Dodaj do ulubionych

Obrabowała placówkę ING Banku Śląskiego. Poznaj...

IP: *.energopomiar.com.pl 08.04.13, 14:54
z tysiąca złotych można okraść bank,a nie obrabować.
Obserwuj wątek
    • Gość: artiii Re: Obrabowała placówkę ING Banku Śląskiego. Pozn IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 15:20
      Znam ta pania a moze nie znam hmm...tylko po co mi szlajanie sie po komisariatach:)Słomski zamiast udzielac wywiadow...sam niech jej szuka:)
    • Gość: ja Re: Obrabowała placówkę ING Banku Śląskiego. Pozn IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.13, 16:36
      Dajcie spokój kobiecie.... za chwilę 1000 zł to będzie niska szkodliwość czynu a tu zaraz rabunek...
    • Gość: Es Re: Obrabowała placówkę ING Banku Śląskiego. Pozn IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 17:08
      Z kradzieżą mamy do czynienia, gdy właściciel kradzionego przedmiotu nie wie o tym że jest go właśnie pozbawiany. Natomiast okradanie kogoś, "na jego oczach", dodatkowo z użyciem niebezpiecznego przedmiotu (np. broni) to jest właśnie rabunek lub rozbój.
    • Gość: Bene Re: Obrabowała placówkę ING Banku Śląskiego. Pozn IP: *.direct-adsl.nl 08.04.13, 17:29
      Do Es:
      O to właśnie chodzi.Na naszych oczach trwa rozbój w Polsce.Najbiedniejsi tracą to co jeszcze im zostało
    • Gość: jorg Re: Obrabowała placówkę ING Banku Śląskiego. Pozn IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.13, 22:34
      banki są ubezpieczone wiec nie strugac bohaterów i nie ryzykowac dla paipierków podczas napadów pzzdr
    • zerozer52 Re: Obrabowała placówkę ING Banku Śląskiego. Pozn 09.04.13, 18:16
      Nie opłaca się kablować. Za małe straty.
    • Gość: 1Gliwiczanin Re: Obrabowała placówkę ING Banku Śląskiego. Pozn IP: *.123.221.214.gl.digi.pl 10.04.13, 00:26
      Jak ktoś ukradnie 100 milionów jest bezkarny jak ktoś ukradnie 1000 lub pół grosza jest ścigany. Mam na dzieję, że ta pani długo pozostanie na wolności.
    • Gość: Gosc Re: Obrabowała placówkę ING Banku Śląskiego. Pozn IP: *.tor.primus.ca 10.04.13, 00:53
      Smutne to, ze tej kobiecie warto bylo narazac sie za 1000 zl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka