Gość: bastek IP: 217.97.185.* 08.08.10, 01:40 zastanawiam sie czy tomasz sobczak zabił w anglii magde ciapcinską... może ktoś go znał, pochodzi z gliwic bądź zabrza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pr51 bastek zabił czas na Forum 08.08.10, 13:35 > zastanawiam sie czy tomasz sobczak zabił Zastanawiasz się stosując metodę wróżenia z fusów, czy preferujesz patrzenie w sufit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastek Re: bastek zabił czas na Forum IP: 217.97.185.* 09.08.10, 02:27 nie wróżę z fusów, cała ta sprawa jest gdzieś blisko moja żona znała tę dziewczynę, którą prawdopodobnie zabił... szczerze mówiąc miałem nadzieję natrafic na kogoś kto go znał i dowiedziec się czegoś o nim... mówiąc prawdopodobnie mam na mysli ze zarzut już postawiono ale nikt nie może odnaleźc ciała... a dowody swiadcza o tym, że na pewno przyczynił się do jej zaginięcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: bastek zabił czas na Forum IP: *.215.196.254-internet.zabrze.debacom.pl 15.10.10, 21:37 znam go bardzo dobrze to był muj kolega z podwurka normalny spokojny typ nie wierze w to mieszkał na rokitnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: bastek zabił czas na Forum IP: 212.183.140.* 20.04.11, 09:21 Czesc wam a ja przeczytalem o tym tak dokladniej teraz. I zastanawiam sie czy ktos z nim normalnie rozmawial i czy mial szanse na wypowiedzenie sie. jak ktos go zna i wie jaki on byl prosze o kontak... moze wiem jak mu pomodz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymoher lepiej do niemiec IP: *.netcologne.de 09.08.10, 10:59 takie som efekty jak ludzie jezdzom do anglikow, trzeba bylo jechac do niemikec tukej jest p;orzandek i sie nawzajem nie zabijajom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gie i Re: tomasz sobczak czy zabił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 16:54 to sie zmieni jak wygoda zostanie prezydentem... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heyka Re: tomasz sobczak czy zabił IP: *.zamosc.mm.pl 23.09.10, 18:03 zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=183 jest wątek o podejrzanym Tomaszu i o zniknięciu Sylwi. zerknij na wizje antyaniola :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tomasz sobczak czy zabił IP: 83.238.216.* 20.04.11, 12:10 Został skazany na dozywocie. Osobiscie w to nie wierze ale tak jest.Pomimo ,że to mój znajomy to ciężko mi myśleć ,że to zrobił i to w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2 Re: tomasz sobczak czy zabił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 11:31 W tym procesie było bardzo wiele poszlak, sądzę że Angole chcieli zamknąć sprawę i teraz siedzi w więzieniu niewinny człowiek, a morderca chodzi swobodnie na wolności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: tomasz sobczak czy zabił IP: *.215.196.254-internet.zabrze.debacom.pl 15.10.10, 21:32 chłopie to był muj były kolega z podwurka mieszka na rokitnicy nie wierze w to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artui Re: tomasz sobczak czy zabił IP: 212.183.140.* 20.04.11, 09:26 Jak go znasz i wieksz kto to byl odezwij sie. Moze wiem jak sprawdzic czy to on dokonal tego. Mieszkam w Angli i znam wymiar sprawiedliwosci. Przeslij e mail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: tomasz sobczak czy zabił IP: *.play-internet.pl 07.09.11, 21:19 Ja go znam i wiem kto to był. Tylko nie rozumiem skoro ty go nie znasz, to czemu cie to tak interesuje? Jak chcesz mu pomóc? Czemu chcesz mu pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś