blakc 19.07.05, 14:18 www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/aborcja/aborcja2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macpor Re: aborcja 19.07.05, 16:05 To co przedstawiasz to wygląda jak strona dla miłośników czasopisma "Zły". :(((((((((((((((((((((((((((((((((( gratuluje pasjonowania się czymś takim i rozpowszechniania takich zdjęc. Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Re: aborcja 19.07.05, 19:04 Nie, nie uraziłeś/łaś. Jedynie nie tędy droga by takimi okropieństwami rodem z czasopism dla sadystów walczyć z aborcją. Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Przeprosiny!!! 19.07.05, 19:06 Przepraszam była forma męska, nie zauważyłem. Jeszcze raz, nie uraziłeś :). Odpowiedz Link Zgłoś
blakc Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 19:16 A ja uwazam ze wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego co to znaczy, i dlatego te ilustracje niejednemu czlowiekowi pomoga sobie cosniecos uswiadomic. Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 21:10 a zły pomagał uświadomić jak wygladaja ofiary przestępst no przynajmniej tak oficjalnie twierdzili Przy okazji - w Polsce dozwolona jest aborcja (przy ostrych restrykcjach) tylko do 12tyg, zdjęcia zaś pokazują również zamordowane dzieci znacznie starsze, to jest lekkie nadużycie dosyć często występujące w propagandzie antyaborcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
blakc Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 22:54 czyli to byla z twoje strony nadreakcja(?) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 19.07.05, 22:56 OT a możesz mi blakc powiedzieć dlaczego - skoro tak tu zręcznie piszesz po polsku - wygłupiałeś się wczoraj ni z gruszki ni z pietruszki z tymi odpowiedziami po niemiecku na proste pytania w moim wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
macpor Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 23:00 tzn. nie mam się prawa wypowiadać bo nie jestem medykiem ???????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
blakc Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 23:03 jesli naprawde nie jestes medykiem to masz to prawo - przynajmniej w moich oczach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
macpor ?????????????? 19.07.05, 23:04 nie bardzo rozumiem... medyk jednak byłby bardziej fachowy Odpowiedz Link Zgłoś
blakc Re: ?????????????? 19.07.05, 23:07 nic, porownywalem tylko twoje reakcje w watku o zbrodniach na zwierzetach i tych na ludziach(plodach) dalej nie bede sie wypowiadal ... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: ?????????????? 19.07.05, 23:16 masz rację,na to też trzeba uczulać--myślę,że wiele ludzi nawet nie wie ,że to tak wygląda,w przeciwnym razie nigdy by się na to nie zdecydowali Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: ?????????????? 19.07.05, 23:23 co sie tak dziwisz?wiesz ile kobiet to robi pod naciskiem mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: ?????????????? 19.07.05, 23:28 to źle,że nie wiesz-------dając taki temat powinieneś wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: ?????????????? 19.07.05, 23:35 a ja kobietą i nigdy bym sie na to nie zdecydowała ,dla mnie to jest morderstwo ------------życie jest jedno i nie można odbierac je komus już na samym poczatku,nie dając mu szansy Odpowiedz Link Zgłoś
blakc Re: ?????????????? 19.07.05, 23:43 zgadzam sie i ciesze sie ze tak mowisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś