Dodaj do ulubionych

jak dobrze,że jutro jest sobota i.........

01.07.05, 22:10
niektórym zabiorą taką zabawkę co komputer się nazywa --
Obserwuj wątek
    • Gość: Braid Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... IP: *.net-htp.de 01.07.05, 22:23

bez obaw sloneczko ..honoru to to nie ma to i wroci .
      Wracali juz nie raz ....dlatego mnie te slowa na wiatr wogle nie ruszaja.
      • ballest Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 01.07.05, 22:26
        Suoneczko, nie wiesz o tym, ze nie wszyscy Hanysa sluchac potrafia !
        • sloneczko1 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 01.07.05, 22:36
          ale jo potrafia i lubia słuchać Hanysa,i inksi tysz to robiom--a kto niy umiy to
          niych sie nauczy--w końcu kiedyś bydzie musioł---
          • rico-chorzow Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 01.07.05, 22:41
            sloneczko1 napisała:

> ale jo potrafia i lubia słuchać Hanysa,i inksi tysz to robiom--a kto niy umiy t
            > o
            > niych sie nauczy--w końcu kiedyś bydzie musioł-
            • sloneczko1 Re: do Rico-Chorzów 01.07.05, 23:01
              jakbyś niy wiedziou co
              • rico-chorzow Re: do Rico-Chorzów 01.07.05, 23:05
                sloneczko1 napisała:

> jakbyś niy wiedziou co

He,he,ha Gryfcoku.
          • Gość: meg_s Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... IP: *.phutomar.pl / 84.205.162.* 02.07.05, 03:18
            sloneczko1 napisała:

> ale jo potrafia i lubia słuchać Hanysa,i inksi tysz to robiom--a kto niy umiy
            > to niych sie nauczy--w końcu kiedyś bydzie musioł---

a możesz mi powiedzieć kto mnie zmusi ? - a przede wszystkim w imię czego ma
            mnie zmusić ?
            • Gość: meg_s ps IP: *.phutomar.pl / 84.205.162.* 02.07.05, 03:56
              wyjaśnienie dla badaczy IP : "UWAGA! Do g. 8.00 na portalu są prowadzone prace
              techniczne. Usługi wymagające logowania są w tym czasie niedostępne. Za
              utrudnienia przepraszamy."

a wracając do tematu - jeden lubi heavy metal, drugi jazz, trzeci piosenkę
              biesiadną, czwarty muzykę poważną itd - skoro nikogo nie zmuszam do słuchania
              tego co ja lubię, oczekuję na to samo
      • sloneczko1 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 01.07.05, 22:40
        ość portalu: Braid napisał(a):

>
        > bez obaw sloneczko ..honoru to to nie ma to i wroci .
        > Wracali juz nie raz ....dlatego mnie te slowa na wiatr wogle nie ruszaja.
        wiysz Ty aby co to je Honor?--i z tego co piszesz widza ,że za
        niymi tęsknisz ale nie chcesz sie przyznać--czy nie było by przijemnie tak
        siednońć sie w glywicach na rynku razem i pijąc piwo omawiac to co można by
        jeszcze wspólnie zrobić?
        • aqua Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 01.07.05, 22:53
          będzie tak jak piszesz, jeszcze tak będzie, zobaczysz:)
          • Gość: gostek Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 02.07.05, 03:32
            Sloneczko1 ma problem uod czasa kiedym ja uochwycil mojom kamera.
            Ty sie ajnfach nic nie ganbuj,dzioucha.
            www.m90.org/view_image.php?image_id=6083
            • Gość: gostek Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 02.07.05, 03:45
              Teraz sie dowiaduja,ze Ciebia trza sie bac ajnfach uod poczontka.
              www.m90.org/view_image.php?image_id=5949
              Ty ja durch nibizpieczna frelka,abo.
              • Gość: gostek Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... IP: *.range81-154.btcentralplus.com 02.07.05, 04:32
                Nikt nie wpisze sie po mnie.Jest to pewne.
                • rita100 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 02.07.05, 23:16
                  Pecha masz Gostek ;)
                  Sloneczko - czy jest mozliwe odbieranie tego radia w Krakowie ?
                  • sloneczko1 Re: do Rity 02.07.05, 23:27
                    na pewno jest taka możliwość--poszukam linka i tu go podam--zajrzyj tutaj
                    jutro--pozdrawiam
                    • sloneczko1 Re: do Rity 02.07.05, 23:29
                      www.wesolyhanys.prv.pl/
                      • rita100 Re: do Słoneczka 02.07.05, 23:36
                        jest, jest , jest
                        ale grają, swietne :)

"siedze przy oknie i spogladam w dal
                        oczy mnie łzawią , bo serce nie ze skał
                        ciernista róza
                        niesie wspomnienia naszej mlodości "

a prezenter poszedł sobie na kawę ;)))) hahaha

swietnie , swietnie graja - dzięki, ale musze iść spać , mimo , ze niedziela.
                        Jutro praca.
                        • rita100 Re: do Słoneczka 03.07.05, 22:31
                          Ty pójdziesz górą, ty pójdziesz góra
                          a ja doliną
                          Ty zakwitniesz róza, ty zakwitniesz róża
                          a ja... .. już nie wim

ale graja wesołe hanyski :)
                          • rita100 Re: do Słoneczka 03.07.05, 23:08
                            Numer jeden Wesołego Hanysa to ciernista róza :)
                            • Gość: Gosc Re: do Słoneczka IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.05, 06:38
                              no i zas momy poniydzialek :(
                              • braid Re: do Słoneczka 04.07.05, 08:03

Stirlitz szedł ulicami Berlina, coś jednak zdradzało w nim szpiega:
                                może czapka-uszanka, może walonki, a może ciągnący się za nim spadochron?

Japonczycy maja swoja sztuke skladania papieru ..."origami"
                                Co niektorzy Slazacy potrafia origami zastosowac przy skladaniu honoru .
                                Skladaja go tak dlugo i cierpliwie az pasuje do takiej malej dziurki...
                                • sss9 Re: do Słoneczka 04.07.05, 08:06
                                  HAHAHAHAHHAHAHAHHA..!
                                  • braid Re: do Słoneczka 04.07.05, 08:14

sie zaklikaja w ten koszyczek na smierc ;))))
                                    • sloneczko1 Re: do Słoneczka 04.07.05, 09:17
                                      sie zaklikaja w ten koszyczek na smierc ;))))
                                      to po co on tu jest?czy tylko Ty możesz go używać?
                                • sloneczko1 Re: do Braida 04.07.05, 09:16
                                  Japonczycy maja swoja sztuke skladania papieru ..."origami"
                                  > Co niektorzy Slazacy potrafia origami zastosowac przy skladaniu honoru .
                                  > Skladaja go tak dlugo i cierpliwie az pasuje do takiej malej dziurki...
                                  widzę ,że już dokonałeś tej sztuki --ja
                                  niestety nie mam zamiaru tego się uczyć,więc w tej dziedzinie Cię rozczaruję
                                  • braid Re: do Braida 04.07.05, 09:17
                                    > widzę ,że już dokonałeś tej sztuki --ja

widzialas przy calowaniu , pra?
                                    • sloneczko1 Re: do Braida 04.07.05, 09:21
                                      całujesz cudownie Braid--muszę cię tu pochwalić przy wszystkich
                                      • braid Re: do Braida 04.07.05, 09:22
                                        to bylo niestety o tej dzurce
                                        • sloneczko1 Re: do Braida 04.07.05, 09:23
                                          nic nie szkodzi--i tak całujesz cudownie
                                          • rita100 Re: Wesoły hanys 04.07.05, 23:05
                                            I znów ciernista róza :)
                                            • sloneczko1 Re: Wesoły hanys 04.07.05, 23:09
                                              lubię ich słuchać,nie chce mi sie nawet spać
                                              • rita100 Re: Wesoły hanys 04.07.05, 23:10
                                                a słuchałaś teraz tej piosenki ?
                                                Wczoraj złożyłam Wam zyczenia
                                                • sloneczko1 Re: Wesoły hanys 04.07.05, 23:17
                                                  teraz nie słuchałam,ale możemy sie umówić na jutro na wspolne słuchanie--tak po 22
                                                  • rita100 Re: Wesoły hanys 04.07.05, 23:22
                                                    dobrze, słucham siedząc przed komputerem i od czasu do czasu jak sie muszę
                                                    skupić słucham Borasci - ona uspokaja i można mysleć. Przy hanysie nie można,
                                                    to radio rozprasza bardziej uwagę ;)
                                                    Nawet nie wiesz jak fajnie się okna myje przy takiej muzyce ;)))

Only ju - zaspiewm dzisiaj ci
                                                    pedź otworzyc drzwi ;)))) nocka idzie tu ;)))- slyszysz, jak grają ?

-----
                                                    serwus
                                                  • rita100 Re: Wesoły hanys 04.07.05, 23:24
                                                    co oznaczają slowa w piosence ?

Tata zrobił mi szlojden
                                                  • sloneczko1 Re: Wesoły hanys 04.07.05, 23:32
                                                    tata zrobił mi procę
                                                  • sloneczko1 Re: Wesoły hanys 04.07.05, 23:34
                                                    tak--piosenki Borasci sa uspakajające,a z Hanysem to tylko na zabawę pójść,nogi
                                                    się same rwą do tańca
    • sloneczko1 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 04.07.05, 23:53
      zeus.polsl.gliwice.pl/~miczek/rozne/perfect/index.php?n=12
      • sloneczko1 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 04.07.05, 23:56
        to jest początek zeus.polsl.gliwice.pl/~miczek/rozne/perfect/index.php
        • rita100 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 21:00
          Słoneczko właczaj Wesołego hanyska ;)
          • sloneczko1 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 21:28
            już włanczam----
            • sloneczko1 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 21:30
              usmiechnęłaś do mnie się.........
            • rita100 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 21:31
              usmiechnełas do mnie się
              szalalala szalalala

Nie miałem prawie nic
              a chcialem jej darować swiat...

słyszysz ?
              • sloneczko1 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 21:44
                morze i plaża.......
                • rita100 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 21:49
                  słyszałam, słyszałam Słoneczko :)

• rita100 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 21:53
                    Sloneczko - będa pozdrowienia - sluchaj, zobaczymy jaka piosenke dadzą :)
                    • rita100 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 22:12
                      Jarzebino czerwona....
                      piekna piosenka i życzenia dla wszystkich
                      fajne radio
                      • rita100 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 22:46
                        jest, jest - czernista róza ;)))
                        • sloneczko1 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 22:48
                          do ciebie droga usłana z gwiazd.................
                          • rita100 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 06.07.05, 22:52
                            ładnie grają tylko w ogole nie można się skupić, musze się przyzwyczaić
                            • annak12 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 08.07.05, 18:30
                              I znowu sobota ,szkoda ,że pogoda się zmienia:(
                              • rita100 Re: jak dobrze,że jutro jest sobota i......... 08.07.05, 20:55
                                ale muzyczka wspaniała - upalna ma być sobota :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka