sloneczko1 06.07.05, 12:04 Każda osoba z istoty swojego człowieczeństwa sprawuje własność (kontrolę) nad swoim umysłem, ciałem i uczynkami. Żadna inna osoba nie może myśleć za ciebie, bądź rozkazywać ci o ile jej na to nie pozwolisz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ramon Re: do Labanda i Ramona IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 06.07.05, 13:24 Allgemeine Erklärung der Menschenrechte (UNO) Artikel 19 (Informationsfreiheit) Jeder Mensch hat das Recht auf freie Meinungsäußerung; dieses Recht umfaßt die Freicheit, Meinungen unangefochten anzuhängen und Informationen und Ideen mit allen Verständigungsmitteln ohne Rücksicht auf Grenzen zu suchen, zu empfangen und zu verbreiten. Admin powiejs sie to na zdzadle i naucz sie tego na pamiync, bo to je podstawa Twoji roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olab - Cyso Re: do Labanda i Ramona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:54 Ramon, bądź łaskaw przetłumaczyć. Z góry dziekuję. Faceci to mają pamięć jak trza, są strasznie pamiętliwi. Ja juz dawno zapomniałam o Twoim usuniętym wpisie. Zresztą wciąż nie wiem, dlaeczego go usunęli. Pozdrawiam Cię Ramon. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do Labanda i Ramona 06.07.05, 15:03 Gość portalu: Olab - Cyso napisał(a): Zresztą wciąż nie wiem, dlaeczego go usun > ęli. Pewno,gdyby sam wiedział za co,to do nikogo nie miałby żalu.:) A nasz admin jest tak" mondry",jak ci naciskający .Pewno ,w przerwie pomiędzy zabawą swoimi kulkami,zamiast na ptaszka ,naciskali na koszyczek.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do Labanda i Ramona 06.07.05, 15:09 sugerujesz , że suonko bawi się chińskimi kulkami ? bo jak widać w specjalnym wątku na temat obsługi koszyczka , to właśnie ono lubi w niego walić. : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do Labanda i Ramona 06.07.05, 15:20 sss9 napisał: > sugerujesz , że suonko bawi się chińskimi kulkami ? > bo jak widać w specjalnym wątku na temat obsługi koszyczka , to właśnie ono lub > i > w niego walić. : ))) Napisałam wyrażnie "swoimi";) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do Labanda i Ramona 06.07.05, 15:22 oooo... to widać , masz dużą więdzę na ten temat... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do Labanda i Ramona 06.07.05, 15:29 sss9 napisał: > oooo... to widać , masz dużą więdzę na ten temat... : ))) "chińskie" i "swoje"to przedszkolak wytuplikuje różnice. A w zakresie tej "wiedzy"to pewno mnie przewyższasz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do Labanda i Ramona 06.07.05, 15:22 Ps.A słoneczko to ma tylko promyki:) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: do Labanda i Ramona 06.07.05, 15:55 widze ze nasza mucha rozrabiaka szuka zaczepki??? mieszasz i prowokujesz ..a jak ci te twoje pomyje na leb wyleje to bedzie znowu kwik. Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do Labanda i Ramona 06.07.05, 16:51 braid napisał: > > widze ze nasza mucha rozrabiaka szuka zaczepki??? > > mieszasz i prowokujesz ..a jak ci te twoje pomyje na leb wyleje to bedzie znowu > > kwik. Sobie zrób kociokwik.A pomyje wylewaj na swój łeb,może to cokolwiek zmieni . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Re: do Labanda i Ramona IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.05, 15:46 Ja ci przetlumacze co sloneczko 1 napisala tylko 1 blad tam byl . Nie ( UNO ) ;-) Tylko ( ONZ ) Dalej u dolu : Artykuł 19 Każdy człowiek ma prawo wolności opinii i wyrażania jej; prawo to obejmuje swobodę posiadania niezależnej opinii, poszukiwania, otrzymywania i rozpowszechniania informacji i poglądów wszelkimi środkami, bez względu na granice. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: do Labanda i Ramona 06.07.05, 16:27 UNO też dobrze , United Nation Organization. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nie zapominajcie o Ballescie!!! 06.07.05, 19:46 nie zapominam - czekam jak wszyscy inni ;)))) Do Ramona Gazeta Wyborcza jest prywatna własnością i własciciel może rządzić w swoim domu jak chce i wydaje mi się , że zadnego wplywu na to nie mamy. Ani Ty, ani ja, ani inni forumowicze. Chyba mam racje. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: może rządzić ,ale sam dał regulamin----------- 06.07.05, 21:35 więc każdego obowiązuje ,czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: może rządzić ,ale sam dał regulamin---------- 06.07.05, 21:36 to było do Rity Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Annak 06.07.05, 21:38 Anno--nie warto reagować na zaczepki--to nic nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do Annak 06.07.05, 21:46 sloneczko1 napisała: > Anno--nie warto reagować na zaczepki--to nic nie daje Wiem ,ale czasami wybucham;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: do Annak 06.07.05, 21:55 wiem,mnie też niekiedy to sie nie udaje-------pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: do Annak 06.07.05, 22:02 No co my na to poradzimy, abo???;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: może rządzić ,ale sam dał regulamin---------- 06.07.05, 21:38 sloneczko1 napisała: > to było do Rity Regulamin dla forumowiczów jest taki a dla właściciela jest inny ;)))) Takie jest całe takie prawo w Polsce. Są równi i równiejsi - zawsze tak bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Nie zapominajcie o Ballescie!!! 06.07.05, 21:33 Ballest nie odszedł--------chyba,że przeoczyłam jego pożegnanie------------ Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Nie zapominajcie o Ballescie!!! 06.07.05, 23:37 sloneczko1 napisała: > Ballest nie odszedł--------chyba,że przeoczyłam jego pożegnanie------------ ballest bez pożegnania ?..że niby tak po angielsku? oj nieładnie ballest..a dziewczyny za toba płaczą..chlip, chlip, chlip :)) biedne dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Do mychy 07.07.05, 08:25 santolina napisała: > biedny cielaczek - chłop to czy baba :)) jakoś się powtarzasz ...nie masz innej płytki??? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Do mychy 07.07.05, 09:00 p.s santolina ? a kim naprawdę jesteś ? ...i dlaczego się przyczepiłaś ( eś ) właśnie do mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
santolina Re: Do mychy 07.07.05, 10:19 Jestem czlowiekiem, ktory nie wierzy w metamorfoze, ze z bydlecia stanie sie czlowiek. A wy kim jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 07.07.05, 10:56 to takie ogólne stwierdzenie ? czy masz kogoś na myśli ? a w gatunku "człowiek" - to jesteś on, ona czy ono ? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Do santolin(a,y) 07.07.05, 14:31 santolina napisała: > Jestem czlowiekiem, ktory nie wierzy w metamorfoze, ze z bydlecia stanie sie > czlowiek. > A wy kim jestescie? a cóż Ty masz do mnie , ONO? weź kurs trzy w bok , ok? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Do santolin(a,y) 07.07.05, 22:33 Jestem czlowiekiem, ktory nie wierzy w metamorfoze, ze z bydlecia stanie > sie > > czlowiek. popatrz w lustro i sam(a)(o) odpowiedz sobie czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś