aqua 13.07.05, 20:41 To bora też miała przymusową przerwę, kto by pomyślał:-) poprosze innych o przyznawanie się:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borasca0107 Re: przyznać się 13.07.05, 20:44 aqua napisał: > To bora też miała przymusową przerwę, kto by pomyślał:-) tee.. Aqua.. przerwe w czym?? Bulgoczesz cos niezrozumiale, wiec rozwin temat zanim Ci woda z sagana wyparuje calkowicie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: przyznać się 13.07.05, 20:46 hej, mówię o przewie w nadawaniu, chyba że ci się antenka na pustaku złamała:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: przyznać się 13.07.05, 21:05 aqua napisał: > hej, mówię o przewie w nadawaniu, chyba że ci się antenka na pustaku złamała:) juz Ty nie boj zaby o moja antenke:))) kto by pomyslal, ze akurat Ty bedziesz za mna tesknic gdy mnie tu nie ma??? aahh... nie moze 'bytz':)) no coz - glowa do gory - poswiece sie i zaczne czesciej tu zagladac :P Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: przyznać się 13.07.05, 21:16 Uuuuuuuuuuuu;-) Zzzzzzzzzz;-) Jam nie mówił o temsknocie. A tak na marginesie, chyba twoje złoncza wysiadają, albo dyć pamięc masowa szwankuje:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: przyznać się 13.07.05, 21:26 aqua napisał: > Uuuuuuuuuuuu;-) > > Zzzzzzzzzz;-) > > Jam nie mówił o temsknocie. > A tak na marginesie, chyba twoje złoncza wysiadają, albo dyć pamięc masowa > szwankuje:-)))) Oooooooooooooooo,Aqua użył słowa - dyć -,i do tego niewłaściwie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua bora, bora bora 13.07.05, 21:29 Ty cosik o cym to???? kto by pomyślał o Twojej cnocie, tego to nawet najstarsi gorole nie pamiyntajom...... sorki musza spadać, twoje łącza słabo dzałajom:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Aquo 13.07.05, 21:33 a czymu niy myślisz o swoi cnocie?tysz o ni downoś zapomnioł? Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: przyznać się 13.07.05, 21:50 aqua napisała: > To bora też miała przymusową przerwę, kto by pomyślał:-) > > poprosze innych o przyznawanie się:-))) Suchej dzioucha, tu sie niyma co psziznowac´ do jakis´przymusowyj przerwy, zodyn sam taki pszerwy niymiou! To sie nazywo pszimusowo zmiana nicka. Jo sie psziznowoom na ta pszimusowo zmiana nicka, ciekawe cz sie sam kery eszcze tysz pszizno. Jo moom teroski blank nowy nick i nazywoom sie alineando, niywiym na jak dugo!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: przyznać się 13.07.05, 22:22 jou zaroz wiedziou kto alineando je ;) Ja, hanys mnie tysz zabanowali na forum + 40, tam te tanteczki se byszwerowauy, ze jak rano wstanom a czytajom moje wpisy to HERZKLEKOTY dostowajom! No i moderatorka miaua strach uo zycie tych cioteczek i mnie na 2 dni zabanowua ! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: przyznać się 13.07.05, 22:36 i mnie przy okazji, za to że wprowadzam na salony kogoś kto nie umie się zachować ;P a haha poznać nie sztuka - po pierwszym stuknięciu w klawisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: przyznać się IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.05, 16:16 ballest i tys to umiol wyczimac ,te dwa dni bes tych ciotof + 40 , wiysz jusz lo czym mysla ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: przyznać się 15.07.05, 18:13 Viola to bouy histeryczki, uonym se rynce podobny trzynsuy jak moje wpisy czytauy! Jou tam i tak ich nerwowou pod innym nickiem sellabem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: przyznać się IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.05, 19:21 ;-) jo sie to umia richtig wyuobrazic ;-) musza se yno tam wdepnync i se poczytac. bouo to na forum albo chat ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 15.07.05, 19:38 Re: przyznać się IP: *.dip.t-dialin.net Gość: Viola 15.07.2005 16:16 + odpowiedz ballest i tys to umiol wyczimac ,te dwa dni bes tych ciotof + 40 , wiysz jusz lo czym mysla ;-)) • Re: przyznać się ballest 15.07.2005 18:13 + odpowiedz Viola to bouy histeryczki, uonym se rynce podobny trzynsuy jak moje wpisy czytauy! Jou tam i tak ich nerwowou pod innym nickiem sellabem! Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: 18.07.05, 16:24 meg_s napisała: > tak - to zaiste wspaniały przykład szacunku dla kobiet - zwłaszcza, że > dokładnie wiem o kim piszecie - i ty śmiesz twierdzić że innych uczysz > szacunku > brrr Meg... musisz zrozumiec Balcia - wpadl jak Ali Baba pomiedzy Czterdziestu Rozbojnikow w spodniczkach - wiec oszalalo mu sie ze szczescia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 18.07.05, 21:03 :))))) zrozumieć może nie zrozumiem - ale jakieś wytłumaczenie to jest ;)) Odpowiedz Link Zgłoś