Dodaj do ulubionych

Włos w pigułce

06.09.06, 20:51
Stosowałam kiedys Silice. Ona naprawde pomaga, a jest stosunkowo niedroga:)
Ciekawy artykuł.
Obserwuj wątek
    • anulka.2006 Włos w pigułce 09.09.06, 02:40
      Regularnie zażywałam skrzypowitę i po miesiącu zaczełam mieć mdłości,a poprawy
      brak
      • totalna_apokalipsa Re: Włos w pigułce 09.09.06, 09:14
        Vitapil działal na mnei własnei tak, ze połknięcie tego syfu graniczyło z
        niemozliwościąi głownie mnie po tym swiństwie mdliło - nie dałam rady dłuzejniż
        dwa tygodnie, bo to jakaś pomyłka była.

teraz biorę Silicęi estem zasoczona jej działaniem - włosy po prostu nie
        wypadaja w ogóle , albo w ilosci 3-5 dzienie przy czesaniu - dawno nie widziałm
        czeggos takeigo :) Do tego pije sobie kovcie siki czyli pokrzywę i widze, ze
        brakowało mi własnie krzemu, siarki, biotyny. Jestem wlascicielem suchej skory
        i suchych włosow, takze sądze, ze ten opis Siliki, jakoby dla trądzikowców
        tlustoskórych to pobozne zyczenia - nei sądze, zeby to działało własnei na te
        elementy:)
        • mahadeva Re: Włos w pigułce 09.09.06, 16:11
          dla mnie Vitapil sie sprawdzil :) natomiast inneov czy jak mu tam to zupelna
          porazka
    • katarz1 Revalid. 11.09.06, 14:17
      Ja od kilku miesięcy stosuję Revalid. Mam dużo włosów krótkich
      kilkucentymetrowych (te "normalne" mam długie za ramiona), co oznacza, że
      działa, bo odrastają. Z drugiej strony te stare wypadaja i tak, więc sama nie
      wiem, co o tym myśleć. MOże dlatego, że je farbuję. Ale tych "nowych" jest
      całkiem sporo. Może za kilka lat będe miała afro na głowie. Aha i jeszcze: nie
      wiem, czy to od Revalidu, ale mam też bardzo wytrzymałe i zdrowe paznokcie.
    • aeternus13 Re: Włos w pigułce 13.09.06, 10:48
      ja zaczełam stosować "Henna Wax" Treatment wax -odzywcza maseczka do włosów,
      stosuje się co 4-5 dni lub raz na tydzień, nakłada się na 30 minut i obkręca
      się głowę ciepłym recznikiem, potem się spłukuje. Czy ktos to tez stosuje, ja
      stosuję od poczatku wrzesnia. jakoś nie mogę przekonać sie do tabletek - w
      naszym życiu jest za dużo chemi połykanej więc wole coś co działa na zewnatrz.
      • magm4 Re: Włos w pigułce 13.09.06, 11:26
        stosowałam tę maseczkę. Jest super. Włosy były mocniejsze, lepiej odżywione. Teraz na razie nie stosuję, bo i bez tego włosy mam ok. Ale ta maseczka jest naprawdę godna polecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka