Dodaj do ulubionych

Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy

• Gość: Gość Doktor Michalski IP: *.kopnet.pl 17.05.14, 00:42
      Nie polecam tej kliniki ! To są naciągacze i nic więcej ! Dzisiaj lekarz wmawiał mi, że dał mojemu zwierzakowi 2 zastrzyki, a ja jestem przekonana, że był to tylko jeden zastrzyk ! Uważajcie na pseudo lekarza Michalskiego. Był dla mnie nie miły, arogancki i czasami jak się zapomniał zwracał się do mnie jak do koleżanki.
    • capionek2014 Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy 18.06.14, 08:51
      Bardzo polecam tą klinikę! Zwłaszcza Panią doktor C. Mamy suczkę goldenkę. Od początku były z nią problemy zdrowotne. Miała wszoły, była silnie zaroboczona, drapała i wygryzała się. W Rybniku wszyscy weterynarze skazywali ją na alergię pokarmowa i kontaktową. Faszerowali sterydami. 3 miesiące były dla nas straszne, żadnych postępów, pies nie rósł nie tył i męczył się wiecznym drapaniem. Weterynarze ciągle kombinowali upierając się przy alergii, nie robiąc żadnych badań.W tygodniu po 3 razy byliśmy u weta co wiadomo pociągało za sobą kolejne koszty(miesięcznie średnio 1000zł). Polecono nam klinikę w Gliwicach. Na pierwsze wizycie zrobiono zeskrobiny-mała miała nużeńca, na kolejnej, po wymazie z brzuszka wyszło że ma gronkowca złocistego.Pani doktor od razu zastosowała leczenie antybiotykowe. Stwierdziła że mała nie jest alergikiem i tak też jest. Miesiąc temu skończyliśmy leczenie antybiotykiem, drapanie ustąpiło. Wróciliśmy do normalnej karmy i nie ma żadnych problemów, psiak fajnie rośnie, tyje i ma mnóstwo energii:D dziękuję Pani doktor. Jest konkretna, od razu porobiła badania, nie strzelała co małej może być. Gdyby nie Pani Doktor, dalej sądzilibyśmy że jest alergikiem i skończyłoby się na sterydach do końca życia naszej psiuni. Naprawdę polecam! A co najważniejsze nie są drodzy i mają świetne podejście do psiaków!
      • Gość: M. Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy IP: *.230.5.160.zubrzyk.pirx.pl 15.02.15, 00:25
        Pani weterynarz Magdalena C. to jedyny kompetentny weterynarz pracujący w tym miejscu. I myślę, że tylko dzięki niej klinika ta zdobywa jakiekolwiek pozytywne opinie. Niestety trzeba mieć szczęście, aby na nią trafić, bo wszyscy pozostali weterynarze pracujący tam to kompletni ignoranci, niedysponujący podstawową wiedzą. Główną reklamą kliniki na Toszeckiej w Gliwicach jest zachwalanie specjalistycznego sprzętu, który posiadają... tylko co z tego skoro w ogóle z niego nie korzystają?! Odmawiają wykonywania badań mimo, że się o nie prosi i chce się za nie zapłacić. Wszystkie objawy bagatelizują i podejmują za każdym razem to samo standardowe leczenie (leki przeciwbólowe i przeciwzapalne). Stawiają absurdalne diagnozy (trudno zresztą o trafną diagnozę jeśli nie chce się robić badań). Opieszałość w działaniu, ignorancja, standardowe podejście do każdego pacjenta, lekceważenie objawów, dziwna (ale typowa dla tego miejsca) awersja do zlecania badań oraz całkowita znieczulica i niedouczenie ludzi pracujących w tym miejscu, doprowadzają niejednokrotnie do katastrofalnych skutków i sytuacji nieodwracalnych... Dlatego polecam wszystkim omijanie tego miejsca szerokim łukiem. Może to uratować życie niejednego zwierzęcia...
    • nataliasn Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy 27.12.14, 22:25
      PRZESTRZEGAM PRZED KLINIKA WET W GLIWICACH NA UL TOSZECKIEJ (CALODOBOWA)

ZABILI MI KROLIKA...ZERO WIEDZY ZERO DOSWIADCZENIA PARSZYWE CHAMY CHCA TYLKO PIENIEDZY
      • Gość: weronikaem Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy IP: 37.8.220.* 31.01.15, 18:03
        w klinice na Toszeckiej rzeczywiscie szału nie ma ... pare nagatywnych opinii pojawilo sie tez na myzoo, gdzie spędzam wiecej "Czasu". jesli dla kogos kasa jest wazniejsza od dobra zwierzaka to powinno sie przestrzegac innych o takich klinikach :/
    • Gość: Gliwice Weterynaria Toszecka IP: *.clubnet.pl 09.02.15, 23:02
      Podzielę się z państwem obsługą w tej przychodni. Tak jak każdemu się wydaje że duża klinika to najlepsza klinika. Pewien lekarz (który nie prowadzi sprzedaży karmy) mi polecił żeby kupić karmę swojemu pupilowi ultrahypo włoskiej firmy vet life ( chyba dobrze to napisałam) w związku z tym postanowiłam pojechać do kliniki na toszecką, często przejeżdżam ta ulicą i klinika rzuca się w oczy w związku z tym pojechałam, wchodzę do sklepu a z za lady sklepu pokazała się pani z dziwnym wyrazem skrzywionej miny i złości lecz nie wiem na co ta złość, pomyślałam od razu sobie, uuuu z tą panią nic na pewno nie załatwię. Pytam się tej pani że mam kupić taką karmę takiej firmy, pani odpowiedziała krótko " Nie ma!" a czy pani słyszała o takiej karmie? " Słyszałam!" więc pytam się czy może mi pani taką sprowadzić dla dużego psa jeden worek będę brała w miesiącu pani mi odpowiedziała ' Nie nie mogę sprowadzić! pytam się dlaczego nie może mi takiej karmy sprowadzić a pani odpowiedziała mi krótko " niech pani bierze karmę jaka jest a nie dyktuje co i jaką karmę mam sprowadzać do sklepu!!" Trochę mnie to zaskoczyło bo myślałam że zależy im na klientach, na sprzedaży i obsłudze klienta tak żeby wrócił ponownie do kliniki czy do sklepu, ale widocznie właścicielom na tym nie zależy. Pani nie miła, nie sympatyczna, napuszona i obrażona nie wiadomo na co (chyba na to że żyje na tym świecie) postanowiłam podjechać do sklepu na zygmunta starego, młody pan wysłuchał mnie i zapytał mnie czy karma może być na następny dzień, oczywiście że może i tak było na drugi dzień podjechałam po 16 i karma już była, nawet nie musiałam kupować całego worka tylko mogłam kupić sobie na kilogramy pan powiedział że karmę ma w ciągłej sprzedaży i nawet w przystępnej cenie.

Przychodnię na Toszeckiej w zupełności odradzam i ja tam już na pewno nie wejdę i szczerze odradzam.
    • Gość: Janusz Karma IP: *.clubnet.pl 09.02.15, 23:16
      Czy ktoś słyszał o karmie Cibau Jagnięcina w Gliwicach, gdzie można kupić taką karmę?
      • Gość: Joanna Re: Karma do Gość Janusz IP: *.clubnet.pl 17.02.15, 13:23
        Cibau to znana firma i popularna, jagnięcina zawiera w sobie 28% mięsa suszonego (nie mielonego, pochodzenia zwierzęcego, bo to jest różnica) ryż 28%, ja karmię ta karmą labradora już trzeci rok i powiem że piesek wygląda bardzo dobrze, brak wzdęć, piękna sierść, wypróżnienia stałe i regularne, w zupełności polecam. Kupić można na pewno w sklepie na Zygmunta Starego bo tam kupuję ale również widziałam u lekarza na żwirki i wigury.
        • Gość: Janusz Re: Karma do Gość Janusz IP: *.clubnet.pl 24.02.15, 12:55

Dzięki, karmę już kupiłem bez problemu w sklepie na zygmunta starego
    • Gość: Darek Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy IP: *.092.075.pools.vodafone-ip.de 29.06.15, 16:13
      Odradzam "Gliwicka Klinika Weterynaryjna" znajdująca się przy ulice Toszecka 19, w Gliwicach.
      Totalny brak podejścia, i wiedzy, nastawieni jedynie na pieniądze! a nie na leczenie zwierzaka, zanim tam trafiłam z moim psem, nasłuchałam się wiele negatywnych opinii o tej klinice i weterynarzach tam pracujących, ale zlekceważyłam je i pojechałam tam z moim Psem, co BARDZO żałuję!!!! Odradzam!!!!! Jest wiele wiele lepszych!!!! Polecam weterynarza przy ul.Rybnickiej 24 w Gliwicach weterynarza Dr. Sławomir, oraz polecam weterynarza przy ul.Dworcowa 60 w Gliwicach , Dr. Malik - przychodnia dla zwierząt.
    • Gość: Marion Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy IP: *.play-internet.pl 20.08.15, 21:56
      Nigdy w zyciu Lecznica na Toszeckiej!!! Wszyscy dobrzy lekarze dawno poszli...teraz lepiej uspij psa od razu...z tym tez maja problem!!! Moje serduszko umieralo baaaardzo dlugo!!!!
    • Gość: Gosc@ Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy IP: *.146.134.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.05.16, 19:14
      Nigdy nie powierzaj opiece swojego zwierzaka klinice na ul. Toszeckiej!
    • Gość: Gosc123 Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy IP: *.146.134.233.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.05.16, 19:28
      Ta opinia nie zwr?ci mi życia mojego psa, ale pisze ją ku przestrodze dla innych. Jeśli kochacie swojego zwierzaka nigdy, przenigdy nie korzystajcie z Kliniki Weterynaryjnej na ul. Toszeckiej. Nie ma tam jednego dobrego lekarza, Ci ludzie nastawienia sa na zysk, nie maja pojecia co robia i usmiercaja zwierzeta. Szczegolnie przekonalam sie o tym z pania Joanna Taborsk, cala reszta to absolwenci nie majacy pojecia o tym co robia.
      • Gość: Dzej Dzej Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy IP: *.play-internet.pl 30.03.18, 21:28
        Absolutnie potwierdzam - kompletne Dno ta pseudo klinika na Toszeckiej. Ci ludzie nie mają pojęcia o leczeniu zwierząt!!!! Mój pies też by żył gdybym tylko mogła cofnąć czas...
    • Gość: GOŚĆ PORTALU Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy IP: *.proxnet.pl 21.05.16, 11:23
      ODRADZAM!!! POZA SPECJALISTYCZNYM SPRZĘTEM, KTÓREGO I TAK NIE POTRAFIĄ ODPOWIEDNIO WYKORZYSTYWAĆ NIE MAJĄ NIC DO ZAOFEROWANIA. LUDZIE NIE POZWÓLCIE ZDOBYWAĆ ICH DOŚWIADCZENIA NA WŁASNYCH PUPILACH!!! GDYBY KILKA MIESIĘCY TEMU ZOSTAŁA POSTAWIONA ODPOWIEDNIA DIAGNOZA MÓJ PIESEK JESZCZE MÓGŁBY PRZEŻYĆ PARĘ ŁADNYCH CHWIL.
    • Gość: Dzej Dzej Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy IP: *.play-internet.pl 30.03.18, 21:24
      Kochani jeśli kochacie swoje zwierzaki - omijajcie z daleka Klinikę Weterynaryjną w Gliwicach na Toszeckiej. Kompletny brak wiedzy medycznej!!!!! Zero zaangażowania. Porażka i naciąganie na kasę. Kompletne Zero i Dno.
    • 2ilona-sz Re: Lecznica Weterynaryjna Gliwice - Polecamy 05.09.18, 10:04
      Bardzo polecam Lecznicę MAJKA na ul. Daszyńskiego. Profesjonalna obsługa, lekarze kochający zwierzęta, ceny niewygórowane, bardzo polecam. Od lat chodzę z pieskiem i zawsze dobrze mi poradzono i zaopiekowano się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka