19.07.05, 14:18
www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/aborcja/aborcja2.html
Obserwuj wątek
    • macpor Re: aborcja 19.07.05, 16:05
      To co przedstawiasz to wygląda jak strona dla miłośników czasopisma "Zły".
      :(((((((((((((((((((((((((((((((((( gratuluje pasjonowania się czymś takim i
      rozpowszechniania takich zdjęc.
      • blakc Re: aborcja 19.07.05, 18:54
        Jesli Cie urazilem to przepraszam.
        • macpor Re: aborcja 19.07.05, 19:04
          Nie, nie uraziłeś/łaś. Jedynie nie tędy droga by takimi okropieństwami rodem z
          czasopism dla sadystów walczyć z aborcją.
          • macpor Przeprosiny!!! 19.07.05, 19:06
            Przepraszam była forma męska, nie zauważyłem. Jeszcze raz, nie uraziłeś :).
            • blakc Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 19:16
              A ja uwazam ze wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego co to znaczy, i dlatego
              te ilustracje niejednemu czlowiekowi pomoga sobie cosniecos uswiadomic.
              • macpor Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 21:10
                a zły pomagał uświadomić jak wygladaja ofiary przestępst
                no przynajmniej tak oficjalnie twierdzili

Przy okazji - w Polsce dozwolona jest aborcja (przy ostrych restrykcjach) tylko
                do 12tyg, zdjęcia zaś pokazują również zamordowane dzieci znacznie starsze, to
                jest lekkie nadużycie dosyć często występujące w propagandzie antyaborcyjnej.
                • blakc Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 21:16
                  jestec me4dykiem???
                  • macpor Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 21:32
                    dlaczego tak sądzisz??
                    • blakc Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 22:06
                      takie odnioslem wrazenie
                      • macpor Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 22:53
                        No to się pomyliłeś.
                        • blakc Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 22:54
                          czyli to byla z twoje strony nadreakcja(?)
                          • meg_s Re: 19.07.05, 22:56
                            OT
                            a możesz mi blakc powiedzieć dlaczego - skoro tak tu zręcznie piszesz po
                            polsku - wygłupiałeś się wczoraj ni z gruszki ni z pietruszki z tymi
                            odpowiedziami po niemiecku na proste pytania w moim wątku ?
                            • blakc Re: 19.07.05, 22:58
                              nie, nie moge, lubo tez nie chce :)))
                          • macpor Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 23:00
                            tzn. nie mam się prawa wypowiadać bo nie jestem medykiem
                            ????????????????????????????????????????????????
                            • blakc Re: Przeprosiny!!! 19.07.05, 23:03
                              jesli naprawde nie jestes medykiem to masz to prawo - przynajmniej w moich
                              oczach :)))

• macpor ?????????????? 19.07.05, 23:04
                                nie bardzo rozumiem... medyk jednak byłby bardziej fachowy
                                • blakc Re: ?????????????? 19.07.05, 23:07
                                  nic, porownywalem tylko twoje reakcje w watku o zbrodniach na zwierzetach i tych
                                  na ludziach(plodach)

dalej nie bede sie wypowiadal ...
                                  • sloneczko1 Re: ?????????????? 19.07.05, 23:16
                                    masz rację,na to też trzeba uczulać--myślę,że wiele ludzi nawet nie wie ,że to
                                    tak wygląda,w przeciwnym razie nigdy by się na to nie zdecydowali
                                    • blakc Re: ?????????????? 19.07.05, 23:17
                                      .
                                      • sloneczko1 Re: ?????????????? 19.07.05, 23:23
                                        co sie tak dziwisz?wiesz ile kobiet to robi pod naciskiem mężczyzn?
                                        • blakc Re: ?????????????? 19.07.05, 23:24
                                          niewiem
                                          • sloneczko1 Re: ?????????????? 19.07.05, 23:28
                                            to źle,że nie wiesz-------dając taki temat powinieneś wiedzieć
                                            • blakc Re: ?????????????? 19.07.05, 23:30
                                              jestem tylko mezczyzna ... :)
                                              • sloneczko1 Re: ?????????????? 19.07.05, 23:35
                                                a ja kobietą i nigdy bym sie na to nie zdecydowała ,dla mnie to jest morderstwo
                                                ------------życie jest jedno i nie można odbierac je komus już na samym
                                                poczatku,nie dając mu szansy
                                                • blakc Re: ?????????????? 19.07.05, 23:43
                                                  zgadzam sie i ciesze sie ze tak mowisz :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka