Dodaj do ulubionych

Cos na temat zeliwa

14.03.05, 22:13
www.zeliwo.pl/a_historia.html
Obserwuj wątek
    • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 11:51
      Ballest, dzięki jedno z tych miejsc to moje rodzinne strony , tam sie urodziłąm

pozdrawiam
      MyHa
      • Gość: ballest Re: Cos na temat zeliwa IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.05, 14:05
        Wiemy w Czestochowie, jak przyjade na Slask, mysle, ze mi jakis fajny
        rozaniec "zorganizujesz" ;)))))'

--

pyrsk

ballest
        • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:47
          ja nie mówiłam nigdy, że pochodzę z samej Częstochowy tylko z okolic a te sa
          dosyć rozległe...
          A różaniec? ja modlę się na takim z Rzymu ....
          :)))

MyHa
          • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 16:15
            a bylas juz w Rzymie , albo tylko w jego okolicach, a moze na Monte Cassino!
            • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 18:44
              nie wciągniesz mnie w te soje gierki

MyHa
              • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 20:57
                Ale cwana jestes, a moze jakis Twoj wujek tam turysta byl?
                • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 21:17
                  Nie wciągaj mnie w kłotnie bo Ci sie nie uda!!!

MyHa
                  • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 21:21
                    MyHa w jaka klotnie, ja sie tylko grzecznie pytam, nie jestem RODAKIEM w kilku
                    osobach, co jako RODAK uzywa Wulgaryzmow a jako Braid wprawdzie tez, ale na
                    Gorola to to obeszuo;)

MyHa a pisali tam cos dobrego o tej Twej rodzinnej miejscowosci albo napisali
                    cos niechlubnego?
                    • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 21:27
                      same dobre rzeczy, ja nie mam powodu sie wstydzic moich stron rodzinnych.
                      Sa to bardzo piekne okolice jury...

MyHa
                      • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 21:28
                        p.s
                        A gdyby przed wojna granice przesunęli o 5 km to byłabym Twoja
                        rodaczka...hahahha

Myha
                        • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 21:32
                          No a moze z Przystajni jestes?
                          www.pilot.pl/index.php3?Z_CITY_NAME=klobuck&form_t=1&lang=de
                          • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 21:33
                            Pudło Ballest, ale próbuj dalej...
                            Może Ci się uda?
                            pozdrowienia
                            MyHa
                            • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 21:50
                              Teraz mam Piaski ??? Prawda !

www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=98332&max_katalog=n14_&katalog=n14_&x_obr=775&y_obr=1080&x_15=99141&y_
                              15=69087&form_t=0&tool=1&info=&lang=de
                              • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 21:55
                                nieeee!
                                Ale nie zniechecaj sie , noc długa hahahahah
                                dobranoc
                                MyHa
                              • sloneczko1 Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 22:00
                                Ballest -weź staro ,przedwojynno mapa i zaznacz 5 km kole ni to napewno znejdziesz
                                • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 22:10
                                  centymetrem nie mierzyłam , to moze nie byc dokładnie 5 km
                                  hahhaha
                                  Ballest spróbujesz jutro jak sie wyśpisz, napewno w koncu Ci sie uda!
                                  Nie zniechecaj sie drobnymi niepowodzeniami...to do Ciebie niepodobne

MyHa
                                • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 22:10
                                  www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=6870&max_katalog=n14_&katalog=n13_&x_obr=257&y_obr=346&x_15=98529&y_15
                                  =66371&form_t=0&tool=3&info=&lang=de

--

www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=6870&max_katalog=n14_&katalog=n14_&x_obr=770&y_obr=1038&x_15=98529&y_1
                                  5=66371&form_t=0&tool=3&info=&lang=de

Nie wydaje ci sie Sloneczko, ze Laskarzowka z drugi strony jest!

Nie myl z dzielnica Rudna Druga Strona ;)

---

Myha a moze zajaczki, ale dlaczego u was tam ta starou niemieckou granica
                                  pokazuja ! ?

www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=41839&max_katalog=n14_&katalog=n14_&x_obr=776&y_obr=1083&x_15=99250&y_
                                  15=69272&form_t=0&tool=1&info=&lang=de
                                  • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 22:17
                                    Jesteś bardzo blisko!
                                    Ale Ty jesteś wytrwały!!!!
                                    pogratulować, próbuj dalej nagroda Cie nie ominie hahahhahaha
                                    Myha
                                  • sloneczko1 Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 22:18
                                    Ballest--jak ci MyHa bedzie chciała powiedzieć to powie,i tak teraz tu u nas
                                    mieszka to po co ci miejsce pochodzenia?
                                    • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 22:21
                                      bardzo słusznie 1
                                      Ale to nie z ballestem, musi postawic na swoim !!!!
                                      Tak trzymaj i szukaj dalej, te ostatnie linki to inny kierunek
                                      Myha
                                    • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 22:21
                                      Sloneczko to zabawa, wejdz ale na ten adres co napisalem, zauwazylas, ze na tej
                                      POLSKIEJ Mapie Laskarzowke z Rudnem przemieniono ??
                                      • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 22:23
                                        słoneczko nie zrozumiało , że to zabawa?
                                        przykro mi , ale ma racje mieszkam teraz u WAS i całkiem mi sie tu podoba !!!!
                                        MyHa
                                        • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 22:24
                                          Masz dzialke , wiec wiem skad jestes z dzialki ! ;)
                                          www.pilot.pl/index.php3?Z_CITY_NAME=dzialki&form_t=1&lang=de
                                          • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 22:30
                                            ballest nie wierze , że dałeś za wygraną!
                                            to Ty też jesteś z działki!!!
                                            Dobranoc, ide spac

Myha
                                        • sloneczko1 Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 22:26
                                          sloneczko nie zauważyło ,że to zabawa bo bierze życie na poważnie,i myślało ,ze
                                          Forum to nie czat,dobranoc
                                          • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 22:28
                                            słoneczko nie obrażaj się , życie jest poważne ale forum?????????
                                            Ja się swietnie bawię!
                                            Troche wiecej dystansu...i humoru
                                            dobranoc
                                            MyHa
                                          • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 22:30
                                            Sloneczko, cos takie obrazone, !!! ???
                                            • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 22:32
                                              oj nagrabiłes sobie teraz, sloneczko obraziło sie!!!
                                              aj, aj,

Myha
                                              • ballest Re: Cos na temat zeliwa 15.03.05, 22:36
                                                No widzisz MyHa taki moj okrutny los, ale jutro jest nowy dzien i sloneczko
                                                zaswieci na nowo !

a Ty chyba z miasta pochodzisz , teraz wiem z jakiego ! ale tego nie wloze tu
                                                na forum?
                                                • Gość: MyHa Re: Cos na temat zeliwa IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 15.03.05, 22:39
                                                  " ..jestem z miasta!
                                                  to widać,
                                                  jestem z miasta !
                                                  to słychac!"...
                                                  dobranoc

MyHa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka