Dodaj do ulubionych

Hasta la vista!

21.05.05, 17:18
Szczerze powiedziawszy to ja mam was gdzieś. W przeciwieństwie do was nie
jestem staruszkiem z kompleksem wieku średniego (patrz laband czy ballest) i
nie potrzebuję do szczęścia ani was, ani waszych obraźliwych wypowiedzi, a
jak już mnie ktoś ma obrażać, to niech to będzie moja dziewczyna, a nie
zgraja niemieckich staruchów oblizująca się na widok chłopaka z Gliwic,
któremu można dopiec. Szczęście dla Gliwic, że już dawno stąd uciekliście w
popłochu i szczęście, że takich czubków jak gRegor to ze świecą szukać.
Szczęście, że to miasto pełne mądrych ludzi dobrej woli (patrz prezydent
Frankiewicz) i wolne od ludzi waszego pokroju. Żal mi tylko, że na gliwickim
forum trudno znaleźć jakiegokolwiek Gliwiczanina, a najmądrzejsi są ci,
którzy mieszkają tysiąc kilometrów stąd, mimo, że już nie mają pojęcia o czym
piszą. Nie mają sprawą jest jednak to co się tu dzieję (zostawiam to
moderatorom). Wiem jednak, że można znaleźć tu kilka normalnie myślących osób
(patrz rita100 meg_s) i wierzę, że uda im się jakoś zapanować nad powodzią
głupoty jaka tu ma miejsce. Ja nie zamierzam się w tej powodzi pławić toteż
raz i ostatecznie stąd odchodzę. Zwracam się więc to tych wszystkich zakutych
łbów, którym zależy na unicestwieniu dobrej sławy tego miejsca (ballest,
laband, gRegor, sloneczko itd): wygraliście i forum jest wasze, ale od miasta
trzymajcie się z daleka!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pit Mieszko nie badz slaby !!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 17:44
      • mieszko966 Re: Mieszko nie badz slaby !!!! 21.05.05, 18:04
        Słabość okazywałem znosząc te wszystkie impertynencje, zamiast podjąć
        zdecydowaną męską decyzję o przerwaniu tego absurdu. Rodzice zawsze mi wpajali,
        że głupiemu się ustępuje!
        Do zobaczenia na Forum Gliwiczanie.pl
        • Gość: Pit Re: Mieszko nie badz slaby !!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 18:13
          mieszko966 napisał:

> Słabość okazywałem znosząc te wszystkie impertynencje, zamiast podjąć
          > zdecydowaną męską decyzję o przerwaniu tego absurdu. Rodzice zawsze mi
          wpajali,
          >
          > że głupiemu się ustępuje!
          > Do zobaczenia na Forum Gliwiczanie.pl

Bywaj Mieszko!!!
    • sloneczko1 Re: 21.05.05, 18:19
      biedne dziecko,zabrakło Ci miejsca w piaskownicy?może cukiereczka na osłodę?a
      nie uczyli Cie rodzice,żeby przeprosić tych których obraziłeś?niestety,na
      gliwiczanach mnie też spotkasz,łyso Ci co?i nie Ty będziesz mówił kim ja jestem
      i gdzie mogę być,dziecinko.A na przeproszenie poczekam,jestem cierpliwa.
      • Gość: gostek Re: IP: *.range217-43.btcentralplus.com 21.05.05, 18:37
        Spadaj gowniarzu
      • mieszko966 Re: 21.05.05, 18:39
        W porównaniu z ballestem czy labandem, ty słoneczko, jesteś prawdziwym aniołem.
        Tym bardziej, że skoro utrzymałaś się na gliwiczanach (w odróżnieniu, na
        przykład, od ballesta) to znaczy, że umiesz się zachować, o ile nikt cię nie
        sprowokuje, a myślę, że tego na gliwiczanach uda się uniknąć :).
        Co do przeprosin to uznam, że tego nie słyszałem, bo oboje dobrze wiemy, kto
        pierwszy zaczął pisać swoje głupoty i kto kogo powinien tu przeprosić.
        • Gość: gostek Re: Niezdecydowanych... IP: *.range217-43.btcentralplus.com 21.05.05, 19:01
          No to jak? Przestajesz pisac czy nie? O co Ci chodzi? Masz problemy z
          mama...idz do sasiadki
          • sloneczko1 Re: Do Gostka 21.05.05, 19:07
            zachowuj sie Gostek--dlaczego go wyrzucasz?ma prawo tu być,każdy ma chwile
            zwątpienia a,że on akurat teraz?to młody chłopak i nie zna życia tak jak my,nie
            ma jeszcze tego doświadczenia ,nie możemy go dołować bardziej tylko podać rękę
        • sloneczko1 Re: 21.05.05, 19:01
          czekam na Twoje przeprosiny-to raz,a drugie to,że nie musiałam się utrzymywać
          gdyż nigdy ich nie obraziłam ani oni mnie--bierzemy historię Gliwic i okolicy
          taką jaka jest i nie usiłujemy ją zmienić--ani zafałszować---mam zbyt dużo pracy
          żeby Ci to tłumaczyć , musisz to jednak przyjąć do wiadomości--jestem Ślązaczką
          i tego nie da się zmienić--mógłbyś być moim synem--i co wtedy powiedziałbyś?że
          nie jesteś Ślązakiem?wyparłbyś się tego?
          • Gość: gostek Re: hmm... IP: *.range217-43.btcentralplus.com 21.05.05, 20:30
            Dzioucha,on dobrze o mnie powiedziol,"zakuty leb" i sie ajnfach pozegnol,tukej
            ze wszistkoma.Dyc uon mnie zno richtig genau.My se razem chodzili za
            bajtli,cigarety kuzic za Plebania.Nie muszam mniec dla nigo litosci.Uon se
            czitol Tribuno Robotniczo, kedy my do Proboszcza na gruszki se wlazili.Uon je
            genau socjalist.
            • ballest Hast du Kanister? - to podpol se ;) 21.05.05, 20:45
              Mieszko i znowu dales przyklad Twego prymitywizmu, bo obrazanie ludzi starszych
              swiadczy o braku etykiety osobistej i kindersztuby, ale z tej strony dales sie
              wlasnie tu poznac!
              Nie zapomnij do starszych osob na forum naleza takze np. Rita, Meg i paru
              innych, ale Ty juz dawno zachowujesz sie jak slon w sklepie z porcelanom, a
              najgorsze jest to, ze tego nie "miarkujesz"!
              Co do Gliwiczan, to mnie nikt tam nie wyrzucil, sam odszedlem, juz raz to tutaj
              meg naisala, do tego mam moje strony na gliwiczanach dalej!

• mieszko966 Re: Hast du Kanister? - to podpol se ;) 21.05.05, 22:29
                Nigdy nikt cię nie uczył, ballest, że to nieładnie zasłaniać się dobrym
                wychowaniem?? Problem polega na tym, że na dobre wychowanie i na szacunek
                trzeba sobie zasłużyć, a ty jesteś od tego bardzo daleki. Nie należy ci się
                szacunek z racji samego wieku, to byłoby zbyt łatwe :).

PS. Witkacy napisał kiedyś taki wiersz "Do przyjaciół gó..arzy". Zaczyna się
                on takimi słowami:
                "Przeglądam w myśli wszystkich mych przyjaciół twarze
                I myślę sobie, och, psiakrew! czyż wszyscy są gó..arze?
                Ach, nie! Jest kilku wiernych, z tymi pojechałbym nawet do Kielc.
                A reszta? Ach, reszta, to jest gó.., proszę pani, wprost na szmelc."
                Jest on także opatrzony mottem:
                "Kto się za ten wiersz obraża
                ten się sam za gó..arza uważa."
                Wytłuaczę co to na wszeli wypadek. Jeśli ja piszę o "zakutych łbach", a ty się
                na to obrażasz to znaczy, że samtak o sobie myślisz. O ile pamiętam, ja nie
                pokazywałem nikogo palcem.
                • aqua Re: Hast du Kanister? - to podpol se ;) 21.05.05, 23:05
                  Wszysko ok!n mieszko ale czemu uważasz Frankiewicza za boga?
              • bartoszcze kindersztuba wg ballesta 21.05.05, 23:35
                jego zdaniem starszy może obrażać młodszego, ale w drugą stronę - wara!
                strasznie musi być stary..
          • mieszko966 To wy nie pozwalacie mi skończyć :) 21.05.05, 22:23
            W takim razie przepraszam za wszystko co zrobiłem i za to co tylko chciałem
            zrobić. Wierzę, że obdarzysz mnie swoim przebaczeniem i że ominiemy tę smutną
            przeszkodę na naszej drodze.
            Ja wiem, że ty nikogo nie obrażasz - dlatego stwierdziłem, że potrafisz się
            zachować (w przeciwieństwie do niektórych innych ludzi) i bardzo to doceniam.
            Co do bycia Ślązakiem, to teoretycznie nim jestem - nie z dziada pradziada (bo
            chyba mało kto z nas jest takim Ślązakiem), ale z urodzenia - jednakże nie
            czuję się nim. Gdybym określał się jako Ślązaka to godziłbym się akceptować
            cały ten Śląsk (i ten geograficzny, i ten nasz katowicki), a ja go nie
            akceptuję. Dlatego określam się mianem Gliwiczanina, żeby podkreślić, że
            Gliwice to moje miasto, jedyne w swoim rodzaju, inne i tylko otoczone zewsząd
            waszym Śląskiem. Nie przeczę, że Gliwice to Śląsk, ale z całego serca
            chciałbym, żeby tak nie było.
            Na koniec wreszcie, chciałbym odpowiedzieć, dlaczego ciągle pisze mimo, że nie
            powinienem. Oświadczenie to nie było na pewno wynikiem chwilowej słabści, bo
            wiem już, że każdy kolejny dzień spędzony tu z ballestem, labandem itd. oddala
            mnie coraz bardziej od człowieczeństwa. Oni wywołują we mnie dysonans
            poznawczy: swoim prostactwem prowokują mnie do takich zachowań, których bym sę
            po tobie nigdy nie spodziewał, a to na pewno nie poprawia mi nastroju. Prawda
            jest mniej więcej taka, że piszę wciąż dlatego, że to wy nie pozwalacie mi
            skończyć: co chwilę czuję - czytając was - że muszę jeszcze coś dodać albo
            wyjaśnić i stąd moja dalsza ingerencja, która pewnie rychło się skończy :).
    • synziemi Re: Hasta la vista! 21.05.05, 20:52
      Niestety, kompleksy emigrantow i inne porazki zyciowe daja o sobie znac u co niektorych ludzi. Dla mnie tez jest szokujace, ze czesto starsi ludzie potrafia zachowywac sie najmniej kulturalnie sposrod wszystkich. No ale zycie pokazuje, ze wiek nic nie znaczy. To ze piecdziesiecioparoletni facet wchodzi na forum tylko po to aby namieszac jest dla mnie raczej smutne.
      • rita100 Re: Hasta la vista! 21.05.05, 21:11
        A dla mnie Mieszko obraził sporą grupe forumowiczów tak się wypowiadając.
        Jak chcesz budować Gliwice, bez szacunku dla straszych ?
        Poczekamy, zycie Cie nauczy pokory, może nawet dziewczyna - gostek Ci pomoże,w
        razie rozwodu ;)))))))
        jutro świat zobaczysz inaczej, tylko się wyśpij dobrze i wracaj na forum :)
        • ballest Re: Hasta la vista! 21.05.05, 21:32
          Rita obrazil Slazakow, wysmiewajac sie z ich gwary, to jest nic innego jak
          podlosc, mieszka na ich ziemi, jest gosciem w Gliwicach ale pluje gospodarzom
          na drzwi.
          Pograza sie coraz bardziej, ze to synziemi nie zauwaza to przykre, mysle, ze
          zarowno mieszko , jak synziemi, tez kiedys podeszlego wieku dozyja, zobaczymy,
          czy oni tak lagodnie reagowac beda jak my , na takie prymitywne obrazy!
      • Gość: Pit Re: Hasta la vista! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 21:45
        synziemi napisał:

> Niestety, kompleksy emigrantow i inne porazki zyciowe daja o sobie znac u co
        ni
        > ektorych ludzi. Dla mnie tez jest szokujace, ze czesto starsi ludzie potrafia
        > zachowywac sie najmniej kulturalnie sposrod wszystkich. No ale zycie pokazuje,
        > ze wiek nic nie znaczy. To ze piecdziesiecioparoletni facet wchodzi na forum
        > tylko po to aby namieszac jest dla mnie raczej smutne.

Kazdy ma prawo wypowiedziec sie w internecie niezaleznie od wieku. Mozna sie z
        kims zgodzic lub nie ale jakos nie bardzo mis sie podoba wypominanie Ballestowi
        i innym ich wieku. Ballest jest mowiac delikatnie czesto kontrowersyjny ale nie
        jest ladni wypominac komus jego lat.
        • ballest Re: Hasta la vista! 21.05.05, 22:01
          Dzieki Pit, masz racje, zakladam kontrowersyjne tematy, ale na ogol pisze na
          team watku a nie natemat wieku forumowiczow, czy ich inteligencji i przede
          wszystkim nie nazywam ich idiotami.
          Pit, znasz Plawniowice?
          • Gość: Pit Re: Hasta la vista! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 22:13
            ballest napisała:

> Dzieki Pit, masz racje, zakladam kontrowersyjne tematy, ale na ogol pisze na
            > team watku a nie natemat wieku forumowiczow, czy ich inteligencji i przede
            > wszystkim nie nazywam ich idiotami.
            > Pit, znasz Plawniowice?

Nigdy tam nie bylem Ballescie, co tam jest takiego fajnego mozesz mi napisac.
            Bylem w Gliwicach na Polibudzie za gasnacej komuny. Jechalem tam z Katowic,
            bylem wtedy wstrzasniety stanem srodowiska jakie tam ujrzalem podczas podrozy.
            Noz w kieszeni mi sie otwieral na mysl o rzadcach Slaska, gdy patrzylem na tych
            biednych ludzi, ktorzy musieli tam mieszkac....
            • ballest Re: Hasta la vista! 21.05.05, 22:22
              To sa moje strony o Plawniowicach:

www.gliwiczanie.pl/Albumy/Ballest/index1.html
              www.gliwiczanie.pl/Rodzinny/Ballestrem/index1.html
              www.gliwiczanie.pl/Rodzinny/index1.html
              a duzo o Gliwicach i okolicy znajdziesz tu

www.gliwiczanie.pl/:
              • Gość: Pit Re: Hasta la vista! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 22:29
                Dzieki Ballescie.

Dobrej nocy !
                • ballest Re: Hasta la vista! 21.05.05, 22:33
                  Dobranoc, ja dalej ogladam konkurs Eurowizji z Kijowa!
                  Acha, Plawniowice to moja rodzinna miejscowosc ;)
    • mieszko966 Re: Hasta la vista! 21.05.05, 22:37
      Dobra. Ostatnie moje pytanie na tym forum i już mnie nie ma.

KTO Z WAS MIESZKA W GLIWICACH??

(mieszka czyli posiada meldunek w dowodzie osobistym)

Już teraz wiem, że większość z was o Gliwicach nie ma zielonego pojęcia, a
      koniecznie musi dołożyć swoje trzy grosze i to zawsze nie na temat.
      Przypominam, na moim odejściu, że to jest Forum GLIWICE, więc proszę tu pisać o
      Gliwicach, a nie o Monte Cassino i niech piszą tu Gliwiczanie, a przynajmniej
      Polacy (Ślązacy), a nie Niemcy i insze jeszcze narody. To taki mój testament
      na "do widzenia".
      • Gość: gostek Re: Hasta la vista! IP: *.range217-43.btcentralplus.com 21.05.05, 22:55
        "Taki moj testament,na dowidzenia"...........naczytal sie chlopczyk literatury
        ostatnio.Moze i poezji? Testament napisal, tak dla mnie...zamyslilem sie
        przez 0.00001 sekundy.
        Przestales pisac juz, tak calkiem ? Moze tylko do czasu, kiedy mamusia doniesie
        nastepne kanapki i herbatke, z cytrynka i cukrem?
      • ballest do stalinowca ! 21.05.05, 23:08
        Za ten wpis, powinien zes dostac klapsa na popo i do lozeczka z Toba! albo do
        kata ! ;)
        Mieszko, napisz mi czy Ty znasz znaczenie slowa FORUM !!!
        Jesli nie to z powrotem do szkoly i ucz sie syneczku ucz bo nauka to potegi
        klucz!
        Mieszko, jesli ktos o Gliwicach tu na forum zielonego pojecia nie ma to jest to
        osoba, ktora nie wie nic o gliwicach a taka osoba jest tu na forum i tu sie
        skompromitowala swoimi wiadoasciami na ten temat!
        Co do Monte Cassino, to nie masz najmniejszego pojecia, jak duzo laczy Gliwice
        z Mante Cassino!
        A teraz zasil Twoja niewiedza watki Gliwiczan, pa !
        • Gość: socer Re: Ola boga IP: 80.50.20.* 22.05.05, 08:25
          mieszko966 napisał:

"Co do bycia Ślązakiem, to teoretycznie nim jestem - nie z dziada pradziada (bo
          chciałbym, żeby tak nie było.".

Mieszko odpowiedz mi na pytanie, ale szczerze proszę -
          ile Ty masz lat - 12, 15?????
          Wstałeś już z łóżka?
    • laband Re: Hasta la vista! 22.05.05, 10:07
      he,he, mieszko nawet niywiysz jak sie usmiouech, piyrszy roz we moim zyciu ktos
      mi pedziou "staruszek", a reszta, no ja, u ciebie mie juz nic niy zadziwi :)))
      • ballest Re: Hasta la vista! 22.05.05, 10:20
        Kiedys w jakims watku sie som uokreslou jako inteligentnou osoba, jou by z
        takom chwolbom poczekou !
        a tak richtg, to uwazom, ze i Gorole se za niego tu wstydzieli, jakos zodyn za
        niym nie puacze!

;)
        • Gość: Ramon Re: Hasta la vista! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 22.05.05, 10:52
          Hallo do wszystkich,

pod jednym wzglyndym miol tyn miyszko recht, a mianiwicie ze my stare konie
          felery robiymy, ale s drudi strony to som to przewaznie felery kere uon jeszcze
          byndzie musiou zrobic. Jego sformulowanie "Glywice som miastym okronzonym przez
          Slonsk" niyjest pozbawione humoru.
          Miyszko niy uciekej, kazdy kery ciepnie tukej jakis tymat na dyskusja je
          chyntnie widziany:-)
          • ballest Re: Hasta la vista! 22.05.05, 11:07
            Ramon, przeca uon nazod przidzie ale pod innym nickiem !

;)
            • athanazyja_zmij Re: Hasta la vista! 22.05.05, 13:27
              Zregnaj Mieszko, ja tez sie juz dawno temu zegnalam z szcownym panem
              Ballesciochem :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=16245773&a=17177576
              I faktycznie, nie ma sensu sie wdawac w polemiki z zaslepionymi,rozczarowanymi
              zyciem, fanatycznymi panami zyjacymi przeszloscia( a raczej ich wizja
              przeszlosci).

Ja wybieram zycie terazniejsze i przywanie je! Tobie tez tego zycze :)

Z pozrowieniami,
              Athanazyja-The-Wredna-Baba-Dla-Zatwarzialych-Dupkow.
              • ballest Re: Hasta la vista! 22.05.05, 18:17
                No widze, ze athanazja klasse pokazala, to naprawde przedstawicielka nowej
                postepowej polskiej mlodziezy!
                ;)
                • Gość: sss Re: Hasta la vista! IP: *.pc.tek.pl 22.05.05, 18:30
                  ballest napisała:

> No widze, ze athanazja klasse pokazala, to naprawde przedstawicielka nowej
                  > postepowej polskiej mlodziezy!

w przeciwieństwie (jak zwykle) do wsteczniackich starych pierników z Łabęd i Reichu.
                  brawo Althanazyja ! ; )
                • Gość: Rodak [...] IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.05, 18:49
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • ballest Re: Hasta la vista! 22.05.05, 20:12
                    Wpadues Rodak z ta UCK, prawda , wstydz sie, jestes KROLEM NIEWIEDZY, mozesz
                    konkurowac z Mieszkiem !
                    ;)
                    • ballest Re: Hasta la vista! 22.05.05, 20:13
                      no i z Hausmeistrem ze Stalinogrodu, bo on tez nie wie co pisze !
    • betoniarz-zbrodniarz Raczej - I'll be back 22.05.05, 23:37
      Mieszko nie pękaj tylko pisz dalej - a na tych specjalistów od etykiety i ich
      przyjaciół - wazeliniarzy nie zwracaj uwagi! My som przeca stela, niy?

b-z
      • Gość: ballest Re: Raczej - I'll be back IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 23.05.05, 07:58
        Mieszko,pisz dali, Tys nom juz tela uciechy narobiou, myslam ze dali nom ta
        uciecha robic bydziesz!

--

pyrsk

ballest
        • athanazyja_zmij Re:Ola boga 23.05.05, 11:23
          "Co do bycia Ślązakiem, to teoretycznie nim jestem - nie z dziada pradziada >
          (bo
          chciałbym, żeby tak nie było.".

>Mieszko odpowiedz mi na pytanie, ale szczerze proszę -
          >ile Ty masz lat - 12, 15?????
          >Wstałeś już z łóżka?

A co to, kazdy ma czuc sie, miec taka sama tozsamosc jak wy?? A gdzie prawo do
          tozsamosci, ktore przysluguje kazdej jednostce?? Chyba jest cos takiego jak
          wolny wybor do samookreslenia siebie ( chyba ze Ubersslazaki go nie biora pod
          uwage, bo maja byc wsyzscy identyczni).
          A ja nie czuje sie ani Europejka, ani Polka, ani krakowninka, ani
          szczecinianka, ani olsztynianka... ale- kosmitka (szczegolnie wsrod ludzi
          waszego pokroju). I jakos mi z tym zle nie jest!! Wrecz przeciwnie, nie jestem
          ograniczona zadnym prownicjonalnym mysleniem. Dorosle to, czy nie- nieostotne,
          wazne jest, jak ja sie z tym czuje. I nie mam ani 12 lat, ani 15.
          --
          www.lem.pl/polish/main.htm - piszarz wszechczasow!
          elderscrolls.cdprojekt.com/ - gra wszechczasow!
          www.film.org.pl/prace/doba_zywych_trupow.html - filmy o ballestach!
          • laband Re:Ola boga 23.05.05, 11:45
            a mozno kosmopolitkom?

pozdrowio

Slonzok ze Marsa!
          • Gość: ballest Re:Ola boga IP: *.lbo.de.add / *.dip0.t-ipconnect.de 23.05.05, 11:58
            Cieszy mnie , ze sie kosmopolitka czujesz, mysle ze jestes jeddnma z niewielu w
            Polsce, ktore mysla takimi kategoriami.
            Ja sie tez czuje obywatelem UE i nienwidze slepego nacjonalizmu, co nie
            oznacza, ze nie mozna zachowac tozsamosci regionalnej.
            Nikt sie ze Slazakow Übermenschem nie czuje, choc wlasnie tu na Forum widac
            roznice kultur.
            My nie poslugujemy sie na forum wulgaryzmami, tak jak to inni tu robia

--

pyrsk

ballest
            • athanazyja_zmij n00by!!!!!!! 23.05.05, 12:06
              >Cieszy mnie , ze sie kosmopolitka czujesz,
              A gdzie ja tak napisalam?

>Ja sie tez czuje obywatelem UE
              tez??? a gdzie ja napisala ze sie cczuje obywatelem Europy??? Europa sei
              przezyla!!!!! Czego dowodem jest, ze wydala takie jednostki probujace
              szeregowac wszystko wedglug swoich schematow i traktowac ludzi kolektywnie,
              wrzucajac wszystkich do jednego wora.
              • laband Re: n00by!!!!!!! 23.05.05, 12:10
                www.mareno.pl/okladki/big/83-89498-12-X.jpg
                • Gość: Gosc Re: Athanazyja-zmij IP: *.range217-43.btcentralplus.com 24.05.05, 20:41
                  Bede chcial cholewki smolic do Athanazji.Jestem przekonany,ze laseczka jest z
                  Marsa.
                  • Gość: socer Re: Athanazyja-zmij IP: 80.50.20.* 24.05.05, 21:07
                    Laband, skąd żeś takie fajne zdjęcie wyczasnuł??
                    • Gość: gRegor za jerdno cie uszanuja mieszko966 IP: *.gliwice.hyperion.pl 24.05.05, 23:13
                      za to żeś przyznoł że jest naród Śląski!
                      pyRsk chopie!
                      • Gość: gRegor Re: za jerdno cie uszanuja mieszko966 IP: *.gliwice.hyperion.pl 24.05.05, 23:24
                        po ulicach Gliwic maszerujom Gorole,w większości tak jak po ulicach
                        Wrocławia.Nie znaczy to ,że my mieszkańcy Śązacy jesteśmy obywatelami pogardy
                        Was Goroli.my tu mieszkamy od setek lat i od setek lat tu gospodarzymy.a jeśli
                        przez te kilkadziesiąt ostatnich lat nas nie dopuszczacie do rządzenia to Wasza
                        strata:) Ktoś może napisać ,wybory są wolne,możecie składać listy wyborcze czy
                        tego typu bzdety. Srubój jeden z drugim założyć komitet wyborczy Narodowości
                        Śląskiej.Zapytają się czy wiesz co to UOP? Fakt nagrany na dyktafonie:)TVN i
                        Polsat boją się nagłośnienia bo zabiorą im koncesję.W Polsce rządzi już niestey
                        LPR I PIS. Sami Polacy zobaczycie na co stać tych ludzi>Nie jestem broń mnie
                        Boże zwolennikiem lewicy!
                  • athanazyja_zmij Re: Athanazyja-zmij 25.05.05, 00:17
                    >Jestem przekonany,ze laseczka jest z Marsa.

Nie jestem laseczka, panie lasku.
                    • Gość: gRegor Re: Athanazyja-zmij IP: *.gliwice.hyperion.pl 25.05.05, 00:22
                      gostek jest z klanu pięcioramiennej gwiazdy!!!!! Buhahahahahahahahahahahahahha
                      • Gość: gostek Re: Athanazyja-zmij IP: *.range217-43.btcentralplus.com 25.05.05, 02:05
                        Przyjete do wiadomosci. Nie...juz nic nie dodam
                        • Gość: gostek Re: Athanazyja-zmij IP: *.range217-43.btcentralplus.com 25.05.05, 02:52
                          Fakt jest taki,ze wiekszosc Athanazji ktore znam(jest ich kilka), nie musza
                          skradac sie do lustra.
                          Wierzcie lub nie,przed pewna laska(Athanzja), lustro ucieka !!!

• Gość: gRegor panie mieszko966 z pana taki sam Polok jak i IP: *.gliwice.hyperion.pl 25.05.05, 15:54
                            ...Gliwiczok jak z Mariana Duszy i prezesa Żemajtisa widza.Pokazujecie chopy kaj
                            wasze miejsce.Skorumpowani szkodzący Ślonsku mafiozi nie stąd!!!!
                            A jak nie wiesz ło co łazi to sie poczytej dzisiej GW! tam stoi czorno na biołym
                            co te dziwadła robili .A nie som to rodowici Gliwiczanie.Nadejcie se im teroz
                            honorowe łobywatelstwo gorolskij czyńsci Gliwic!Cały Ślonsk sie śmieje z Gliwic
                            co my tu takich podściepów momy! Gańba!
                            • Gość: sss Re: panie gRegor z pana taki sam Polok jak i... IP: *.pc.tek.pl 25.05.05, 16:05
                              ...Ślązak !
                              masz pan pewność , że reszta śląskich klubów łapówek nie daje ? śmiech na cały
                              kraj. te śląskie "podściepy" też równo dają i biorą. : ))))
                              • Gość: gRegor Re: panie gRegor z pana taki sam Polok jak i... IP: *.gliwice.hyperion.pl 25.05.05, 16:13
                                nie jest żech Polok tylko Ślonzok i nie obrażej mie chopie :):):) Mom morgen
                                freii nie fulej mi takich wyzwisk bo pogoda fajno i piwo dobre:):):)
                                • Gość: sss Re: panie gRegor z pana taki sam Polok jak i... IP: *.pc.tek.pl 25.05.05, 16:15
                                  nie przecholuj. : ))))
                                • Gość: Pit Re: panie gRegor z pana taki sam Polok jak i... IP: 150.254.85.* 25.05.05, 16:17
                                  Gość portalu: gRegor napisał(a):

> nie jest żech Polok tylko Ślonzok i nie obrażej mie chopie :):):) Mom morgen
                                  > freii nie fulej mi takich wyzwisk bo pogoda fajno i piwo dobre:):):)

Kto cie tu Polokiem nazwal, widze ze napieprza cie czerep po tanich browarach z
                                  aldiego ? Siedz i chlej tyn beer i nie pochlebiaj sobie. I od Polokow to z
                                  daleka bo jeszcze jaks franca sie od ciebie zarazimy.
                                  • Gość: sss Re: panie gRegor z pana taki sam Polok jak i... IP: *.pc.tek.pl 25.05.05, 16:20
                                    : )))))
                                    • Gość: Pit Re: panie gRegor z pana taki sam Polok jak i... IP: 150.254.85.* 25.05.05, 16:22
                                      Trzym sie SSS, uciekam na piwko bo nie moge juz patrzec na to schloonzackie
                                      g...no o nicku gregor czy jak mu tam.....
                                      • Gość: sss Re: panie gRegor z pana taki sam Polok jak i... IP: *.pc.tek.pl 25.05.05, 16:26
                                        zdrówko ! ; )
                                        • Gość: gRegor jo pija Becksa a ty poloczku chyba jakieś ... IP: *.gliwice.hyperion.pl 25.05.05, 16:58
                                          żubra albo harnasia:0 buhahahaha i nie jo cie zaraża ale ty i twoi ziomaler
                                          zarazili nas tu na Ślonsku syfem ,nierobotom ,sławojkami i gównym klepiskiem
                                          goro;lskimz kurnom chaupom;)Co byś nie pedzioł to i tak nie poradzisz mie
                                          obrazić bo żech jest u siebie w przeciwiestwie do ciebie boroku;)
                                          • Gość: gRegor Re: jo pija Becksa a ty poloczku chyba jakieś ... IP: *.gliwice.hyperion.pl 25.05.05, 17:00
                                            i moze nawet zeresz gorolu moj chlyb i kolocze;)
                                            • Gość: Pit Re: jo pija Becksa a ty poloczku chyba jakieś ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 00:05

> i moze nawet zeresz gorolu moj chlyb i kolocze;)

Ty schloonzacka gnidio, chlales w PRl jabole, zani skonczyles hilwe, a w BRD
                                              chlejesz tani sznaps smierdzielu. Idz spac szmato bo jutro musisz byc w formioe
                                              na zeby chwycic lopate na budowie u Turka. A on scloonzackim szmatom nie
                                              przepusci kaca, to nie DDR swinio.
                                            • Gość: Pit Jaki chleb schloonzaczku ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.05, 00:42

> i moze nawet zeresz gorolu moj chlyb i kolocze;)

Jebie cie hanyski czerep, jaki chleb co ty belkoczesz jaki becks ?

Schloonzacki smierdzielu od lopaty. Becks to tanie proste piwo w Anglii i USA,
                                              znane od Tokio po Los Angeles.Czym ty smieciu chcesz imponowac, piwem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka