marialudwika 28.10.04, 16:41 Nadiu,dzieki Ci za chinskie tabletki! Chcialabym Ci wyslac karte,ale nie wiem gdzie!! Raz jeszcze dziekuje!! ml PS.Zapomnialam,jak dawkowac ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: "Prywata".. 28.10.04, 21:06 hihihi myslalam ze bylas na prywacie :) A nie zapomnij napisac czy ci pomoglo. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: "Prywata".. 28.10.04, 22:01 Marioludwiko, dawkowanie: 2-4 tabletek jednorazowo, w zaleznosci od sily bolu. Ja bralam je 2 razy, po jednej tabletce (balam sie wiecej). Pierwszym razem bol byl slaby, wiec pomoglo, a drugim razem bolalo strasznie i po jednej tabletce bol oslabl do takiego, ze moglam jakos funkcjonowac. Moja mama wziela 3 jednorazowo (bolal ja kregoslup, a tabletki te nie sa typowo na migrene, a po prostu p/bolowe). Bol troche oslabl, ale dnia nastepnego bolal ja zoladek i watroba (byc moze wlasnie od tych tabletek). ML wysylam do Ciebie maila z adresem:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Do ML 05.11.04, 19:02 Marioludwiko!!! Dziekuje bardzo za sliczny kalendarz i kartke. Wiele radosci mi tym upominkiem sprawilas:) Jeszcze raz slicznie dziekuje i pozdrawiam:) nadia Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Do ML 05.11.04, 23:28 Cala przyjemnosc po mojej stronie!Pozdrawiam! ml Odpowiedz Link Zgłoś