enalepa 27.01.05, 17:15 Czy admin. tego forum ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Athanazyja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Antnazyji 27.01.05, 18:58 Tu nie ma Admina, dlatego to do dzis jedyne wolne FORUM w Polsce. -- pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Do Antnazyji 29.01.05, 01:39 ballest napisała: > Tu nie ma Admina, dlatego to do dzis jedyne wolne FORUM w Polsce. > -- > pyrsk > Ballest JESTES` GLUPIM, MALYM ciulikiem, przyjmnij se to do serca ballest, Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Wstydź się ballest ... beeeeeee ! 27.01.05, 21:05 rado10 napisał: > Zaloguj sie albo won na olsztynskie! Ballest ! No co ty ?! Ty człowiek etykiety i kultury takim tonem do kobiety ?! Wstydź się ... beeeeeee ! ... no zapomniałem ty przecież czegoś takiego jak wstyd nie znasz ... pra' fałszysto ? Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Do Rado 27.01.05, 21:29 Rado prosze, zostaw Paule, to naprawde inteligentna dziewczyna , jedna z najlepszych jakie na Forum spotkalem , ze mnie nie lubi to inna sprawa, ale na gliwickim nie bedzie nikt wyrzucany obojetnie co skresli a Pauilna na to nie zasluzyla ! Odpowiedz Link Zgłoś
rado10 Re: Do Ballesta! 27.01.05, 22:52 Martwi mnie nasz Henio.Juz nawet Nickow nie rozroznia.Moze w koncu poslucha i zdecyduje sie na leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Do Ballesta! 27.01.05, 23:55 rado10 napisał: > Martwi mnie nasz Henio.Juz nawet Nickow nie rozroznia.Moze w koncu poslucha i > zdecyduje sie na leczenie. Nie posłucha. Najgorsze jest to, ze myśli o sobie iż jest mądry. A tego mu juz wybaczyć nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest do carrambiny albo kto przejrzal? 28.01.05, 06:50 Oj Carramba, jak widze, to zaczynasz to widziec, co my juz zawsze widzieli Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: do carrambiny albo kto przejrzal? 28.01.05, 12:13 Jacy my, kłamco-balescie, sam odpowiadasz za swoje kłamstwa, innych do nich nie wciągaj ?><[ Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 15:41 Cze Aqua :) niech mnie ballest nie wciąga w swoje gierki, bo nic nie osiągnie. Mam dużo zrozumienia dla ludzkich ułomności, ale nie dla głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 15:53 carrramba napisał: > Cze Aqua :) niech mnie ballest nie wciąga w swoje gierki, bo nic nie osiągnie. > Mam dużo zrozumienia dla ludzkich ułomności, ale nie dla głupoty. A wiesz, że tylko ludzie ułomni na umyśle mogą przesuwać armie na mapie, planować inwazje, planować eksterminacje i masowe mordy, a normali, tak zupełnie normali co chcą tylko sobie żyć, muszą te idiotyczne rozkazy wykonywać. I ginąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 16:05 Tam razem masz recht Niemcy ze swej "ulomnosci wyrosli" ale Polacy w nia dopiero weszli, bo jak wytlumaczysz inaczej Agresja w Iraku, no jak, ze tam demokracje wprowadzaja? Byc moze chcieli tam terroryzm zwalczac, ktorego przed Agresja tam nie bylo, - nie oni chcieli pomoc USA w zalozeniu uniwersytetu terroryzmu, no i tez sie udzielac od czasu do czasu w zajeciach praktycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 16:09 Odwołaj wszystkie kłamstwa, kłamco-baleście, dopiero wtedy możemy to i owo przedyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 16:18 Ballest, tepoto jedna. Z twich wypowiedzi jasno wynika, ze jestes za reżimem Saddama. W IRAKU NIE BYŁO TERROERYZMU ? z co było ? ciemnoto skończona! poczytaj o wymordowanym narodzie kurdyjskim, o przesladowaniach, gwałtach, mordach i torturach na narodzie irackim. poczytaj i zamknilcz wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 16:23 Cze Carrramba, masz w zupełności rację, ballest to jest taki ciulaty karlus, w dodatku kłamca i fałszysta. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 16:17 carrambinko a od kiedy ty takie twarde mieso do buzi bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 16:23 ballest napisała: > carrambinko a od kiedy ty takie twarde mieso do buzi bierzesz? To w sprawie Iraku, ta wypowiedź dupku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asterix Re: do ciulatego karlusa ballesta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:07 a skad ty jesteś carrrambo ? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 19:31 Carrambinko w jakim milieu zes tego nauczyla, napisz nam?, - tyle miesa naroz, uwazej, zeby Tobie w buzi to mieso nie uroslo i sie jeszcze nim udlawisz! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: do ciulatego karlusa ballesta 28.01.05, 19:56 masz ignora ballest, dołaczam do kolejnych forumowiczów, któtrzy cie po prostu olewaja, kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Do Rado 29.01.05, 01:42 ballest napisała: > Rado prosze, zostaw Paule, to naprawde inteligentna dziewczyna , jedna z > najlepszych jakie na Forum spotkalem , ze mnie nie lubi to inna sprawa, ale na > gliwickim nie bedzie nikt wyrzucany obojetnie co skresli a Pauilna na to nie > zasluzyla ! i nie dos`c`, z`e maly ciulik to jeszcze dupny oszust=zwodzacy dziewczeta!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athanazyja Re: Do Rado IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 29.01.05, 11:11 > Rado prosze, zostaw Paule, to naprawde inteligentna dziewczyna , jedna z > najlepszych jakie na Forum spotkalem , ze mnie nie lubi to inna sprawa, ale na > gliwickim nie bedzie nikt wyrzucany obojetnie co skresli a Pauilna na to nie > zasluzyla ! >>i nie dos`c`, z`e maly ciulik to jeszcze dupny oszust=zwodzacy dziewczeta!, Prosze sie nie martwic, ja naprawde inteligentna nie jestem tlyko kolega Ballest probuje sobie to wmowic, by uzasadnic pare swoich porazek ze mna na tematy literacke na forum olszynskim dawno temu :} Odpowiedz Link Zgłoś
enalepa Re: DO ADMINISTRATORA TEGO FORUM !!!!!!!!!!!!!!!! 28.01.05, 20:29 Tematem jest kto pisze ??? nazistowsie i szkalujące Polskę i Polaków tresci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: DO ADMINISTRATORA TEGO FORUM !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.01.05, 21:16 sorry, dopiero teraz zauwazylem. myslalem, ze ty chcesz tutaj z wiezami wojowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Carramba skond takie wyrazy u kobiety? 28.01.05, 21:44 Carramba, godka mosz jak chop, a godosz, zes je baba! Co ues je, taksowkorz warszawski? Odpowiedz Link Zgłoś
ewerton Re: Carramba skond takie wyrazy u kobiety? 28.01.05, 22:00 Carramba-aqua Baba-chop Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Carramba skond takie wyrazy u kobiety? 29.01.05, 00:28 Ewerton> w temacie stoi napisane"skąd u kobiety takie wyrazy" > Arnold mnie nauczył, takich wyrazów często uzywał, a ja pojętna bestia jestem. I jeszcze coś : co poeta miał na myśli ? Aqua to Aqua, a ja to ja, Mr Ewerton. Pana błyskotliwośc rzuciła mnie o glebę ::-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asterix Re: Carramba skond takie wyrazy u kobiety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 08:13 przyklad warszawskiego chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Carramba skond takie wyrazy u kobiety? 29.01.05, 09:31 To carambinka z warszawy, popatrz, popatrz a moze taksowkarz? Przewozi bartoszcze z jednego konca na drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Athanazyja Ballest a kiłdęsztupa IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 29.01.05, 11:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=19892945&a=19912659 No i co pwiesz, Balciu? Az 2 twoje wiadomosci usuniete. Jest to niezbity dowod, ze nie wytrzymales nerwowo i musiales sobie troszeczke poflamowac, towja ostatnia deska ratunku, tj. zakrywanie sie brudna firana dobrego wychowania (bo chyba to masz na mysli mowiac "kultura") wlasnie padla. Acha, wiesz, jak kobieta cie prosi, bys nie uzywal jej imienia na forum, bo to narusza moja prywatnosc, to wypadalo by spelnic jej zyczenie. Kolejny dowod, na towj brak "wychowania". Coz, uwazywaj sobie skoro ci to taka frajde sparawia, ale to tylko kolejny dowod, ze nawet jak cie prosilam, bys tego nie robi, ty nadal swoje. I nie wytykaj mi mojego braku wychowania , bo doskonale o tym wiem i nigdy nie ukrywalam tego. Ale ty? Kto by sie spodziewal... maly obludniku. Coz, jedni debile zakrywaja swoje prawdziwe neonezistowskie oblicza fanatycznie powolujac sie na dominujaca religie (LPR i MW), a ty maska twojego tzw. dobrego wychowania, czy jak to na to mowiles, etykiety dworskiej. Acha i swoim zachowaniem wzgledem kobiet powinienes sie wykazac nieco wiekszym szacunkiem. Chociaz poddalaby w watpliwosc twoj szacunek dla kobiet czytajac temat "Kwiaty dla weteranow" na olsztynskim. Ale coz... dziadek nie moze, msci sie na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asterix Re: kiłdęsztupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 11:33 jestes meczaca , daj zyc innym Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: kiłdęsztupa 29.01.05, 11:44 Athanazja, prosze nie rob wstydu jezykowi Twoich przodkow i sprawdz dokladnie jak sie "kiłdęsztupa" pisze, to przeciez slowo w jezyku polskim w kulturalnych kregach czesto uzywane. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: kiłdęsztupa 29.01.05, 11:57 Moze Cie choc troszeczke po polsku naucze !:) www.slownik-online.pl/kopalinski/667FFB72EF383BE0C12565E7005A353F.php Odpowiedz Link Zgłoś