Dodaj do ulubionych

Inteligencja??? albo czy tylko normalny Polak

IP: 195.122.190.* 25.08.01, 08:44
Re: Dobrydziyn !
Czytam zalegle posty i jestem zdziwiony jak sie ludzie zmienic moga albo sie
tylko maskowal???
Po Mirku tego sie nie spodziewalem.

Autor: Gość portalu: Mirek
Data: 10-08-2001 05:29 adres: *.sympatico.ca

--------------------------------------------------------------------------------
Czesc kutasie! Widze ze mylisz dobre maniery z...jak to powiedziales:
..."Gorole sie niy poradzom sam z wami dac rady i skapitututulowali"...
My z szacunkiem dla kazdego...nawet dla OGRANICZONEGO hanysa
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: Inteligencja??? albo czy tylko normalny Polak IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 11:59
      to czytaj dalej - przepraszał, każdemu kiedyś mogą puścić nerwy, a ty od razu
      wkraczasz na swoją ukochaną nacjonalistyczną ścieżkę
      • Gość: Ballest Re: Inteligencja??? albo czy tylko normalny Polak IP: 62.67.10.* 25.08.01, 14:23
        Dzieki meg, nie wiem czy prawie on Adwokata potrzebuje z drugiej strony kulture
        calego spoleczenstwa ktore przez wieki ksztaltowane bylo, poznasz po jego
        przeklenstwach , to jest tkzw." Know how" ktory zadnemu narodowi odebrac nie
        mozesz bokazdy nowy potomek sie z nim rodzi.
        Wpierw w pleca strzelac a potem buty lizac , to znamy.
        • hanys_hans Re: Inteligencja??? albo czy tylko normalny Polak 25.08.01, 15:29
          >Re: Dobrydziyn !
          >Czytam zalegle posty i jestem zdziwiony jak sie ludzie zmienic moga albo sie
          >tylko maskowal???
          >Po Mirku tego sie nie spodziewalem.

>Autor: Gość portalu: Mirek
          >Data: 10-08-2001 05:29 adres: *.sympatico.ca

>Czesc kutasie! Widze ze mylisz dobre maniery z...jak to powiedziales:
          >..."Gorole sie niy poradzom sam z wami dac rady i skapitututulowali"...
          >My z szacunkiem dla kazdego...nawet dla OGRANICZONEGO hanysa

Co to znaczy "OGRANICZONEGO hanysa"????????????
          Jak narazie to Hanysy niy majom zodnych granic! Slonsk pszeca je rozebrany
          miyndzy Czechy, Polska a Niymcy tak samo jak downiyj porozbiyrano boua Polska.

Pyrsk!
          • Gość: kidd Re: Inteligencja??? albo czy tylko normalny Polak IP: *.server.ntl.com 25.08.01, 16:57
            Ballest; przeklenstwo, czasami moze zastapic b.dluga wypowiedz. Nie
            pamietam aby ktos na tym forum, zalaczal anty-slaskie wypowiedzi, za
            wyjatkiem oczywiscie pewnego korespondenta, ale on potrzebuje duzo,
            troskliwej opieki pielegniarskiej. Szwagier ironizuje w temacie polskiego
            hymnu i osobiscie odbieram to jako obrazliwe tez. Z tym "know-how", to
            pomyliles troche pojecia. Rozbawiles mnie na chwile(tylko bez
            obrazy).Jezeli cieknie kran w kuchni, to dzwoni sie po hydraulika, bo to on
            ma tzw.know-how.Czyli "wiem-jak" to naprawic. W Chinach, za czasow
            Mao , kiedy to tylko on mial tzw,"know-how" projektowano budowe kanalu
            wodnego czy tez drogi(nie pamietam teraz) przez jakies tam gory u nich.
            10 kilometrow dlugosci. Ustalono, ze jak ustawi sie 10-tys.robotnikow w
            odstepach metrowych z mlotem i przecinakiem, w jednym roku budowe
            sie zakonczy.Aby projekt ten wykonac, pracowalo tam 50-tys.ludzi i zajelo
            to 30-sci lat.Jest to autentyczy,historyczny fakt.
            • Gość: Ballest Re: Inteligencja??? albo czy tylko normalny Polak IP: 62.67.7.* 25.08.01, 21:15
              Nie Kidd Polak wie jak , Slonzok nie umie, jego najwieksze przeklenstwo to
              pieronie.
    • Gość: Mirek Re: Inteligencja??? albo czy tylko normalny Polak IP: *.sympatico.ca 25.08.01, 16:56
      Ballest. Dla mnie ten temat jest dawno zamkniety, ale odpowiem tylko dlatego ze
      to Ty znow go poruszyles; mysle ze z racji tego ze znamy sie juz wystarczajaco
      dlugo, byloby nieladnie sie ignorowac.
      Powinienes chyba czytac posty od tylu, tzn od daty wpisow - mialbys pelna
      chronologie wydarzen (ja tak robie) i z pewnoscia nie zaczalbys nigdy tematu;
      "Do meg, magi, mirka,piotlika, Ee.Emmy,Szwagra,Hanysa i innych", bo jak widzisz
      cos sie probawalo robic. Prowokacyjny wpis jednego palanta sciagnal tutaj
      jeszcze wiekszego - chcialem temu zapobiec; za forme przeprosilem, za tresc
      jestem OK. Tak a propos, Ty powinienes zwrocic nie tylko uwage na to JAK, ale i
      CO piszesz...
      Nie oczekuje zadnej odpowiedzi.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka