zenith700 21.12.08, 21:12 A czy to nie ta pani jest dłużna wielu ludziom miliony złotych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garnek11 Re: Choinka jest pyszna 22.12.08, 00:42 Tak to ta pani. Do tego ta pani musi miec wykupiony w GW jakis abonament na propagande. Bo gdzie nie zajrzec - Gessler albo jej knajpa. Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Re: Choinka jest pyszna 22.12.08, 01:45 no bo jej knajpa jest najlepsza ziomuś! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Czy Gesslerowa zapłaciła podatki zaległe ? 22.12.08, 15:21 Głośno było o tym za czasów Kazia M. a jak nastała bufetowa to cicho.Umorzyli...za pyszczenie za PO ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kielcenoca No i podczas tej wzruszającej wigilii ... 22.12.08, 16:55 Pani Marta pomyślała o wierzycielach i zapłakała .... Odpowiedz Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: Choinka jest pyszna 22.12.08, 20:25 Gessssssssssler, powiadacie, Gessssssssssssslerrrr... Swojsko brzmiące nazzzzzzzzzzzzzzzwisko.................... Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 Re: Choinka jest pyszna 22.12.08, 21:33 wiemy ziomuś - teoria spiskowa, kosmici i szaman rydzyk;) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia.3 Re: Choinka jest pyszna 22.12.08, 22:12 Odbiło wam?! Przecież to jest Marta Gessler! Ta, o której piszecie,to Magda Gessler! Rzeczywiście okropne babsko,a do tego ukradła męża tej pierwszej. A Pani Marta - święta kobieta! I mądra! Odpowiedz Link Zgłoś
drop.2 martusia.3 23.12.08, 00:47 hehe widac ze tobie tez ktos ukradl meza moze dlatego ze jestes "okropnym babskiem"?? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia.3 Re: martusia.3 23.12.08, 12:18 Mnie raczej nie ukradnie. Mój mąż nie ogląda się za innymi tak jak mąż MAGDY G. Ale czemu się dziwić! Przecież ta Magda to szpetna jest jak noc i gruba jak (sama wiesz co). A i charakterek ma taki, że trudno z nią wytrzymać pod jednym dachem dłużej niż godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia.3 Re: Kulebiak 23.12.08, 13:35 Raczej 20 g. 2 to chyba dekagramy. Panienka wpisująca tekst do komputera, pewnie w życiu nie piekła ciasta,a może nawet nie widziała drożdży. Odpowiedz Link Zgłoś
martajotka Re: Choinka jest pyszna 07.01.09, 12:08 też nie wiem czemu Państwo szkalujecie niewinną osobę. Marta i Magda to nie tylko dwa różne imiona ale też inne osoby. Pechowo się złożyło, że obie miały tego samego męża a co za tym idzie - nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś