ballest 31.01.05, 07:04 Ist die Autobahn nach Gleiwitz! Czytajac mierne wpisy Polakow na tym Forum, musze tak myslec! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Das beste an Polen ??? 31.01.05, 23:39 Ist die Autobahn nach Gleiwitz! und die Brücken über der Autobahn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowca debili Re: Das beste an Polen ??? IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 07:07 ty sie dobrze debilu czujesz masz jakis uraz psychiczny czy cie helga opuscila jak byles maly, a moze twoim tatusiem jest wania przejezdzajacy przez vaterland w 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Das beste an Polen ??? IP: *.range81-155.btcentralplus.com 01.02.05, 09:22 www.m90.org/view_image.php?image_id=1942 Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Das beste an Polen ??? 01.02.05, 15:22 no i przeklenstwa na ulicy Zwyciestwa w Gliwicach, to robi to miasto bogatszym i uroczym! Szczegolnie z ust mlodziezy zarowno chlopcow i dziewczyn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poster Re: Das beste an Polen ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:34 wziones jusz dzis miyncho w gymba? ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Das beste an Polen ??? IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 01.02.05, 16:48 sloneczne sierpniowe dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Das beste an Polen ??? 01.02.05, 16:48 nie bieram, ale to uciecha suchac, jak sie miasto zmienia, powiem jak sie Polska zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: ballest jest na socjalu IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.05, 16:57 coly dzien siedzi przy PC Odpowiedz Link Zgłoś
ballest ballest jest na socjalu, Braid na mnie pracuje:) 25.03.05, 19:37 Bald bin ich wieder in Gleiwitz! Myslam, ze Autobahna jeszcze stoi! (czytej lezy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: ballest jest na socjalu, Braid na mnie pracuj IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 25.03.05, 20:14 ballest , zmiłuj się !!! Sa Święta a Ty wiecznie niezadowolony!!!! Pojedziesz piękną autostradą do samych Gliwic, a nawet dalej jak przegapisz!!!!! bo do Katowic! MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ballest jest na socjalu, Braid na mnie pracuj 25.03.05, 20:21 A do Zernik, kaj muszam zjechac, ale nie zaprowadz mnie do ZOBRZOU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: ballest jest na socjalu, Braid na mnie pracuj IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 25.03.05, 20:27 Chyba pojedziesz z pilotem to Cie zaprowadzi !! ??? A z Żernik do Zabrza baardzo blisko, tylko przez lasek i już! A masz tam kogoś , że tak wypytujesz? hahaha Myha Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ballest jest na socjalu, Braid na mnie pracuj 25.03.05, 21:03 Ja wiem, ja ale mam pilota tylko do granice a ta znam bez pilota! Pytalem sie o zjazd na Zerniki, napewno w kleszczowie !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: ballest jest na socjalu, Braid na mnie pracuj IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 25.03.05, 21:08 Chyba tak??? MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ballest jest na socjalu, Braid na mnie pracuj 25.03.05, 21:28 Dzieki MyHa a tak na uboczu, jou mom we Zabrzu kogos, roz bylego Darektora telekomunikacji Andrzeja.W. i dom mego Onkla w Maciejowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: ballest jest na socjalu, Braid na mnie pracuj IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 25.03.05, 21:41 to masz okazje zobaczyć niedowiarku, że Zabrze podobnie jak Gliwice i reszta Polski naprawde sie zmieniło! To nie ciemnogród!!! MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Slimacze tempo przemian? 25.03.05, 22:12 MyHa Ty piszesz do mnie w stylu Pani Prezes, czytaj Meg ! Jedna Zabrzanka mi wystarczy, moze te uprzedzenia ktore w Twoich czytaj tez Meg oczach podobno mam, - zostaw prosze na uboczu ! Nie, - ja znam Zabrze (nawet na rowerze tam jezdze) ja znam takze Gliwice i znam Slask a przemiany jakie tam nastepuja??? no dobrze sa jakies, ale to za malo to tak jak by sie nic nie zmienilo!! Slask do dzisiaj nie przyznaje sie do historii , do wlasnej historii bo tego wlasnie Polacy nie chca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MyHa Re: Slimacze tempo przemian? IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 25.03.05, 23:26 A cóż Cię tak rozeźliło????? Ten niedowiarek??? A może błędny zjazd z autostrady , sory ale nie jestem pilotem! Wrzuć trochę na luz , przecież są świeta ... Wesołych MyHa Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Das beste an Polen ??? 25.03.05, 22:17 Ballest---na Żerniki musisz zjechać w Gliwicach koło Radiostacji,w Kleszczowie nie ma juz zjazdu,wcześniej - jadąc od Niemiec jest zjazd w Łanach Małych--kierunek -Pyskowice-Kędzierzyn-następny zjazd jest w Gliwicach-łabędach,jak znasz te strony to chyba będziesz wiedział gdzie.-Jeszcze raz---W Kleszczowie nie ma juz zjazdu! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Das beste an Polen ??? 25.03.05, 23:55 Sloneczko, dojade, mysle, ze sie nic duzo nie zmienilo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca jeleni Re: Das beste an Polen ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:22 A ja myśle, że sie dużo zmieniło nic na gorsze aby choć zauważyc może potrafisz ty to durniu jeden kapuściany. Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Das beste an Polen ??? 26.03.05, 12:25 Gość portalu: łowca jeleni napisał(a): > A ja myśle, że sie dużo zmieniło nic na gorsze aby choć zauważyc może potrafisz > > ty to durniu jeden kapuściany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca jeleni Re: Das beste an Polen ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:27 To było w nowomowie ballesta, zrozumiałej tylko dla niego samego (a i to jedyniue czasami) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Teoś zjada zdecydowanie za duzo kapusty ... 26.03.05, 12:28 Gość portalu: łowca jeleni napisał(a): > ty to durniu jeden kapuściany. No właśnie, nasz Teoś zjada zdecydowanie za duzo kapusty ... nawet wiecej niz koza cioci Wiesi. Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca jeleni Re: Teoś zjada zdecydowanie za duzo kapusty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:29 Bo Teo jak na "zielonego" przystało podpatruje zwierzątka i stara się życie swe układać jak one ;-))) Stąd ta kapucha u niego a i sałata zapewne się znajdzie ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Teoś zjada zdecydowanie za duzo kapusty ... 26.03.05, 12:36 Gość portalu: łowca jeleni napisał(a): > Bo Teo jak na "zielonego" przystało podpatruje zwierzątka i stara się życie swe > > układać jak one ;-))) Tak, tak ... to u niego rodzinne ... doświadczenia np. z trzymaniem trzody chlewnej w wannie i kozy na balkonie ... dziecięca sielanka Teosia Sch. > Stąd ta kapucha u niego a i sałata zapewne się znajdzie ; Pokrzywami także nie pogardzi ... żyje zgodnie z naturą .... naturysta :) Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łowca jeleni Re: Teoś zjada zdecydowanie za duzo kapusty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 12:38 naturysta - fałszysta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada Re: Teoś zjada zdecydowanie za duzo kapusty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:02 "myslam ze w Gliwicach sie ale nie duzo zmieniło ale oni czytaj gorole nic nie słuchajom co oni za to nie potrafiom" (to po nowobalestowsku) Odpowiedz Link Zgłoś