laband 01.03.05, 11:51 Jak sam som Labandery to se mogymy pogodac. Jak bouech smarkaty to te ze Rynku godali na nos Bazanty a my na nich Zouki i my sie prali, he,he! Flaszki sie sprzedowauo Na Rynku. kompac sie uaziouo na Bagry Sisi tys je dran! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Braid Re: Laband IP: 62.206.176.* 01.03.05, 12:07 wiesz synek .. do tej pory wtracales sie do kazdego tematu czesto nieproszony piszac bez sensu pierdoly .. a od innych wymagasz zeby tego nie robili?? Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Laband 01.03.05, 13:40 Gość portalu: Braid napisał(a): > wiesz synek .. > do tej pory wtracales sie do kazdego tematu czesto nieproszony > piszac bez sensu pierdoly .. a od innych wymagasz zeby tego nie robili?? > A ciebie kery sam prosiyu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Laband IP: 62.206.176.* 01.03.05, 13:49 Braid napisał: > >a od innych wymagasz zeby tego nie robili?? doczytaj powoooli i ze zrozumieniem ..to pojmiesz i ty to przeslanie Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 12:12 Pamiyntom jeszcze "hotelokow" - zol mi bouo tych pierdouow - zawsze im ganba bouo wylys na Laband. A mieli my ich w pierony, samych hotelow bouo pora - na osiedlu dwa i kole szlabanu tysz. Juz nasze fatra sie z nimi prali, ale jakos z czasym te wpozondku sie oswojyli i tera we Laband zyjom jak na Hawajach. Gorzyj ino ize coros to myniyj richtik Labanderow je we Laband - kaj te czasy kedy karasole i szisbudy bouy kole hotelow a na zadku od "Metalowca"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Laband IP: 62.206.176.* 01.03.05, 12:15 laband napisał: > Pamiyntom jeszcze "hotelokow" - zol mi bouo tych pierdouow - zawsze im ganba > bouo wylys na Laband. Nie wiedzieli jak sie kasuje bilety w labandzkim metrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 12:19 Zakanauym bou taki stary park, tera leci tam "portowo", we kerym sie zbiyrauo pieczarki, a po drugyj stronie je jeszcze park dalyj, we kerym stoi taki matny kamiyn - dalyj za nim je stary zawarty most za kerym bouy ruiny od zomka kerry wysadziyli Rusy. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Laband 01.03.05, 12:44 Laband tera Sisi, musi na dwoch frontach pracowac, szkda mi ty dziuochy! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 12:46 padosz bezto tak cicho sie zrobiouo ps a mozno ajnfach obiod wazy Sisi poradzisz warzyc'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Laband IP: 62.206.176.* 01.03.05, 12:53 A ja mam wielka nadzieje ze ona tu zostanie .. 4 kobiety...... Meg, Ola , Carrramba i Sisi wspolnymi silami troszke naprostuja wasz powykrecany obraz swiata ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Laband IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 18:37 pychoty warza Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 19:30 no to powiydz co je Twoj szlager, bo jo je fest maszkytny ino niy godej ze buchty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Laband IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 18:36 no,niepotrzebnie chopku zloty! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 14:15 Kaj sie uaziouo kompac? Na Bagry, Szachta, Cygelnia - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Laband IP: 62.206.176.* 01.03.05, 14:16 laband napisał: > Kaj sie uaziouo kompac? > Na Bagry, Szachta, Cygelnia - U nas byla wanna w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowca jeleni Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 14:28 Francek zaprosiyu rous jednego gorola do doom na kolacjo. Gorol psziszou szykownie oblecony w ancugu ino jakosŽ tak trocha go czucŽ byuo na gnoj. To Francek mu godo: - zanim sie siednymy do jedzynio, to tam je uaziynka idzŽ sie okoompej. Zakludzioou go, pokozou mu kaj je wanna kaj ryncznik. Francek siedzi i czeko, czeko, czeko - nic. Narous gorol cojsŽ ryczy. Francik otwiyro dzŽwiyrza od uaziynki, wuazi a tyn tam stoi i czimie ta wanna w rynkach i blank czerwoony godo: - Te , kaj ci to wylocŽ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Laband IP: 62.206.176.* 01.03.05, 14:33 dobre ;))) ale u nas w Gliwicach opowiadali ten kawal w wersji " zaprosil kolege ze Laband" Ps: to pewnie o tym co do przedszkola "hilfki " chodzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonbon Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 14:42 A na sonki sie chodziolo bez zima na "kopa" Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 14:54 Ja!, gynau tam ze ze mamom uaziou!! piyrszy roz tam na nartach jechouech - a na sanki szu tysz na sztajerze i na szachcie jezdzic skond ty to wiysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonbon Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 15:14 Pochodza z Niypasic, a jakech miol siedym lot, to my sie wykludziyli, ale niydaleko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 15:19 jo roz bou we Bochum na takim fajerze i siedza pija piwo i suchom jak po slonsku spiywajom, a naroz jedyn chop przjechou na kole i se siod kole mie, jo mu piwo postowiou a on mi sie pyto z kond jo je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonbon Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 15:26 Jo to tysz niy mog byc, bo mi sie przi kole keta serwala i szucblech mi czasko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 15:29 Ty "slimoku", to niywiysz ize jak jedziesz na kole to musisz dowac obacht na koniec od kety, a skuli tego ize tyn szucblech tak czaskou, tos tysz nic niy mog suyszec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonbon Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 15:43 A tak po prowdzie to rzech sie na kole nauczol byndalowac na "Staroglywickij". Ale jak jusz bola wyasfaltowano ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 15:46 a pamiyntosz tam zaro kole winkla bou taki "klub" kaj szuo brauza kupic? niydaleko boua tanksztela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonn Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 15:51 Wele szkoly i kosciola. Szlo sie po schuodkach na wiyrch, ale do nos to bolo za daleko, my lajziyli do "Gmyrczyka" Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 15:52 kaj to bou tyn Gmyrczyk, bouo to tam kaj robiyli te brauzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Laband IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 18:34 Laband,bład,na Szachty to sie chodziło na sanki,nie pamietasz,ze tam byly górki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Laband IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.03.05, 15:56 Ballest widzisz, Laband poleku couke Laband tukej znejdzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Laband IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.03.05, 16:03 a terouski jeny brakuje ze Braid tysz swoje kozynie we Laband znejdzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonbon Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 16:07 ja, ale lon chyba na fortunie miyszkol (Laband wiy kaj to bolo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Laband IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.03.05, 16:15 jou we Laband nigdy ny bou, ale jego sylwetka ech prawie zouwdy widziou. Kupa rodzicow mojich kolegow we Labyndach robiolo. W mojej dzieciencej wyobrazni boly Labyndy wielkym mokym bo z uod nous jak sie we kerunku Labond paczalo niebo bouo abo czerwone abo czorne. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 17:14 Gość portalu: Ramon napisał(a): > jou we Laband nigdy ny bou, ale jego sylwetka ech prawie zouwdy widziou. > Kupa rodzicow mojich kolegow we Labyndach robiolo. W mojej dzieciencej > wyobrazni boly Labyndy wielkym mokym bo z uod nous jak sie we kerunku Labond > paczalo niebo bouo abo czerwone abo czorne. Na stalowni, i w coukyj hucie pouno naszych znajomych robiouo, fater bou na rymontowym, a hutnik we Laband to bou jak gornik kaj indziyj - Jo na hucie roz bou ale znom tela ludzi kere tam robiouo ize zdo mi sie czasami izech som tam robiou, he,he! Ballest, jo ci godou o tym koledze od fatra co bou ze Rudziynca, on tysz na hucie robiou. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Laband 01.03.05, 19:11 Laband, mie sie zdou, ze uech Ci uciecha zrobiou z tom Sisi, a teroz , nmosz jeszcze tego bonbona, tos je w 7 niebie, abo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonbon Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 17:36 moj fater tysz na "Herminie" robiol, na "srednij" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonbon Re: Laband IP: *.dip.t-dialin.net 01.03.05, 18:29 prawie ech sie pytol fatra, eli zno fatra lod labanda. Pedziol: "sicher"! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Laband 01.03.05, 19:16 "ja, ale lon chyba na fortunie miyszkol (Laband wiy kaj to bolo)2 Tam yno hadziaje miyszkali, fortuna to nawet jou znom, jak se na birkenau jechauo! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband 01.03.05, 19:31 jo sie spytac niy moga bo moj juz je u Ponboczka, niystety ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada kochasie, poczytajcie sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:36 www.zaolzie.org/zaolziearchiwum/biuletyn2/biuletyn20040223.htm Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kochasie, poczytajcie sobie 01.03.05, 21:40 znomy, znomy, couki czs we Polsce nom pranie gowy robiyli Poczytej ty se: www.slonsk.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada Re: kochasie, poczytajcie sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 22:03 dobry adres - właśnie TAKI Śląsk mam w "de" Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: kochasie, poczytajcie sobie 01.03.05, 22:04 ganau tak samo padou Piousudski Odpowiedz Link Zgłoś