andyluz 04.01.08, 15:48 Proszę poprawić nazwisko Pani Gronkiewicz-Waltz pod zdjęciem jako kandydatki w plebiscycie Polka 2007 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baqet Re: II Polityka i społeczeństwo 21.01.08, 18:19 Alicja Tysiąc powinna się chyba znaleźć w kategorii morderczynii roku, ew. w kategorii "jak zostać szmatą". Jak można, trzymając dziecko na rękach powiedzieć, że gdyby się mogło, to by się je zabiło??? Jeśli ona ma zostać kobietą roku, to jest to tylko dowód na zdziczenie społeczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
noseporque Re: II Polityka i społeczeństwo 21.01.08, 20:42 nie mam konserwatywnych pogladów i nie naleze do przeciwników aborcji ale nominacja dla pani tysiac mnie oburza bo glosi przeslanie: nie dbaj o antykncepcje, nie licz sie z konsekwencjami, rozkladaj bezmyslnie nogi a jak bedzie trzeba to w Sztrasburgu rozwiaza twoj problem i dofinansują na koszt podatników Odpowiedz Link Zgłoś
orrajt Re: II Polityka i społeczeństwo 22.01.08, 00:55 Nominacja dla pani Tysiąc to tak samo jak nominacja dla kobiety która wygrała miliony od McDonalda ponieważ... oblała się kawą. Erazm z Rotterdamu się przewraca w grobie. Ale dzisiaj Rotterdam kojarzy się pewnie koleżankom feministkom z rajem aborcyjnym a nie z wielkim myślicielem. P.S. Jestem za aborcją, ale bliższy mi mój rozum niż mój penis. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekdp Taaaa - zdecydowanie pani "1000"... 22.01.08, 10:51 Za parę lat córeczka zapyta "mamusię" - mamusiu, a za co ten tytuł? A "mamusia" odpowie: "dzięki tobie córeczko". "Jak to mamusiu?" "Wiesz córeczko, gdybym cię wykasowała to bym tytułu nie miała, a tak niestety musiałam cię urodzić, stałam się sławna, wytargowałam odszkodowanie i jeszcze zdobyłam ten jakże zaszczytny tytuł. Cieszysz się, prawda?..." Odpowiedz Link Zgłoś
tpsa7501 "Szmata roku" - dobre... I chyba słuszne 22.01.08, 11:17 baqet napisał: > Alicja Tysiąc powinna się chyba znaleźć w kategorii morderczynii roku, ew. w > kategorii "jak zostać szmatą". Jak można, trzymając dziecko na rękach > powiedzieć, że gdyby się mogło, to by się je zabiło??? Jeśli ona ma zostać > kobietą roku, to jest to tylko dowód na zdziczenie społeczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok II Polityka i społeczeństwo 22.01.08, 10:01 w tej kategorii zatrzesienie kandydatek ;] moderatorka z forum wow. ja jestem adminem na forum elektrykow pg, ale mnie nikt nie nominuje bo mam wacka :( btw. w nauce jest kilka, w tym chyba tylko 1 ktorej dokonania pasuja do tej kategorii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolasle II Polityka i społeczeństwo 30.01.08, 17:24 Dla mnie Alicjia Tysiąc jest bohaterką. Czy się to męszczyznom podoba czy nie życie kobiety jest ważne, i nikt nie ma prawa oczekiwać że odda życie swoje za żcie dziecka.Im bardziej męszczyźni będą niszczyć życie kobiety tym bardziej będzie ono mocniejsze.A krzywda się mści. Odpowiedz Link Zgłoś
elwis_v II Polityka i społeczeństwo 31.01.08, 19:59 Józ po samych facjatach kandydatek oraz srodowiskach w którym sie udzielaja i czym sie zajmuja widać, ze to plebiscyt na Kretynkę roku.! Odpowiedz Link Zgłoś