halev 26.03.07, 17:11 Jak zwykle - ktoś coś wymyśli i od razu znajdą się tacy, co spapugują dla pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deeper75 Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 26.03.07, 17:25 e tam jaki przełom... ----- Mój programik do nauki szybkiego czytania i lepszej nauki: rapidshare.com/files/22873588/szybkie_czytanie.rar Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinie hahaha - prośba do autorki 26.03.07, 17:29 Pliz, w oparciu o co pisze pani, że Loca jest kaukaskiego pochodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
shiden Re: hahaha - prośba do autorki 26.03.07, 17:31 Pewnie nie wie, że po angielsku Caucasian to człowiek rasy białej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomzki Re: hahaha - prośba do autorki 27.03.07, 00:57 Cytuję Wikipedię : " in the United States, "Caucasian" has primarily been used as a distinction based on skin color, for a group commonly referred to as White Americans, as defined by the government and Census Bureau." No i tyle tego kaukazkiego pochodzenia :-) No po prostu - typowa Gruzinka... A tak zupełnie niedawno słyszałem w wywiadzie z jakimś niemieckim aktorem, jak opowiadał o swoich próbach załapania się w Hollywood i również wpadł w "kaukazką" pułapkę. Po tym , jak agent mu powiedział, że jego "caucasian" wygląd bardzo pasuje do jakiejś tam roli - starał się mówić z rosyjskim, twardym akcentem, aby wypaść jeszcze bardziej "po kaukazku" :-))))) lol Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka.latania Re: hahaha - prośba do autorki 31.03.07, 09:59 pani dziennikarka ma swoje źródła :P Odpowiedz Link Zgłoś
monster-x Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 26.03.07, 17:41 Filmowe perełki z YouTuba: spoty.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 rownie dobrze mozna ogladac serial kto postawi 26.03.07, 18:23 wiekszego klocka Odpowiedz Link Zgłoś
uburama Spoko! Show "Kloc z gwiazdami" to min. 10 mln 26.03.07, 19:55 ludzi przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
ted1951 Kariera Lidii Pankow 26.03.07, 18:28 Droga pani redaktor Lidio Pankow! Termin "caucasian white" po angielsku znaczy tyle co rasa biala. Loca nie jest wiec pochodzenia kaukaskiego tylko jest po prostu rasy bialej! Nauka jezykow obcych ns prawde jest przydatna!!! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
mielcz Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 26.03.07, 18:48 Nie klikajcie w ten link-szuka frajerów którzy oddadzą swoja grę w jego chorej gierce :P Sam youtube moze bawic jedynie ludzi z USA.nudzi im sie i nie mają co robic to sie filmują idioci i udają kogoś innego.Ja nie wiem czy zabawa w alterego jest dla nich podniecająca? Jeżeli tak to wynikałoby ze są ,ało inteligentni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
yrlinead Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 26.03.07, 18:58 Co za durtnota! Nie rozumiem kogo to interesuje, nawet gdyby to byly prawdziwe dziewczyny, to co mnie obchodza problemy jakiejs nastolatki, ktorej nigdy na oczy nie widzialam? Ludzie, ktorzy ogladaja takie rzeczy chyba naprawde maja za duzo wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 a dlaczego eszystkie babcie ogladaja Plebanie? 26.03.07, 19:27 dokladnie z tego samego powodu to moze obchodzic te nastolatki...... Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 26.03.07, 19:08 "Kaukaskie" pochodzenie (am. "caucasian") to po prostu ZWYKLY bialy! Kiedy madrale pisujace w gazetach sie tego naucza? Mam nadzieje, ze szybko. Jeszcze kilka lat temu mielismy "kwiatki" jak np. "reczny pistolet" (a czy jest nozny?) w wyniku tlumaczenia brytyjskiego wyrazenia "hand gun", albo wszyscy gliniarze w filmach byli "oficerami" (tlumaczenie "officer", ktore tu oznacza po prostu funkcjonariusza). Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
winka53 Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 26.03.07, 19:09 <BZDURY....ohne Ende....!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa86 Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 26.03.07, 19:31 Jedna rzecz wsadzić taki knot jak z tym caucasian. Druga rzecz - rzucać się na teorie naukowe, i wnioskować, że owo 'kaukaskie' pochodzenie pomaga w udawaniu latynoski (bo przecież wszyscy czeczeńscy bojownicy do złudzenia przypominają Meksykanów, a Gruzin Stalin to wykapany kuzyn Fidela C.:P:P) Jeszcze trzecia - chora poprawność polityczna, leksykalnie odsyłająca wszystkich przedstawicieli rasy białej w cholerę pod Elbrus i Ararat... Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 26.03.07, 23:19 "Ask A GAY MAN" - świetne Odpowiedz Link Zgłoś
tomzki Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 27.03.07, 00:56 Cytuję Wikipedię : " in the United States, "Caucasian" has primarily been used as a distinction based on skin color, for a group commonly referred to as White Americans, as defined by the government and Census Bureau." No i tyle tego kaukazkiego pochodzenia :-) No po prostu - typowa Gruzinka... A tak zupełnie niedawno słyszałem w wywiadzie z jakimś niemieckim aktorem, jak opowiadał o swoich próbach załapania się w Hollywood i również wpadł w "kaukazką" pułapkę. Po tym , jak agent mu powiedział, że jego "caucasian" wygląd bardzo pasuje do jakiejś tam roli - starał się mówić z rosyjskim, twardym akcentem, aby wypaść jeszcze bardziej "po kaukazku" :-))))) lol Odpowiedz Link Zgłoś
anal_threat Jeżeli tak ma wyglądać przyszłość rozrywki 27.03.07, 02:43 na świecie to proszę, aby ktoś mnie zastrzelił już teraz. Mam nadzieję, że to dziadostwo nie rozpowszechni się poza granice Stanów. Czy YouTube, tzn. Google płaci wam za pisanie takich artykułów i promowanie tej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
rhodeisland Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 27.03.07, 04:27 Ludzie, nie czepiajcie sie youtube. Mieszkam w Stanach i dzieki tube ogladam wiadomosci ze swiata, muzyke, fragmenty filmow, roznych programow swiatowej TV. Tube jest swietne. Ostatnio sluchalam starych piosenek Anny German. Gdzie indziej bym je znalazla? Zreszta zajrzyjcie sami na ta strone, tam jest wszystko www.youtube.com Odpowiedz Link Zgłoś
andyl YouTube 27.03.07, 05:15 YouTube daje nam mozliwosc dostepu do wielu materialow ktorych nie mielismy okazji nagrac a chetnie bysmy jeszcze raz obejrzeli. Ja na przyklad mialem ochote obejrzec Kiwaczka czyli Cheburashka i nigdzie nie moglem znalezc tej super bajeczki. wchodze na na YouTube i prosze jest. Wiem, wiem nie jestem jedynym fanem Kiwaczka, wiec tu macie link do kawalka z urodznami Gieny: youtube.com/watch?v=QMRFuJiTHIw Kawalki O dwoch takich co ukradli ksiezyc tez tam znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
andyl YouTube. 27.03.07, 05:20 oprocz YouTube sa tez inne servisy bardziej komercyjne ale tez bardziej profesjonalne. Jak ktos zna troche angielski to polecam ten filmik Mr. Sprikles: acceptable.tv/contest/tv/videos/246-Mr-Sprinkles Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.p.t YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 27.03.07, 16:37 ja mysle ze te dziewczyny mialy taka popularnosc ogladalnosci bo wiekoszsc nastolatek ma takie same problemy jak one, zyje w takim samym beznadziejnym swiecie a wiadomo, ze fajnie jest miec "bratnia dusze", ktora jest chociaz troche podobna do widza... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: YouTube. Wielka kariera małych gwiazd 29.03.07, 17:26 uaaaaaaaaaayhhhh ziew... (jestem na youtubach codziennie, jest tam o wiele więcej, ciekawszych rzeczy niż takie ..nie wiadomo co?) Odpowiedz Link Zgłoś