Gość: meg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 18:51 do Szwagra - brałeś udział w czacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szwager Re: Dżem IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.01, 08:47 Kule na mole , niy poradziolech wlys na tyn czat . Cosik niy je tak we moim puterze . A Ty mozno tam bolas (?) Jak ja to byc tak dobro i opowiydz mi sam konsek . Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Dżem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 13:59 dla mnie niestety czaty są niedostępne z powodu braku jakiegoś pliku, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niymrawa Re: Dżem IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.01, 14:13 Ecik niy mosz tam do tych "borokow" jakyj rady ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Dżem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 14:19 ja nie narzekam, ja stwierdzam czaty są na mój gust za szybkie, wolę nad swoją wypowiedzią zastanowić się, poprawić błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Dżem IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.01, 14:27 To je prowda , jo sie juz pora rozy ugryz w jynzyk . A natura mom blank pochopno . Tysz wola pogodac na forum jak na jakims czacie . Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ecik Re: Dżem IP: 64.124.150.* 19.08.01, 14:49 Widza ze sie sprawa wyjasniylabez mojyj pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Dżem 19.08.01, 15:01 Pierzine kandego, ze tego dżemu pomau sam wom jusz marmelada zaczyno wylazic´! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana&Liza Re: Dżem IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.02, 08:43 RUSZA DŻEM Zespół muzyczny "Dżem" działa przy Zakładowym Domu Kultury FSM "Teatr Mały" w Tychach. W jego skład wchodzą: Leszek Faliński - perkusja, Tadeusz Faliński: gitara basowa, Jerzy Styczyński : gitara, Adam Otręba - gitara, Ryszard Rieder - organy ("Echo" przekręciło nazwisko, chodzi oczywiście o Ryszarda Riedla, który zresztą śpiewał, a nie grał na organach � przyp. jaj), Barbara Horodecka - kierownik organizacyjny. Ostatnio zespół wystąpił w Teatrze Małym w I Przeglądzie Amatorskich Zespołów Artystycznych Oddziału Związku Zawodowego Metalowców. "Echo" nr 24 z 11 czerwca 1980 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Dżem IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.02, 10:39 Pyrsk Frelki ! Fajne dziynki za te historyczne spomniynie. Niywiym eli znocie ta adresa : www.falinskiband.com/ Je to couko familia Falinskich ze Hannovera. Wiym, co kedys grali koncert ze Dzymym we Rudzie Slonskyj. Pozdrawiom i Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza Re: Dżem IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.02, 20:30 Tylko w dżemie siła drzemie! Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Dżemy 24.02.02, 15:35 Idzie dwooch bacoow kouo sklepu spozywczego... - Baco! Wiejymy stoond ino zywo!!! - A czemusz to!? - Bo tu piszoom "Dżemy jaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieron Re: Rapitouza IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.02, 15:39 MAARRMMEEELADA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana&Liza Dżem IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.02, 20:44 Mirosław Bochenek poeta Ur. w roku 1960. Absolwent Wydziału Prawa Uniwersytetu Śląskiego. Autor wierszy i tekstów piosenek (dla zespołów: Dżem, Universe, Monkey Business). Debiutował w Almanachu Łódzkiej Wiosny Poetów (1975). Publikował w prasie literackiej, w Polskim Radiu oraz telewizji. W latach osiemdziesiątych współpracownik “Gościa Niedzielnego”. Laureat kilku nagród w konkursach poetyckich. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Dżem 09.03.02, 09:53 do Szwagra - forum tyskie szuka dyskutantów - a mają tam wątek "Dżem" :-))) jakby nie było - u źródła Odpowiedz Link Zgłoś