braid 18.04.05, 09:20 wszechslazacy do roboty, a nie tylko fanzolic na forum pierdoly pozcie co potraficie a nie tylko jezorem mielic i biadolic jaki to ucisniony i przez Boga pokarany narod Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betoniarz-zbrodniarz Re: wszechslazacy do roboty 18.04.05, 09:25 i wymyślić coś więcej niz "piyśniczki" i kółka recytatorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: wszechslazacy do roboty IP: *.pc.tek.pl 18.04.05, 09:47 Gdzieś już na forum pisałem , że nasi Ślązacy to taki naród , którego nie widać , nie słychać , za to czytając na wszelkich forach ma się wrażenie , że są ich miliony... Ale czy wszyscy oni piszą z Reichu ? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: wszechslazacy do roboty 18.04.05, 10:01 Gość portalu: sss napisał(a): > Gdzieś już na forum pisałem , że nasi Ślązacy to taki naród , którego nie widać > , nie słychać , za to czytając na wszelkich forach ma się wrażenie , że są ich > miliony... > Ale czy wszyscy oni piszą z Reichu ? ;)))) to jest taki slazacki"Schrei nach Liebe" Laband ... Deine Springerstiefel sehnen sich nach Zärtlichkeit Du hast nie gelernt dich zu artikulieren ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: wszechslazacy do roboty IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 18.04.05, 10:03 "Tote Hosen" sind für uns kei Maßstab. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: wszechslazacy do roboty 18.04.05, 10:05 Weil du Probleme hast die keinen interessieren Weil du Angst vor schmusen hast Bist du ein Faschist Du musst deinen Selbsthass nicht auf andere projezieren Damit keiner merkt was für ein lieber Kerl du bist ale dla antyfaszystow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: to nie Toten Hosen IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 18.04.05, 10:08 a co, Bundesinnenministerium? Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: to nie Toten Hosen 18.04.05, 10:11 Du bist wirklich saudumm Darum gehts dir gut Hass ist deine Attitüde Ständig kocht dein Blut Die Ärzte - "Schrei nach Liebe" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: to nie Toten Hosen IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 18.04.05, 10:16 mousz recht! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he To pasuje ganau do bredziorza IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.04.05, 10:25 du bist wirklich saudumm darum gehts dir gut hass ist deine attitüde ständig kocht dein blut alles muss man dir erklären weil du wirklich garnichts weisst höchstwarscheinlich nicht einmal was attitüde heisst Odpowiedz Link Zgłoś
braid spozniony zaplon ;))) 18.04.05, 10:29 to bylo do labanda i tobie podobnych slazackich podciepow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: To pasuje ganau do bredziorza IP: *.kdvz.de / *.kdvz-hellweg-sauerland.de 18.04.05, 10:29 ja ja wszysko mou dwie strony;-) Odpowiedz Link Zgłoś