ardzuna 02.12.06, 18:12 Lubiłam Zachamowskiego przed przeczytaniem tego wywiadu. Ciekawe, jak się poczuła jego żona widząc takie rewelacje ogłoszone drukiem w całej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_morfina Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 18:17 zgadzam sie. trochę przykre dla niej to musi być. well. życie? Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka z twarzy to czysty eskimos 03.12.06, 07:53 z postury też, ale "r" wymawia Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 wesoły kurdupel i raczej taki niewyględny... 03.12.06, 09:07 chyba sympatyczny ale pewnie w życiu to niedomyta łajza Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 ale mu krazy w palcach zloty pieniadz! od Rywina.. 03.12.06, 10:24 co go dostal w pianiscie... haha haha! Odpowiedz Link Zgłoś
mojszet Re: wesoły kurdupel i raczej taki niewyględny... 03.12.06, 11:34 Łajzą? Proszę, Mumin uczciwy czowiek, świetny aktor, pedagog o miłości sympatycznie bez zadęcia mówi i nie wałęsa się się (nomen omen) po kiczowatych programach typu Wojewódzki czy Majewski a tu znajdzie się jakiś domorosły moralizator który go określi jako łajzę! Krew się burzy!!! I Ty chłopie/babo nazywasz go łajzą? a jak nazwiesz postać w lustrze? szczerze? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 09.12.06, 09:16 skad wiecie, jakie przygody zyciowe miala jego zona, czy jej jego dawne przygody przeszkadzaja? W sumie sympATyczny facet. co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr. kazdy ma jakies doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
schola1000 piepierzony Hobbit! 02.12.06, 18:25 matko jedyno! nie macie już o czym pisać? przecierz to jest jakiś skandal! republika kolesiów... ten hobbit miał kiedyś jakąś kobietę? Odpowiedz Link Zgłoś
alelo5 Re: piepierzony Hobbit! 02.12.06, 18:37 już go nie lubię-tego faceta z tym jego wdziękiem...... Odpowiedz Link Zgłoś
lucynkababa Re: nie lubię go - ośmieszył Wołodyjowskiego 03.12.06, 06:42 jak ktoś taki może być aktorem - brak samokrytyki, nadęty krasnoludek bez osobowości Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Się ześmiałem ze śmiechu 02.12.06, 18:47 To On w ogóle miał jakieś kobiety? Niech nie przesadza i nie robi wstydu Żonie. Bardzo Go lubię jako aktora, ale w te klocki to niech nie buja. Widać, że się starzeje biedaczysko. Ale to trzeba znosić z honorem, a nie wypisywać głupoty. A o swoich kobietach nie wolno mówić nigdy i nikomu. Chyba, że się jest pętaczyną. Panie Zamachowski niech Pan nie zmusza mnie do zmiany zdania na Pański temat Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika mialem kolege, brzydszy niz g.. dzielnicowego, ale 09.12.06, 09:20 mial tyle czaru, ze rwal dziewczyny lepiej niz my, przystojni. nie przesadzajcie z ta uroda, Jaruzelski i Kaczynski TEZ sie ozenili. Odpowiedz Link Zgłoś
buu68 o, a mi sie podoba! 02.12.06, 19:15 jak sie miala poczuc? czy ty nie przesadzasz? toz to po prostu cieply fajny czlowiek, az mi sie usmiechnelo czytajac. a haiku o ustach super. (: Odpowiedz Link Zgłoś
pustynka Mnie też 02.12.06, 20:37 Nie wdając się w głębsze polemiki - Jest po prostu zwyczajny i bez zadęcia. Nie chciałabym, żeby mój mąż opowiadał wszystkim z głęboką powagą jak ogromnie mnie kocha i ile by dla mnie poświecił.Jak jest między nimi, zostawmy im samym. A sentymentalizm zostawmy pensjonarkom. Z.Z. - po prostu, jak człowiek - żyje wśród ludzi, to i zdarza mu się i zaflirtować, i zamyślić, i powiedzieć żart. Miło i zwyczajnie. Haiku o ustach - super, super! Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: o, a mi sie podoba! 02.12.06, 22:38 > jak sie miala poczuc? czy ty nie przesadzasz? toz to po prostu cieply fajny > czlowiek, "Ciepły" to on może i jest, tylko kto zrobił te cztery bachory? Sąsiad?, który jest zwyczajnym facetem? Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: o, a mi sie podoba! 03.12.06, 13:07 Dlaczego piszesz o jego dzieciach bachory , zgwalcil zone czy jak , ktos chce miec duza rodzine i stac go to ma , a dzieci bardzo kochaja .Jak wstajcie lewa noga to sie nie wyzywajcie na ludziach ktorym do piet nie dorastacie.Na jogging prosze , masturbacja w lazience i swiat piekniejszy bedzie o narcyziaki napuszone. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: o, a mi sie podoba! 02.12.06, 22:39 Zamiast gledzić mógłby wreszcze schudnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
winka53 Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 19:20 <Fajny facet..fajny aktor i fajny mezczyzna...!Nic dodac,nic ujac..bravo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 19:24 E tam. Taki z niego mumin. Odpowiedz Link Zgłoś
buu68 Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 19:41 no jasne, rzecz gustu. ale dla mnie milszy on dla oka i ucha od typow w stylu pilcha ); Odpowiedz Link Zgłoś
polinezja23 Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 19:44 Super facet!! męski, zabawny, doświadczony, wie jak zajac się kobietą!!! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 22:59 polinezja23 napisała: > Super facet!! męski, zabawny, doświadczony, wie jak zajac się kobietą!!! :):) Zwlaszcza zona! W tym roku nawet jej kwiatkow nie zapomnial kupic; pewnie oszalala z radosci i zaskoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mojszet Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 11:38 no bo ciężko pracuje romantyczko z głową w chmurach! jak kiedyś wyjdziesz za mąż to zrozumiesz na razie zostaje Ci oglądanie "M jak miłość", "Magda M" i "Moda na Sukces" i tam się ucz życia. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 22:12 Z pewnoscia zona ciezko nie pracuje, tylko wyleguje sie na kanapie i wymaga? Odpowiedz Link Zgłoś
mojszet Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 04.12.06, 08:55 ... a żona jak ciężko pracuje to pewnie też czasem jest zmęczona i podirytowana i nie powie słodko "Zbysiu" tylko huknie "Ojciec!" i nie zawsze jest czysty obrus i słodko jak w piosenkach dysko polo i o to mi chodzi! a Ty sie raczysz czepiać braku kwiatów na urodziny jakby tylko o to w związku chodziło pożyjesz, zobaczysz, zmienisz swoje licealne priorytety jak mawia moja bratowa "kwiaty to g.wno, byle kochał i był dobry dla dzieci" i myśle że to idealna puenta Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 04.12.06, 17:31 Po pierwsze nie rozumiem, skad ten protekcjonalny ton - raz jadowity zarzucik, ze niby ogladam telenowele, drugi - ze mloda jestem, to zycia nie znam. Jakby nie dalo sie rozmawiac bez prob umniejszania rozmowczyni, kula w plot zreszta :) Po drugie - opcja 'kwiatki daje _albo_ kocha i dobry jest' jest falszywa. Przykladem tego jest chociazby malzenstwo moich rodzicow albo moj wlasny zwiazek. Bardzo mi przykro, ze Twoja rzeczywistosc wyglada inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_i_silny a skąd 04.12.06, 20:38 a skąd ten ton? protekcjonalny ton jest niewybaczalny, tak samo jak brak kwiatków, czułe słówka, czekoladki, całuski są potrzebne, musimy pamiętać o urodzinach, imieninach, rocznicach, koleżankach, rodzicach, teściach, ulubionych kolorach, znienawidzonych koleżankach, ile słodzi, czy z mleczkiem, to mój kubek, nie używaj, bądź kulturalny, nie pij piwa bo śmierdzi, wiecznie mecz albo polityka, a ja mam chwilę więc chcę oglądnąć serial albo rozmawiaj ze mną, o czym Ty ciągle myślisz, a Ty wiesz, ja dziś widziałąm tą sąsiadkę która była w sklepie wtedy kiedy kupowaliśmy te firanki wiesz te morelowe... no proszę same chamy dookoła, jeden Ci wmawia że serial oglądasz (a nie oglądasz?), drugi zapomina żonie kwiatków kupić (ale dom zbudował cham jeden) nikt Was Panie nie rozumie ps. gratuluje związku swojego i rodziców (bez złośliwości) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: a skąd 05.12.06, 00:18 Nie do konca wiem, do jakis 'Pan' piszesz, bo siedze tu za klawiatura pojedynczo? Rozumiem, ze masz problemy z polowica, ale to moze z nia porozmawiaj? (radze bez zlosliwosci) Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_i_silny problemy są, owszem 05.12.06, 09:47 Piszę ogólnie do Pań, Panienek, Paniuś, Pańdź, Dam i Damulek oraz Dziewczyn i Dziewczynek Polek. To mój głos w sprawie protekcjonalnych, pretensjonalnych i nerwowych tonów. Wiem (a przynajmniej domyślam się) że Sama siedzisz, a przynajmniej Sama myślisz, widać to po wyraźnie i składnie artykułowanych opiniach. Teraz do problemów... któż ich nie ma? Moim skromnym zdaniem mężczyzna z kobietą mają wszelkie podstawy do tego żeby się regularnie rozmijać z intencjami partnera i źle odczytać jego/jej niewinne słowa. Ty nie? Żartujesz? No to gratuluję. I nie wierzę. Bye Odpowiedz Link Zgłoś
mojszet Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 04.12.06, 21:04 A teraz to Ty masz ton że moja rzeczywistośc jest gorsza Ja po prostu nie znoszę ludzi (obojga płci) którzy krzyczą że kobiety mają mieć to co mężczyźni... a zaraz dodają że kwiatki to im się należą. I dla tych mam ton. a dla mnie to zupełnie normalne że się zapomni o kwiatach, i po co tu robić ajwaj? a opcja 'kwiatki daje _albo_ kocha i dobry jest' jest falszywa dlatego że tu nie ma albo-albo ale jeśli kocha żonę i dzieci to można inaczej podejść do zapomnianej rocznicy/urodzinach/imieninach. I taka opcja jest prawdziwa. Chodź nie dla wszystkich. I tych też szanujemy. Przyłączam się do przedmówcy z gratulacjami Życzę każdej partnera który pamięta, kwiatki kupuje i wydzcha. I żeby umiał przy okazji (a nie zamiast) osignąć zawodowo i prywatnie tyle co Zamachowski Odpowiedz Link Zgłoś
bjedjonka bez przesady, moje panie! 02.12.06, 19:51 komentując powyższe posty:ten wywiad trzeba czytać między wierszami...i nie sądzę, żeby to pan Zamachowski błagał redakcję o artykuł na temat jego powodzenia wsród kobiet. moim zdaniem jest czarujący. nie powiedział nic co mogłoby zranić jego żonę. a że czasem flirtuje- kto z nas nie flirtuje?;) Odpowiedz Link Zgłoś
polinezja23 Re: bez przesady, moje panie! 02.12.06, 19:55 zgadzam sie, tez uwazam ze nie powiedzial nic przykrego dla niej, a pozatym ciekawe jak wy wygladacie ze tak krytykujecie wyglad p.Zamachowskiego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: bez przesady, moje panie! 03.12.06, 13:09 Np ja nie znosze flirtow i mam tak od dziecinstwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
noyer Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 19:57 mój kolega Michał twierdzi, że Zamachowski to kawał kobiecego chama, co to myśli że ma powodzenie u kobiet i nic sobie robi z tzw. zasad dżentelmeństwa jak widzi na horyzoncie elegancko piękną panią. raz w Łodzi zachował się wyjątkowo fatalnie i stąd powyższa refleksja Odpowiedz Link Zgłoś
o90 'owszem podobam sie kobietom' - oczywiscie 02.12.06, 20:07 szkoda tylko ze odsetek kobiet niewidzacych i niedowidzacych nie obejmuje 100% populacji wtedy el kurdupello podobalby sie pewnie wszystkim kobietom Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: 'owszem podobam sie kobietom' - oczywiscie 02.12.06, 20:33 Dlaczego tak się martwisz jak czuje to jego żona...o ile pamiętam, to jego druga żona. Z pierwszą nie miał dzieci i dość szybko ją porzucił dla A.Justy(chyba tak nazywa się obecna żona?)Jakoś ona nie miała skrupułów jak odbijała żonatego faceta kobiecie, to dlaczego mam jej żałować. Niech flirtuje ile zechce, a ona nie powinna być zdziwiona, z nią chyba też flirtował będąc mężem innej. A w ogóle zauważam pewną zależność...Niekiedy mówi się, że facet nie musi być specjalnie przystojny, a nawet wręcz nie powinien bo ma wówczas skłonności do zdrady, a ja coraz częściej spotykam się z sytuacją, kiedy to facet brzydszy od diabła ma właśnie skłonności wiele, chyba lubi udowadniać sobie, że tak się podoba kobietom:) Odpowiedz Link Zgłoś
ambivalent Re: 'owszem podobam sie kobietom' - oczywiscie 03.12.06, 01:27 kat_ja1 napisała: > Dlaczego tak się martwisz jak czuje to jego żona...o ile pamiętam, to jego drug > a > żona. Z pierwszą nie miał dzieci i dość szybko ją porzucił dla A.Justy(chyba ta > k > nazywa się obecna żona?)Jakoś ona nie miała skrupułów jak odbijała żonatego > faceta kobiecie, to dlaczego mam jej żałować. Niech flirtuje ile zechce, a ona > nie powinna być zdziwiona, z nią chyba też flirtował będąc mężem innej. A w > ogóle zauważam pewną zależność...Niekiedy mówi się, że facet nie musi być > specjalnie przystojny, a nawet wręcz nie powinien bo ma wówczas skłonności do > zdrady, a ja coraz częściej spotykam się z sytuacją, kiedy to facet brzydszy od > diabła ma właśnie skłonności wiele, chyba lubi udowadniać sobie, że tak się > podoba kobietom:) Jakie to smutne, ze o w takiej sytuacji to KOBIETA ODBILA ZONATEGO FACETA. Kurcze, to maz/zona ma obowiazek wobec wspolmalzonka/ki. Maly to ma zwiazek z Zamachowskim, ale nie moglam sie powstrzymac. A co do ZZ...Nie zapominajac o fakcie, ze to osoba publiczna i jako taka moze opowiadac historie, ktore nie koniecznie sa prawdziwe, to nagonka na faceta za to, ze lubi flirtowac jest chyba troche nie na miejscu. Moj Mezczyzna tez sie interesuje innymi kobietami ale wie gdzie jest granica. Ciekawe czy zadna z tym potepiajacych osob, zakladajac ze sa one w jakis zwiazkach, nie flirtowala z osoba tylko dla zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
mojszet Re: 'owszem podobam sie kobietom' - oczywiscie 03.12.06, 11:43 życie jest ciężkie i nie czarni-białe. nie każdy rozwodnik jest ku.wiarzem, a rozwódka ku.wą ja tam znam zawodowo jego 1-szą żoną i nie dziwię się że ich związek się rozpadł nikomo to oceniać! Odpowiedz Link Zgłoś
bodzio369 Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 21:06 Witam, chodziliśmy do tego samego ogólniaka w Brzezinach a mój ojciec robił podchody do Twojej mamy. Urodziłeś się w domu obok mojego, na dawnej Swierczewskiego.Teraz mieszkam na Śląsku, ale kibicuje Twojej karierze. Jesteś świetny. Najbardziej podobałes mi sie w "Zawróconym". Trzymaj tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
genbabska A ja jestem zaskoczona 02.12.06, 21:38 Jestem zaskoczona, że chłopak, który z tych swoich Brzezin umiał się tak niesamowicie piąć do kariery, niewątpliwy talent, produkuje się w takich błahych rozmowach. I niepoważnych na dodatek, bo jak ma się czwórkę dzieci, bo lepiej sobie dać spokój z dywagacjami o flirtach.Ja tu nie widzę uroku, raczej gombrowiczowską niedojrzałość.Jestemn zaskoczona i rozczarowana. Trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 22:34 Ten koleś najbardziej lubi siebie sam. (chyba większość tak ma). Tyle tylko, że nie każdy w taki sposób o tym mówi.He he Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 02.12.06, 23:41 > Ten koleś najbardziej lubi siebie sam. (chyba większość tak ma). Tyle tylko, że > > nie każdy w taki sposób o tym mówi.He he Nie kazdy jest popularnym aktorem, z ktorym gazeta chcialaby przeprowadzic wywiad. Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 13:15 to podstawa funkcjonowania , jesli nie lubisz samego siebie jak mozesz lubic innch ludzi? Poztywny egoista zrobi wszystko by czuc sie dobrze ,czyli dba tez o innych wkolo siebie ,zeby mu dyskomfortu nie tworzyli skwaszonymi minami i pretensjami .Ty chyba myslisz o psychopatach egoistach ,bo i taka kategoria jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Zamachowski i ,,filtrowanie"? Czym? Ta buzka, czy 02.12.06, 23:36 wzrostem? Moze ,,filtrowanie" ksiezycowki od ktorej sie artyscie lekko przewrocilo w kiepelce i teraz koles mysli, ze jest wcieleniem S.Connery? Odpowiedz Link Zgłoś
pixelpainter Prostactwo meskie! www.gs-arts.net 03.12.06, 00:13 Prostactwo meskie! www.gs-arts.net Odpowiedz Link Zgłoś
twojazaba Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 01:14 Rzeczywiście. Przeczytałam do końca , bo mnie zainteresowała twoja wypowiedż. Chyba też inaczej wyobrażałam sobie to, co soba reprezentuje. W sumie niepotrzebnie to czytałam, bo utrzymywałam, że bardzo go lubię, a teraz, no cóż...trochę mi sie wydaje żałosny... Odpowiedz Link Zgłoś
rosi26 Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 03:13 nie wiem co kobiety w nim widza, jest tak brzydki i maly, ze bym go nawet kijem nie doknela... hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 08:04 rosi26 napisała: > nie wiem co kobiety w nim widza, jest tak brzydki i maly, ze bym go nawet > kijem nie doknela... hahahaha Zamachowski jest świetnym aktorem, a mężczyzną takim jak większość statystyczna - wystarczy rozejrzeć się w koło. Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 13:17 poczekajmy na twoja 40 , nie ma jak to dzidzia barbi stare pruchno , co sobie wyobraza ,ze ma wdziek , ktory juz byl przeterminowany w wieku 26 lat, wdzieku nie kupisz w hipermarkecie babe! Odpowiedz Link Zgłoś
zmijewska Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 04:49 Zamachowski ma tyle wdzieku co cykoria kawy ,ale przyznaje jest dobrym aktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
downunderguy Re: tyn hobit jest wyjuntkowo asexuolny- 03.12.06, 08:54 patrzcie na tom ryszte polskich gwiozd - mizyrne cioty - ni ma w nich 5% chlopa - kiedy dodo sie dwuch kurdupli to obrozek poloczka nieciekawy, a przeciez winkszosc z nos to przystojne h..aszcze duze chlopy... kto jest winny - a nu pederastwo w show business - zanim zostanie gwiozdom to musi dmuchac i byc dmuchanym - zdrowo, mynsko mlodziez na to nie idzie... to tylko na przypomnienie - nie spekulowac - z malej cipy nie zrobisz chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Zbysiu taki z ciebie 'aktor' jak z koziej d... 03.12.06, 09:02 trąbka. Nie dodawaj sobie splendoru. Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Zbysiu taki z ciebie 'aktor' jak z koziej d.. 03.12.06, 13:21 Jak wstajcie lewa noga to sie nie wyzywajcie na ludziach ktorym do piet nie dorastacie.Na jogging prosze , masturbacja w lazience i swiat piekniejszy bedzie o narcyziaki napuszone. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Stosujesz i pomaga? 04.12.06, 08:38 Sam do takiej terapii dochodziłeś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Stosujesz i pomaga? 04.12.06, 13:38 Moj drogi, sfrustrowany polaczku(bezintereswona zawisc i szyderstwo to wasza przywara , bron boze nie Polakow) wyobraz sobie ,ze natchnal mnie film "American beauty " ... Tyle ,ze jogging byl chyba po wszystkim . Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Stosujesz i pomaga? 04.12.06, 13:41 mam fajna partnerke i nie musze uciekac sie do takich sposobow rozladowania emocji i napiec ;tak ci odpowiadam , bo widze ,ze zainteresowalo cie, jak z sobie w tym trudnym swiecie ze soba poradzic . Odpowiedz Link Zgłoś
ita20 Jako żywo-niziołek... 03.12.06, 10:15 na dodatek bez grama samokrytyki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: mały żałosny knypek...a to kochasz Romana? 03.12.06, 13:21 Jak wstajcie lewa noga to sie nie wyzywajcie na ludziach ktorym do piet nie dorastacie.Na jogging prosze , masturbacja w lazience i swiat piekniejszy bedzie o narcyziaki napuszone. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 10:31 dla mnie kazdy facet jest obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 13:22 na terapie a nie na forum .. Odpowiedz Link Zgłoś
turn1 Re: Flirtowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 10:34 Dzięki Zbyszek za "Zmróż Oczy" , "Ucieczka z Kina Wolność", "Trzy Kolory: Biały". Dla mnie jesteś aktorem szczególnym. Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Twarz Zama nie nalezy do inteligentnych 03.12.06, 12:49 To niezly aktor,ale - wybaczcie - z wygladem przyglupa.I mowic tez nie potrafi.Ot,dzieciukow narobil i teraz MUSI zarabiac aktorzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Twarz Zama nie nalezy do inteligentnych 03.12.06, 13:24 No widac za malo filmow ogladalas , na Szczesliwego Nowego Jorku czy Zawroconym jego aktorstwo sie nie konczy , a pani(pan) co osiagnal w zyciu oprocz dostepu do internetu i kupki cyklicznej rano? Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona4 skad to oburzenie??? 03.12.06, 13:35 po przeczytaniu opinii na forum, spodziewalam sie co najmniej listy kochanek pana Z. co dziwnego w tym ze 45 letni facet mowi o tym, iz mial kilka kobiet w zyciu, ze byl zakochany? jezu ludzie- wspolczuje nudnego- szarego zycia..... Odpowiedz Link Zgłoś
spector1 Pajacowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 13:48 Prowincjonalny aktorzyna z wielkim mniemaniem o sobie. No coz, tacy aktorzy jaka publika. Spector Odpowiedz Link Zgłoś
trollomsmierc Re: Pajacowanie Zbigniewa Zamachowskiego 03.12.06, 13:54 Jak wstajesz lewa noga ,to sie nie wyzywaj na ludziach ,ktorym do piet nie dorastasz .Na jogging prosze , masturbacja w lazience i swiat piekniejszy bedzie o narcyziaku niedopieszczny. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Wiekszosc na forum to kochajacy inaczej i babcie, 03.12.06, 17:41 ktorym pan Zbyszek juz nie pomoze. Bo to normalny facet z poczuciem humoru i blyskiem w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
croppa1 Re: Wiekszosc na forum to kochajacy inaczej i bab 03.12.06, 20:56 p. Zbyszku jestem z panem niech pan nie zwraca uwagi na tych popapranców . Jest pan swietnym aktorem i umie sie pan odnalezc w kazdej roli .pana spiew tez mnie zachwyca co nie znaczy ze jest pan w moim guscie. Wyrazy szacunku .... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Podobno to najbardziej utalentowany 03.12.06, 20:58 ze starszych aktorów,wierzę,ale ma coś w wyglądzie co mnie odrzuca,nie chodzi o wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Podobno to najbardziej utalentowany 05.12.06, 01:06 Wiele nieładnych słów poleciało pod adresem tego bardzo utalentowanego aktora oraz naprawdę fajnego człowieka. Wiem, co piszę. W mojej miejscowości kręcono kiedyś pewien film, w którym p. Zamachowski występował i ja, statystka, zapamiętałam go jako PRZEMIŁEGO człowieka, w odróżnieniu od pewnego polskiego gwiazdora - bożyszcza kobiet - dość niedostępnego, żeby nie rzec - bufona. Samo flirtowanie nie jest grzechem - ludzie są wrażliwi na innych, byle znali granicę i umieli sobie powiedzić - koniec. A p. Zamachowski na planie nie flirtował, ale miał w sobie ciepło i był normalny, sympatyczny, uroczy. Myślę, ze właśnie te cechy zjednują mu sympatię u kobiet, bo dla prawdziwej kobiety, nie jakiejś siksy, co się durzy w przystojniakach, najważniejsze jest ciepło u mężczyzny. Dlatego myślę, że żona p. Zamachowskiego dobrze trafiła. Odpowiedz Link Zgłoś