaniu tego artykulu.
      -
      oldbay
    • totalna_apokalipsa Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 26.08.06, 13:40
      >Nie wspomniała też ta ginekolożka, że muzułmańskie kobiety w porównaniu z
      >Eropejkami są statystycznie bardziej zadowolone ze swojego życia.

statystycznie to na kazdego człowiak przypada połtora psa, oraz 1, 7 dziecka,
      czyli dziecko i tułów z nogami. jeśli ktoś podpiera sie statystyką mówiącą o
      szczesciu, równie dobrze moze prowadzić statystyke rozwolnień wsród róznych
      ras - równei idoityczne i pozbawione reflaksji zajęcie.
    • totalna_apokalipsa Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 26.08.06, 23:02
      Stopnia zadowolenia z zycia się nei zmierzy z tej prostej przyczyny, ze się go
      nei porówna, co jak widzę nie dociera do neiktórych. Dla gościa z Etiopii
      szczęscie to dwa tygodnie deszczu, dla Polaka na wakacjach dwa tygodnie
      deszczu to spieprzony urlop. a teraz sobie porównaj to statystycznie - pzrecież
      sie da, no nei? No i co ci wyjdzie? Że Etiopczyka cieszy deszcz, a Polak to
      jakiś wybredny palant. Tyle tylko, ze w Etiopii na desezcz czeka sie jak na
      cud , a w Polsce non stop leje.
      Jak ktoś tego nei pojmuje, to jego problem - poslugując sie statystyką w
      mówieniu o etyce(szczęscie) wystawiasz świadectwo tylko własnej indolencji. Moż
      ejeszcze spróbujesz etycznie opisac burzę i statystycznie podsumować smutek?
    • totalna_apokalipsa Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 10:47
      Dla polskiego rolnika dwa tygodnie deszczu w pierwszej połowie sierpnia to też
      > było szczęście.

A dla innego polskiego rolnika to była powódż i totalne nieszczęscie. I co,
      wyodrębnisz sobie statystycznei polskich rolników razem? Tak jak Kobiety
      europejskie wyodrebniłeś razem? To własnie swiadczy o tym, ze nie rozumiesz
      zasad badań statystycznych.

Etyka,wbrew pozorom, nie jest opisem moralności, coś ci sie pomyliło - etyka
      nei watrtościuje, jak moralnosć, jedynie opisuje. Oczywiście, ze essman mógł
      być szczęsliwy i tylko dlatego etyka jest w stanie opisywać szczęscie jako
      stan, nei zaś moralność i nie stastystyka. Bo moralnie dziwka albo alfons nie
      mogliby byś szczęsliwi - gdyż nei są dobrzy. A to tylko jeden nurt etyczny
      utozsamia szczęscie z dobrem, jest kilka innych , które tego nie robią.Ergo
      bycie dobrym nie oznacza bycia szczęsliwym. Do wszystkich tych zreczy
      statystyka pasuje jak pieść do oka. Ty zas wyraznei napisałeś:

Kobiety wschodu sa statystycznie szczęsliwsze od Europekjek. A

A Europejki to i polskie rolniczki i Hiszpańska królowa - więc ani nei
      wyodrębniłeś grupy badawczej, które jest dla czegokolwiek reprezentatywna, a
      poza tym opisujesz narzędziem logicznym stan etyczny. Równie dobrze mozesz
      malować obraz calkami.
      • totalna_apokalipsa Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 10:51
        Poza tym, wtręty "malutki rozumek", "maleńka część mózgu" - nie opisują mnie ,
        ale Ciebie jako dyskutanta. Człowiek, który uzywa takiej argumentacji wystawia
        swiadectwo tylko sobie, nie osobie, do której się zwraca . Pisząc o kimś głupi,
        nie sprawia się, żee ten ktoś głupi się staje - po prostu nie jest się sobie w
        stanie poradzić z logiczną argumentacją i epitety pozwalają obniżyć
        nadreaktywność emocjonalną - pamietaj o tym, bo zawsze człowiek rzucajacy
        epitetami w dyskusji jest na straconej pozycji - obnaza to jego brak kultury i
        problem z argumentacją .
    • ummihsan1 Re: Masz rację???? 27.08.06, 13:03
      nie potrafisz zrozumiec zakochanych polek w arabach? jestem jedna z nich! mam
      meza araba od 7 lat, dwojke dzieci, wyznaje islam, i jestem szczesliwsza niz
      jakakolwiek dziewczyna, bedaca z polaczkiem...czemu? bo religia nakazuje mojemu
      mezowi ogromny szacynek wobec zony i dzieci, a podniesienie reki na zone jest
      nie do pomyslenia dla porzadnego muzulmanina, bo islam uczy, ze "najlepsi z
      posrod was,sa ci, ktorzy sa najlepsi dla swoich zon", czy polaczkow tez tak
      uczy sie?
    • ummihsan1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 13:20
      przepraszam,ze sie wtracam, do waszej statystycznej oceny szczescia
      muzulmanskich kobiet...
      moze po prostu spojrzycie na statystyke: rozwodow,dlugosc malzenstwa, liczbe
      dzieci,a takze ogromni rosnaca ilosc nie-muzulmanskich zon arabow,ktore
      przyjmuja islam ? moge posluzyc,jako 1-sza: 7 lat mezatka, 2 dzieci,5 lat
      muzulmanka...znam wiecej przykladow
      ot,i macie najodpowiedniejsza statystyke!
    • k.kasia1 Re: tak, mąż może bić żonę - lecz czemu nie bije? 27.08.06, 13:28
      Wiesz co, idą tym tropem można powiedzieć, że jeśli prawem dopuści sie gwałt, to
      spadnie liczba zgwałceń, jeśli dopuści sie kradzież, spadnie liczba kradzieży i
      tak aż do morderstwa!!!
      Wybacz, ale jako kobieta wolę miszkać w kraju, w którym mam prawo pozwac do sądu
      sukinkota, który mnie uderzy, wolę mieszkać w kraju, który daje mi prawo żyć
      tak, jak chcę, iść przez życie z podniesioną głową, nie mieć dzieci, spać z tym,
      kto mi się podoba i nie ogladać dostosowywać się we wszystkim do życzenia
      faceta, który przez czysty przypadek został moim mężem.
    • k.kasia1 Re: Za co ten szacunek???? 27.08.06, 13:32
      > Czy za to, ze udziela informacji fałszywych - czyli kłamie????
      >
      > Hipokrates przyłożył by jej laską.

A ty wziąłbyś / wzięłabyś na siebie odpowiedzialność za śmierć dziewczyny,kiedy
      rodzina dowie sie, ze nie jest dziewica?? To jest zgodne z przysięga Hipokratesa??
      Nie przeginaj.
      • jerzytt Re: Za co ten szacunek???? 27.08.06, 23:31
        w zasadzie to "dziewicobiorcy" powinni sami testowac przecież to widac , po co
        lekarz
    • k.kasia1 Re: Pozbawić babę prawa wykonywania zawodu lekars 27.08.06, 13:35
      Slońce, to się zdarza w Madrycie, Paryzu, Oslo, Berlinie i innych EUROPEJSKICH
      stolicach!! Jeśli w Europie mozna zgwałcić a nawt zabić dziewczynę, nastolatkę,
      za to, że wychodzi z domu bez chusty na głowie, za to, ze rozmawia na ulicy z
      obcym mężczyzną, to co można zrobić w kraju islamskim za utrtę dziewictwa przed
      ślubem!!! Poczytaj ile kobiet rocznie ginie lub jest okaleczanych w wyniku
      "zbrodni honoru"!!
    • ummihsan1 Re: Mądrzy muzułmanie z nami wygrają 27.08.06, 13:37
      no,ale oym sie, przeciez nie mowi, bo jak np. taki pan pobije swoja ukochana,
      to sa, to "nieszczesliwe wypadki",a ze koran wspomina o napominaniu zon,(bo
      zaznaczam,ze polskie tlumaczenie jest napisane brzez Bielawskiego-
      antymuzulmanina.W orginale jest :naponinajsie je o biciu mowy nie ma!) to
      pewnie kazdy arab chlosta swoja zone...
    • k.kasia1 Re: Dziecko spytało: czemu zabiliscie braci i sio 27.08.06, 13:47
      Powiem więcej!! Każda para uprawiająca sex analny i oralny , każdy onanizujacy
      się mężczyna, każda miesiączkująca kobieta to mordercy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka