patrykpluciennik 22.07.10, 11:44 "Podejrzewamy, że przy wyborach następnego prezydenta tramwaje wrócą..." www.ngliwice.pl/protest-zwiazkowcow-na-torach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Protest zwiazkowców na torach IP: *.eimperium.pl 22.07.10, 12:24 Słuszanie. Miasto ma zainwestować grube miliony w tramwaje tylko po to, żeby tramwajarze (głównie spoza Gliwic) mieli wygodne posadki. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Protest zwiazkowców na torach 23.07.10, 11:51 no, no... szybkość reakcji przypomina tę Kościoła Katolickiego. w zasadzie, to i tak cud, że w ogóle zauważyli likwidację dwóch linii i niszczenie (ich rękami) torów w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Protest zwiazkowców na torach 23.07.10, 14:47 > no, no... szybkość reakcji przypomina tę Kościoła Katolickiego. > w zasadzie, to i tak cud, że w ogóle zauważyli likwidację dwóch linii i > niszczenie (ich rękami) torów w Gliwicach. Może cały czas leczyli kaca po referendum i dopiero teraz otrzeźwieli na tyle, żeby znowu protestować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiora Kosciół katolicki w Gliwicach nie kuma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 22:38 sss9 napisał: > no, no... szybkość reakcji przypomina tę Kościoła Katolickiego. > w zasadzie, to i tak cud, że w ogóle zauważyli likwidację dwóch linii i > niszczenie (ich rękami) torów w Gliwicach. cudem jest to, że się w ogóle przyznali do błędu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coval Re: Protest zwiazkowców na torach IP: *.prothost.com 23.07.10, 14:54 Ideą zastąpienia trawajów w Gliwicach była ponoć oszczędność miejskich pieniędzy. Jak więc do tego mają się grube miliony wywalane na "remont" z wyrywaniem torowisk? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Protest zwiazkowców na torach 23.07.10, 17:03 wyrywanie torów idzie na konto TŚ, w których (żeby było śmieszniej) Gliwice ciągle mają udziały. ciągle nie wiem, czy trakcję elektryczną także likwidują, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmerek Dlaczego prokuratotor generalny nie reaguje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 22:28 sss9 napisał: > wyrywanie torów idzie na konto TŚ, w których (żeby było śmieszniej) > Gliwice ciągle mają udziały. > ciągle nie wiem, czy trakcję elektryczną także likwidują, czy nie? > no a jak ma reagować?, skro o tym (sqrwensyństwie) barbarzyństwie w ogóle nie wie Odpowiedz Link Zgłoś
hqw Re: Protest zwiazkowców na torach 23.07.10, 22:39 ROM-3 wystąpił już z wnioskiem, żeby zlikwidować trakcję na ul.Wieczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Protest zwiazkowców na torach IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.10, 22:45 > ciągle nie wiem, czy trakcję elektryczną także likwidują, czy nie? > Podejrzewam, ze nie bo może pokopać;-) A tak na poważnie, może prezio kombinuje dla was nową parówkową wyborczą, bo urlopując sie niedawno w trójmieście z takim czymś sobie dogadzałem z ciekawości:-) pl.wikipedia.org/wiki/Trolejbusy_w_Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś