martmarta 02.07.07, 21:41 bardzo fajny pomysł na sesję, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Czy fotomodelka to czasem coś je? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiezdna.matylda Re: Pół żartem, pół serio 02.07.07, 22:47 Już mi sie znudziły te piękności z Photoshopa, z maską zamiast twarzy. Bez zmarszczek, bez osobowości, bez wyrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Pół żartem, pół serio 05.07.07, 22:14 To pokazuje, że teraz własnym zmysłom wierzyć nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
eizo111 Re: Pół żartem, pół serio 07.07.07, 21:14 wcale nie jest szczupła jest akurat choć ma słabo zaznaczoną talie może jeszcze ze 3-4 kg mniej i było by lepiej. pomysł fajny tylko o co ten retusz? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Tez mi sie wydaje ze nie jest wcale szczupla. 07.07.07, 21:58 Moim zdaniem ok 10 kg zaduzo. Trudno dokladnie powiedziec po nie widac jej calej. Ale daleko jej do idealnej wagi z tym sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
nielegalne_przesluchanie Re: Tez mi sie wydaje ze nie jest wcale szczupla. 07.07.07, 21:59 weżcie te mumie ,bo sie bede bał w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
feasibility Re: Tez mi sie wydaje ze nie jest wcale szczupla. 08.07.07, 09:45 beznadziejny pomysll, beznadziejne zdjecia - nuuuuuuda! i oczywiscie jakies zakompleksione, dieta mysleniem o wygladzie zyjace nuuuuuuuuuuuuuudziary na forum! Odpowiedz Link Zgłoś