Gość: gliwiczanin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:55 a do tego monotematyczny ... mam na myśli forum Gliwice. Zgadnijcie kim są aktorzy. Zresztą nie będziecie musieli zgadywać, bo pewnie zaraz się tu dopiszą i zbesztają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tigletpilesar Re: teatr dwóch aktorów 06.10.04, 15:54 Myślę, że to raczej teatr jednego aktora, tylko pod różnymi nickami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: teatr dwóch aktorów IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.04, 16:25 Masz racje.Aktualnie pierwsza 5 to jego dzielo! Odpowiedz Link Zgłoś
rr.richelieu Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 00:35 to zacznij pisać też, będzie teatr trzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafonia Re: teatr dwóch aktorów IP: *.centrum.gliwice.pl / *.centrum.gliwice.pl 07.10.04, 08:23 Przecież ten typek z IP: *.dip.t-dialin.net, to cały czas jedna i ta sama osoba, tylko podszywa się pod różne pseuda i sam sobie odpisuje na własne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 08:25 dejcie mu pokoj, mo som ze sobom problymy boroczek Odpowiedz Link Zgłoś
tigletpilesar Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 08:38 ale nie rozumiem jak można pisać i samemu sobie odpowiadać na posty - to jest szajba Odpowiedz Link Zgłoś
tigletpilesar Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 11:21 Ja myślę, że rozmowy z samym sobą on-line nie są zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 11:25 a mozno to skutki przesiadywania we i-necu - podobno juz nawet na to leczom, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
sabat.sabat Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 11:30 Przecież to to musi być jakiś psychotyczny pomyleniec. Ciekawe czemu admin go stąd nie wykopsa? Odpowiedz Link Zgłoś
tigletpilesar Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 11:32 Bo admin to w ogóle nie zagląda - jakby zaglądał, to by 70% idiotów musiał wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
sabat.sabat Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 11:55 tigletpilesar napisał: > Bo admin to w ogóle nie zagląda - jakby zaglądał, to by 70% idiotów musiał > wyrzucić. To co to za admin?Plastikowy?Nie 70% tylko ok.90% ja myślę.Np. dziewczyna założyła tu wątek na temat dzierżawy ziemi, a 2 znanych elokwentnych panów zrobiło z tego debatę na temat zupy z botwinki.Ubaw miałem jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 11:56 a co niy lubisz se pojesc zupy ze botwinki? Odpowiedz Link Zgłoś
laband ps 07.10.04, 11:58 ale recht mosz w tym przipadku na 100%, he,he som sie z tego lachom Odpowiedz Link Zgłoś
sabat.sabat Re: teatr dwóch aktorów 07.10.04, 12:03 laband napisał: > a co niy lubisz se pojesc zupy ze botwinki? Pewnie,że lubie zupę z botwinki, ale jak ona sie ma do dzierżawy ziemi?Poza tym nie wciągaj mnie znowu w dyskusję o zupie, nie dam sie podpuścić.HEHEHE. Odpowiedz Link Zgłoś
olab1 Re: teatr dwóch aktorów - chcę być tą trzecią!!! 07.10.04, 14:36 Nie rób dyskwalifikacji, Gliwiczaninie, chcę byc trzecią aktorką:) Odpowiedz Link Zgłoś