gazeta_katowice 29.03.02, 15:48 Zdrowych, spokojnych i wesołych Świąt Wielkanocnych. Dużo dobrego na Święta i po Świętach wszystkim Forumowiczom życzy Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Pogodnych Świąt 29.03.02, 17:22 Wielkanocny Hazok Prziszol hazok na Wielkanoc z wielkim koszym jaj. Kaj sie cisniesz ze jajami we nasz biydny kraj... Jajec w zyciu , na kozdy dziyn momy az za tela , Jak nimosz co z wiosny robic , poszukej sie frela... Popros jom o rynka , dej ij bolioczka , wez za baba se Hazoczka-nojlepij Slonzoczka. Bo yno cie tako uszczynsliwic moze , dej Hazokow ci dziciokow jak nojwiyncyj Boze... Zaprzeston tego gyszeftu z jajec roznoszyniym , chyc sie prawdziwej roboty , nie byc takim lyniym. Samo zyci nom rozdowo jaja jak berety , a jak tego nom za malo , to som kabarety. Na tyn prziklod "RAK" jest takim slonskim kabaretym , a we naszej Slonskij Putni to smiyszy nos ZeteM. Som tyz inni jak:Utopek i Cila Klachula , wszyjscy chcom byc tacy smiyszni jak Marian Makula. Ty nom jeszcze chcesz roznosic jaja kolorowe , biole , zolte i czerwone abo i bronzowe. Wydropane , poszkryflane na twardo warzone , kiere bydom na Wielkanoc przez wszyskich jedzone. Jezusiczku!-Teroz widza , ze to inksze jaja ! Wielkanocne moj Hazoczku - jo ci za to przaja ! Tradycyjnie poswiyncone znojdom sie na stole , jesc ich bydom wszyscy ludzie , nawet i gorole. Przez to zycza Wom ludkowie smacznych jajec na Wielkanoc , dobrej szynki smakolykow , a nie jydzcie duzo na noc. We Swionteczny Poniedzialek wszyskim frelkom posikanio , a nom , wszyskim Krzinkowiczom , Wielkanocnego Beranio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Pogodnych Świąt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.03.02, 20:27 My tez REDAKCJI zdrowych i wesolych swiat zyczymy, wlasciwie na was nigdy nie narzekamy i mysle ze nasza wspolpraca bedzie z miesiaca na miesiac lepsza. Jestem osobiscie zaskoczony wasza "Neutralnoscia" , dzieki za mozliwosc osobistych wypowiedzi, BRAVO GAZETA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Pogodnych Świąt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.03.02, 20:31 Jeszcze raz dzieki za to , ze mozemy sie na waszym FORUM swobodnie wypowiadac, jestescie wspaniali.DZIEKUJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotlik Re: Pogodnych Świąt IP: *.warsnet.trzepak.pl 30.03.02, 18:09 Ja również dziękuję za świąteczne życzenia. Nie jestem natomiast zaskoczony , jak to napisał Ballest, neutralnością "GAZETY". Przecież ten polski dziennik jest niezależny wobec każdej władzy i jakoś tak sie składa, że jest również najbardziej popularną u nas gazetą. To jeden z symboli polskiej wolności i demokracji po zmianach ustrojowych jakie nastąpiły w 1989r. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Pogodnych Świąt 30.03.02, 18:54 Piotlik, ja znam polska prase z innej strony i dlatego chwale wyborcza. Wiem , ze Trybuna Slaska chyba do Bertelsmanna nalezy, ale taka neutralna nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
emerson Re: Pogodnych Świąt 30.03.02, 21:09 Dobrych Świąt dla całego zespołu "Gazety"- dla mnie Jesteście w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś