Gość: Magiczna IP: *.bmj.net.pl 04.03.02, 17:01 Wlasnie przed chwila dostalam info, ze pokazala sie w gazecie wyborczej notka o "Gliwiczanach". Dla tych, co nie widzieli link: free.of.pl/p/pierwszelo/male.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hartmut Re: Notka w Wyborczej 04.03.02, 17:05 Gość portalu: Magiczna napisał(a): > Wlasnie przed chwila dostalam info, ze pokazala sie w gazecie wyborczej notka > o "Gliwiczanach". Dla tych, co nie widzieli link: > <a href="http://free.of.pl/p/pierwszelo/male.jpg">free.of.pl/p/pierwszelo/male. > jpg</a> gdzie jestes na tym zdjeciu z tego LO? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: Notka w Wyborczej IP: *.bmj.net.pl 04.03.02, 17:18 Hmm..korzystam z miejsca na serwerku znajomego, z tym "pierwszymlo" nie mam nic wspolnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hartmut Re: Notka w Wyborczej 04.03.02, 17:29 Gość portalu: Magiczna napisał(a): > Hmm..korzystam z miejsca na serwerku znajomego, z tym "pierwszymlo" nie mam nic > > wspolnego ;) i to tak mozna? dobrych masz znajomych, ktorzy tak dostep przez ftp na prawon i lewo rozdaja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Notka w Wyborczej 04.03.02, 17:12 Gość portalu: Magiczna napisał(a): > Wlasnie przed chwila dostalam info, ze pokazala sie w gazecie wyborczej notka > o "Gliwiczanach". Dla tych, co nie widzieli link: gratulacje - mam nadzieję, że woda sodowa nie uderzy Wam do głowy i będziecie jeszcze z nami "szaraczkami" przestawać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimi Re: Notka w Wyborczej IP: *.czarnecki.silesianet.pl 04.03.02, 18:59 Gratulacje!! Rozbawił mnie tylko komentarz, że strona została stworzona przez dwójkę PRZYJACIÓŁ: Magi i Matti. Mało powiedziane - toż to teraz najprawdziwszy Family Business!! Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotlik Re: Notka w Wyborczej IP: *.warsnet.trzepak.pl 04.03.02, 23:52 Stwierdzenie, że stronę-album stworzyli przyjaciele jest jak najbardziej na miejscu. O wiele bardziej zabawna jest według mnie notka, mówiąca o tym, że stronę stworzyli przyjaciele "często spotykający się na gliwickim forum Gazety - Magiczna i Matti" :-). A ja myślałem, że M&M spotykają się jeszcze gdzie indziej ;-). No cóż ERRARE HUMANUM EST ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: Notka w Wyborczej IP: *.bmj.net.pl 05.03.02, 13:39 Coz...trzeba im wybaczyc niewiedze ;) Kazdemu sie zdarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś