Dodaj do ulubionych

Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest?

07.09.05, 17:00
Wpierw mialem racje, ze skarzysz nie tylko na Borasce, ale na wszystkich tu i
przyciskasz jak skarzony komunistyczna nomenklatura czerwony karzelek na
czerwony koszyczek.
Normalnie Twoje wyzwiska w stosunku do kobiety na tym forum Cie i tak
spalily, bo nazwac suczka kogos swiadczy nie tylko o braku kultury ale o
tym0, ze nie szanujesz Polek, czyli kobiet.
Taki cos sie slownikiem z rynsztoka posluguje nalezy naprawde zabanpwany
zostac.
Moim mottem i tak pozastaje:
Madry glupiego glupim nie wyzwie, bo na to jest za inteligentny jak to sie to
tylko pomysli.
Dales wykasowac moj watek w ktorym prawde pisalem, PRAWDA!
;;)))

Zycze kolejnego sukcesu glupoty
Obserwuj wątek
    • sss9 Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 07.09.05, 17:06
      wybacz, ze się wtrącam - o jaki wykasowany wątek chodzi ?
    • gliwiczanka Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 07.09.05, 17:37
      Nazwałeś w tytule jakiegoś skarżypytę głupim.

I dalej w treści wątku piszesz:
      ">Madry glupiego glupim nie wyzwie, bo na to jest za inteligentny jak to sie to
      >tylko pomysli"

Czy mam przez to rozumieć, że nie jesteś ani mądry, ani inteligentny?:-)
      Samokrytyka to rzecz cenna, Ballest:-)
      • ballest Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 07.09.05, 17:38
        SSS- marsz z powrotem do podstawowki, naucz sie czytac ze zrozumieniem!
        Moze ale intusu nie wystarcza prawda?
        • myha1 Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 07.09.05, 17:41
          ballest napisała:

> SSS- marsz z powrotem do podstawowki, naucz sie czytac ze zrozumieniem!
          > Moze ale intusu nie wystarcza prawda?

ballest , prosze wytłumacz wreszcie to czarodziejskie "słówko" :)

• meg_s Re: 07.09.05, 17:44
            MyHa - no co Ty ? - nie wiesz co to intus, niveau, alineando itd ??

jeśli niby "retoryka jest tarczą niewiedzy" to tarczą czego jest
            używanie "mądrych" słówek które mają zwyczajne odpowiedniki ??
            • myha1 Re: 07.09.05, 17:48
              meg_s napisała:

> MyHa - no co Ty ? - nie wiesz co to intus, niveau, alineando itd ??
              >
              > jeśli niby "retoryka jest tarczą niewiedzy" to tarczą czego jest
              > używanie "mądrych" słówek które mają zwyczajne odpowiedniki ??

może .....snobizmu??:))..albo ...ech lepiej nic nie mówię :)
            • sss9 Re: 07.09.05, 17:51
              co do magicznego słowa "intus", ballest kiedyś wytłumaczył jego znaczenie mniej
              więcej tak: jak komuś brakuje inteligencji czytej rozumu, to wtedy mówimy, że ma
              intus.
              zabawnie to brzmi, prawda ? :)))
              wygląda na to, że nasz balcio jest idealnym reprezentantem czuowieka z intusem. :)
              • myha1 Re: 07.09.05, 17:53
                sss9 napisał:

> co do magicznego słowa "intus", ballest kiedyś wytłumaczył jego znaczenie
                mniej
                > więcej tak: jak komuś brakuje inteligencji czytej rozumu, to wtedy mówimy, że
                m
                > a
                > intus.
                > zabawnie to brzmi, prawda ? :)))
                > wygląda na to, że nasz balcio jest idealnym reprezentantem czuowieka z
                intusem.
                > :)

nie wierzę , że tak to wytłumaczył ...link proszę :)
                • sss9 Re: 07.09.05, 17:56
                  zdaje się, że betoniarz... usilnie się dopytywał i dostał taką odpowiedź. dziś
                  mi się już nie chce, ale jeśli ballest sam nie poda tego linka, jutro poszukam. :)
              • rodak3 Re: INTUS 07.09.05, 18:00
                intus
                "ein intus haben" - betrunken sein in leicht bis mittelschwerem Maße; in dem
                Fall weit unter "abgefüllt"; "etwas intus haben" - etwas gelernt haben,
                beherrschen
                • sss9 Re: INTUS wg ballesta , link 07.09.05, 18:03
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=27756821&a=27911531
                  :)))
            • ballest Intus ! 07.09.05, 21:06
              Myha, intus juz wytlumaczylem, zypytaj jakiegos Slonzoka, oni to wiedzom!
            • ballest Niveau 07.09.05, 21:09
              wymawia, sie niwo, jest tez powszchnie uzywane ale jako okreslenie poziomu, jak
              widze Meg tez nie zawsze mosz intus ?;)
          • annak12 intus, 07.09.05, 18:04
            myha1 napisała:

ballest , prosze wytłumacz wreszcie to czarodziejskie "słówko" :)
            >
            Napiszę ,co u nas znaczyło brak intusu
            -nie masz smykałki(ręki) do czegos
            -wykonujesz coś bez zainteresowania (tak na odwal)
            -wykonywanie czegość bezmyślnie
            -jeśli czegoś nie potrafisz zrobić
            -wykonywanie niechętnie czegoś z opierzałością
            • myha1 Re: intus, 07.09.05, 18:19
              annak12 napisała:

> myha1 napisała:
              >
              >
              > ballest , prosze wytłumacz wreszcie to czarodziejskie "słówko" :)
              > >
              > Napiszę ,co u nas znaczyło brak intusu
              > -nie masz smykałki(ręki) do czegos
              > -wykonujesz coś bez zainteresowania (tak na odwal)
              > -wykonywanie czegość bezmyślnie
              > -jeśli czegoś nie potrafisz zrobić
              > -wykonywanie niechętnie czegoś z opierzałością

dzieki Anno , czyli nie do końca jest to to o co chodzi ballestowi :(
              On używa go ( tego słowa) jeśli chce kogoś głupim nazwać ...., żeby mniej
              bolało :)))
              • annak12 Re: intus, 07.09.05, 18:55

> dzieki Anno , czyli nie do końca jest to to o co chodzi ballestowi :(
                > On używa go ( tego słowa) jeśli chce kogoś głupim nazwać ...., żeby mniej
                > bolało :)))

Myha,wyraz ten u mnie w domu miał szersze znaczenie ,ale ogólnie związane
                jednak z rozumem .Czasami udawałam ,że czegoś nie umiem (taki wybieg,czegoś nie
                lubiałam ,chciałam gdzieś wyjść ),to dostawało mi się właśnie ,że nie mam
                intusu.A ja miałam go;))i dla swoich potrzeb umiejętnie wykorzystywałam.

• rico-chorzow Re: intus, 07.09.05, 19:26
                  W latach międzywojennych polska inteligencja używała tego słowa.
                  • sss9 Re: intus, 07.09.05, 19:29
                    błyskotliwa wypowiedź rico. jakieś komentarze, czy to tylko gdzieś zasłyszałeś i
                    spodobało ci się brzmienie ? :)))
                • annak12 Re: intus, 07.09.05, 19:50
                  Ps.
                  Bardziej kojarzy mi się ten wyraz z bezrozumnym wykonywaniem pracy ,aniżeli z
                  brakiem wiedzy.Może u niektórych ma bardziej uniwersalne znaczenie.

Jest taki wyraz uniwersalny" dinks",którym określało się coś małego ,czego nie
                  umiało się nazwać, zabrakło nam akurat właściwej nazwy.I przy gestykulacji ,czy
                  pokazując tą rzecz ,goudauo sie podej mi tyn dinks;)
                  • meg_s Re: 07.09.05, 20:00
                    a jak nie dinks, to wihajster ;)
                    • stasiek17 Re: 07.09.05, 20:13
                      :) albo, to cuś
            • ballest Re: intus, 07.09.05, 21:13
              Annak, to co napisalas zgadza sie w 100% ;)

To slowko jest lacinskie, a nasze Gorole dugo juz tu som i se juz czasami
              krzokami zwiom a uo wielu rzeczach intusu nie majom!
      • ballest Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 07.09.05, 21:05
        Gliwiczanko, a Ty jakas szkole skonczylas, Baumschula, ze tez nie rozumisz
        sensu tego zdania?
        Z zrozumieniem najprostszych zdan moja niektorzy Gorole tu na Forum ogromne
        problemy,ciekawe dlaczego!
        • kolcero Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 07.09.05, 21:27
          ballest napisała:

> Gliwiczanko, a Ty jakas szkole skonczylas, Baumschula, ze tez nie rozumisz
          > sensu tego zdania?
          > Z zrozumieniem najprostszych zdan moja niektorzy Gorole tu na Forum ogromne
          > problemy,ciekawe dlaczego!
          >
          A to przyklad tzw. niveau.
          P.S. czyzbys juz zrozumial sens swoich wypowiedzi??? jeslii tak to wrocmy do
          tematu nazwy Gliwice, bo chyba zapomnailes, ze zostales wywolany do tablicy
        • gliwiczanka Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 07.09.05, 21:36
          Zeppelin University gGmbH Friedrichshafen.

Dodam, ze to prywatny, nigdy nie bedzie Cie stac na niego:-)
          No i intelektualnie nie mialbys szans:-)
          • ballest Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 07.09.05, 21:51
            No to bardzo ladnie, teraz wiem dlaczego nie kapujesz wszystkiego, a na
            marginiesie to gdzie STRACILAS INTELIGENCJE???
            Ja bym na Twoim miejscu poczekal , moze by Cie nawet ktos tu pochwalil , ale
            jak na razie musisz sie sama chwalic, a szkoda!
            Nad moja sytuacja finasowa sie tez zastanawic nie musisz, to tez nie jest
            tematem tego watku, moze Cie we Zeppelinie we tym kierunku nie szkolili,
            prawda.
            • sss9 Re: nasz komik ballest naprawde glupi jest ! 07.09.05, 21:58
              z tego jak wytłumaczyłeś słowo intus wynika, ze głąb kapuściany jesteś, annak
              jakoś twoim tokiem myślenia (?) nie poszła. :)))
              i nie obrażaj nowych gości na FG, tak tylko prymitywy robią. PRAWDA !

PYRSKI I TAKIIIIEEEE TAAAAAAM..... ;)
              • ballest Niech sie wpierw nauczy obrazac ! 07.09.05, 22:07
                Suczka ja nie wyzwalem, tak jak GOROLE twego pokroju robia !
                • kolcero Re: Niech sie wpierw nauczy obrazac ! 07.09.05, 22:25
                  Beta
                • sloneczko1 Ballest --- uspokój się i przeproś Panie 07.09.05, 22:33

• ballest Re: Ballest --- uspokój się i przeproś Panie 07.09.05, 22:38
                    Suoneczko, napisz mi ktora Panie obrazilem i kiedy, wterdy przeprosze ?
                    To Gliwiczanka mnie obrazila, przeczytaj dokladnie !
                    Ja tylko skontrowalem!
                    • kolcero Re: Ballest --- uspokój się i przeproś Panie 07.09.05, 22:39
                      I wlasnie po tym poznac gentlemana :))))
                      Ale coz... beta
                      • ballest [...] 07.09.05, 22:44
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • sloneczko1 Ballest 07.09.05, 22:43
                      poczuły się obrażone i to wystarczy--zrób to dla mnie--proszę
                      • ballest Re: Ballest 07.09.05, 22:45
                        jak mi napiszesz w ktorym miejscu kogo obrazilem! To to zrobie !
                        • Gość: jopekpl Re: Ballest IP: 83.168.106.* 08.09.05, 01:45
                          Obrazasz ludzi samym swoim istnieniem ,i pozdrowienia dla tatki hitlerowskiego
                          sługusa
                          • sloneczko1 niezalogowany jopekpl 08.09.05, 06:06
                            Gość portalu: jopekpl napisał(a):

> Obrazasz ludzi samym swoim istnieniem ,i pozdrowienia dla tatki hitlerowskiego
                            > sługusa

moze tak będziesz o sobie mówił a nie o innych
                            rodzicach--co? wstydzisz sie swoich?
                            • ballest niezalogowany jopekpl, albo prymitywy 08.09.05, 08:12
                              po prostu prymitywne osobki poznac z daleko, po prostu czuc ich prymitywym!
                              • jopekpl Re: niezalogowany jopekpl, albo prymitywy 08.09.05, 09:42
                                ballest napisała:

> po prostu prymitywne osobki poznac z daleko, po prostu czuc ich prymitywym!

WOLĘ BYĆ najgorszym prymitywem niz chwalić się ojcem hitlerowcem. OTO PRÓBKA
                                TEGO O CO WALCZYŁ TWÓJ TATUŚ:
                                wiadomosci.onet.pl/1245597,1292,kioskart.html
                            • jopekpl Re: niezalogowany jopekpl 08.09.05, 09:26
                              sloneczko1 napisała:

> Gość portalu: jopekpl napisał(a):
                              >
                              > > Obrazasz ludzi samym swoim istnieniem ,i pozdrowienia dla tatki hitlerows
                              > kiego
                              > > sługusa
                              >
                              >

>

>

> moze tak będziesz o sobie mówił a nie o innych
                              > rodzicach--co? wstydzisz sie swoich?

A niby dlaczego miałbym nie pisać o tatusiu ballesta na kazdym forum chwali się
                              nim na kazdym forum jak to "dzielnie walczył za HITLERKA.
                              Nie wstydzę się rodziców, są to uczciwi ludzie ciężko pracujący (obecnie na
                              emeryturze)którzy nikogo nie mają na sumieniu.Aa jak z sumieniem ballesta tego
                              ADWOKATA DI.ABŁA
                              • ballest Re: niezalogowany jopekpl 08.09.05, 12:58
                                Nie moj ojciec jest tematem tego watku, ale skad Ty mozesz wiedziec, a
                                Twoji "uczciwi" rodzice mnie nie obchodza, nie pisze na ich temat bo ich nie
                                znam i tez nie sa tematem tego watku!
                                Wiem ale ze Parker wlasnie o niemieckich spadochroniarzach sie w samych
                                superlatywach wyslawial, a jeszcze raz powtarzam, chcoc wiem ze nie ma sensu,
                                moj ojciec nie byl w NSDAP( Zreszta bezpartyjnosc byla kryterium do zgloszenia
                                sie na ochotnika ) a nasza rodzina glosowala na Centrum, katolicka Partie
                                Ballestremow !
                                • sss9 Re: niezalogowany jopekpl 08.09.05, 13:53
                                  ballest napisała:

>( Zreszta bezpartyjnosc byla kryterium do zgloszenia
                                  > sie na ochotnika )

KŁAMIESZ ! i jest to łatwo udowodnić. :)
                                  • ballest Re: niezalogowany jopekpl 08.09.05, 14:24
                                    Udowodnij!
                                    • sss9 Re: kłamiesz ballest 08.09.05, 14:43
                                      grba napisał :
                                      Adolf Hitler powiedział:"Ich habe ein preussisches Heer, eine kaiserliche
                                      Marine und eine nationalsozialistische Luftwaffe." - "Mam pruską armię,
                                      cesarską marynarkę i narodowosocjalistyczne lotnictwo".
                                      Tatuś służył w "eine nationalsozialistische Luftwaffe" i odpowiednio
                                      ukształtował umysł swojego syna...
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=27295363&a=28462531
                                      napisałeś, że "nie przyjmowano nikogo kto byl w NSDAP do spadochroniarzy"...
                                      Mijasz się z prawdą...
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=27295363&a=28472367
                                      W którym roku szanowny tatuś wrócił "do Polski"?

PS. Nie porzucaj wątków, gdzie "dałeś ciała". Pokpiłeś zupełnie sprawę z
                                      przynależnością do NSDAP u Fallschirmjägerów.
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=27295363&a=28510741
                                      Balciu,

napisałeś, że twój tatuś po powrocie do Polski poparł „popleczników”
                                      Mikołajczyka. Wybacz, ale fantazjujesz. Polskiemu Stronnictwu Ludowemu
                                      Stanisława Mikołajczyka oskarżanemu przez komunistów o cały katalog „zbrodni”,
                                      brakowało tylko do szczęścia poparcia "Niemca", "ochotnika - Fallschirmjägera".
                                      Bardziej prawdopodobne jest to, że twój tatuś postawił na zupełnie inną
                                      drużynę, na PPR/PZPR, gdzie przeszłość twojego tatusia nie stanowiła wielkiego
                                      problemu, czego przykładem jest niejaki Włodzimierz Janiurek (redaktor Trybuny
                                      Robotniczej, poseł na sejm PRL, ambasador PRL w Czechosłowacji, de facto
                                      rzecznik rządu PRL za czasów Edwarda Gierka) również Fallschirmjäger.

grba

PS. Dlaczego mój chłopcze nie chcesz powiedzieć, kiedy twój tatuś wrócił do
                                      domu?
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=27295363&a=28571755
                                      co z tego wynika ? :)
                                      p.s. twoich bzdecin jakoś mi się nie chciało tu wklejać, i tak jest ich dość. a
                                      jeśli kto ciekawy, są linki. :)
                                • jopekpl Re: niezalogowany jopekpl 08.09.05, 19:31
                                  ballest napisała:

> Nie moj ojciec jest tematem tego watku, ale skad Ty mozesz wiedziec, a
                                  > Twoji "uczciwi" rodzice mnie nie obchodza, nie pisze na ich temat bo ich nie
                                  > znam i tez nie sa tematem tego watku!
                                  > Wiem ale ze Parker wlasnie o niemieckich spadochroniarzach sie w samych
                                  > superlatywach wyslawial, a jeszcze raz powtarzam, chcoc wiem ze nie ma sensu,
                                  > moj ojciec nie byl w NSDAP( Zreszta bezpartyjnosc byla kryterium do
                                  zgloszenia
                                  > sie na ochotnika ) a nasza rodzina glosowala na Centrum, katolicka Partie
                                  > Ballestremow !

JAK WSZYSTKO tak i wątki forum ballest czytasz niedokładnie i wyciągasz błędne
                                  wnioski ,moja odpowiedz była skierowana do słoneczka i to ta osoba poruszyła
                                  temat moich rodziców.
                                  PARKER miał w d...e tych twoich spadochroniarzy a pisał o nich bo byli częścią
                                  tej bitwy (stroną)i nie pisanie o nich to nie napisanie ksiązki . Przypominam
                                  ze to Parker nazwał ich GODNYMI POZAŁOWANIA,i dalej BARBARZYŃCAMI.(wywiad z P
                                  arkerem)
                                  W 1943 WYWIAD BRYTYJSKI DONOSIŁ ze hitlerowcy mają w Niemczech ok 80% poparcia
                                  wśród ludności cywilnej dla swoich poczynań, w maju 1945 okazuje się ze nagle
                                  nikt Hitlera nie popierał.Nagle wszyscy głosowali na kogoś innego, pewnie jak
                                  rodzinka ballesta.To ze nie był członkiem NSDAP WTEDY nie znaczy ze ich nie
                                  popierał i ze by pużniej by nie wstąpił,zresztą gdyby nie popierał HITLEROWCÓW
                                  nie wstąpił by do wojska na OCHOTNIKA.
                                  • sloneczko1 Re: niezalogowany jopekpl 08.09.05, 20:33
                                    jopekpl napisał: moja odpowiedz była skierowana do słoneczka i to ta osoba
                                    poruszyła
                                    > temat moich rodziców.
                                    ja jestem tą osobą która uważa ,że nie wciąga się do dyskusji
                                    rodziców,bo nie umiemy zmienić decyzji które oni podejmowali--ja od urodzenia
                                    mieszkam tutaj i też żyłam w czasach komuny--gdzie byli ci którzy teraz mówią:to
                                    nie ja ,to komuna? ---tak samo możemy odnieś to do czasów wcześniejszych.I
                                    dzisiaj są osoby które zgłaszają sie na ochotnika do wojska i w czasie komuny
                                    tak było--pamiętam kolegów czy chłopaków z rodziny którzy nie chcieli iść do
                                    wojska a musieli,a dzisiaj co? myślicie ,że większość z tych żołnierzy gdyby
                                    miała wybór poszłaby ? na pewno nie .
                                    W 1943 WYWIAD BRYTYJSKI DONOSIŁ ze hitlerowcy mają
                                    w Niemczech ok 80% poparcia
                                    > wśród ludności cywilnej dla swoich poczynań, w maju 1945 okazuje się ze nagle
                                    > nikt Hitlera nie popierał.
                                    i na czym się ten wywiad opierał?na takich samych materiałach
                                    propagandowych jak nasza komuna? a gdy runęła to nagle nie było komunistów? albo
                                    tylko garstka ich była i to :"nie my,tylko inni" i kim są Ci "inni"?taki
                                    wielomilionowy kraj dał sie rządzić garstce ludzi? ;) tu mi czołg jedzie--jak
                                    znasz to powiedzenie
            • gliwiczanka Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 08.09.05, 14:43
              ballest napisała:

> No to bardzo ladnie, teraz wiem dlaczego nie kapujesz wszystkiego, a na
              > marginiesie to gdzie STRACILAS INTELIGENCJE???
              > Ja bym na Twoim miejscu poczekal , moze by Cie nawet ktos tu pochwalil , ale
              > jak na razie musisz sie sama chwalic, a szkoda!
              > Nad moja sytuacja finasowa sie tez zastanawic nie musisz, to tez nie jest
              > tematem tego watku, moze Cie we Zeppelinie we tym kierunku nie szkolili,
              > prawda.
              >

Chryste, cóż to za bełkot:-) Czy Ty nie zdajesz sobie sprawy ze swojej mierności
              intelektualnej?:-)
              • sss9 Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 08.09.05, 15:00
                gliwiczanka napisała :
                >Chryste, cóż to za bełkot:-) Czy Ty nie zdajesz sobie sprawy ze swojej mierności
                intelektualnej?:-)

a mało ci jeszcze dowodów ? :)))
                • gliwiczanka Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? 08.09.05, 15:08
                  No tak, zadałam pytanie retoryczne:-)
                  • Gość: Ramon Re: Czy nasz skarzypyta naprawde glupi jest? IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 08.09.05, 15:24
                    widze ze zdajesz sobie doskonale sprawe z Twojej doskonalosci intelektualnej,
                    gratuluje;-)
                    • sss9 Re: Ramon , nie ładnie tak zazdrościć ! 08.09.05, 15:32
                      a że tobie nie staje (inteligencji), to wybacz, nie nasza sprawa... ;)
                      • Gość: Ramon Re: Ramon , nie ładnie tak zazdrościć ! IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 08.09.05, 15:35
                        troche po zazdroscic mozna, chociasz wiem ze Tobie nigdy nie dorownam.
                        • sss9 Re: Ramon , nie ładnie tak zazdrościć ! 08.09.05, 15:37
                          zuch, ramon ! najważniejsze, to zdawać sobie sprawę z własnych ograniczeń. :)))
                          ale powinno się je przełamywać.
                          • Gość: Ramon Re: Ramon , nie ładnie tak zazdrościć ! IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 08.09.05, 15:43
                            sss9 napisał:

> zuch, ramon ! najważniejsze, to zdawać sobie sprawę z własnych
                            ograniczeń. :)))ale powinno się je przełamywać.

zdaje sobie doskonale sprawe z mojich ograniczen. Nie moge sie postawic jako
                            Slazak na tym samym szczeblu co Ty jako Polak, ale staram sie aby conajmniej
                            odstep pomiedzy nami sie nie powiekszyl.

• braid Re: Ramon , nie ładnie tak zazdrościć ! 08.09.05, 15:48

Gość portalu: Ramon napisał(a):

>> zdaje sobie doskonale sprawe z mojich ograniczen. Nie moge sie postawic jako
                              > Slazak na tym samym szczeblu co Ty jako Polak, ale staram sie aby conajmniej
                              > odstep pomiedzy nami sie nie powiekszyl.
                              >
                              >
                              Ramon , Ramon .... z wrazenia pisujesz juz czysto po Polsku ;)))
                              • sss9 Re: Ramon , nie ładnie tak zazdrościć ! 08.09.05, 15:53
                                przełamuje ograniczenia, brawo. :)
                            • ballest Byly tysz faryzeuszki, prawda, ? 08.09.05, 15:55
                              Ramon, najlepiej podoba mi sie Gliwiczanka, dopasowala sie do dresiarzy i musze
                              przyznac dorownuje im inteligencja i byc moze nawet pieniedzmi.
                              Jeszcze raz chlubna Pani,
                              1. - nie chwal sie nigdy sama to przewaznie osoby powiedzmy "troszeczke
                              ograniczone" robia,
                              2. - staraj sie poczekac, moze naprawde sie ktos znajdzie i odkryje w twej
                              gloweczce jakies zdolnosci intelektualne, ktore przed nami starannie ukrywasz.
                              3. - nie chwal sie pieniedzmi i twoja satuacja finansowa to tez robia osoby
                              takie jak w punkcie 1 opisalem.
                              4.- staraj sie byc celnikiem a nie faryzeuszem i nie spowiadaj sie z grzechow
                              innych.
                              Na razie dla mnie jestes na poziomie Mieszka, ale byc moze zmienie zdanie o
                              Tobie.
                              5.- Nie retoryka robi czlowieka madrym
                              • sss9 Re: znowu FARY ZE USZU ci zwisają ballest 08.09.05, 15:59
                                wszystkie te twoje punkty idealnie do ciebie pasują - tyle, że jako lustrzane
                                odbicie ! przeglądasz się czasem w lustrze ? wszystkie pękają ? :))))))
                                • sloneczko1 jakbym Cię widziała ............................. 08.09.05, 18:20
                                  sss9 napisał:

> wszystkie te twoje punkty idealnie do ciebie pasują - tyle, że jako lustrzane
                                  > odbicie ! przeglądasz się czasem w lustrze ? wszystkie pękają ? :))))))
                                  • sloneczko1 Re: jakbym Cię widziała ........................ 08.09.05, 18:29
                                    a może jednak sam siebie nie widzisz? Szczęśliwi ludzie żyją dłużej niż oschli
                                    nudziarze www.mediweb.pl/psyche/wyswietl.php?id=1087
                                    • Gość: bolo Kto to? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.05, 18:42
                                      Dlugo mnie nie tu nie bylo,kto to ten skarzypyta Balest?
                                      Podejrzewam ze to Twoj Przyjaciel Bredzio,mam racje?
                                      • sloneczko1 Bolo 08.09.05, 18:49
                                        oni są przyjaciółmi od dawna tylko tutaj przed nami grają komedię--chętnie bym
                                        ich obu wytargała za uszy a może by i po tyłkach dostali odemnie--zaraz
                                        zobaczysz jak się będą oburzać na ten mój post---------he,he ;)
                                        • rico-chorzow Re: Bolo 08.09.05, 20:03
                                          sloneczko1 napisała:

> oni są przyjaciółmi od dawna tylko tutaj przed nami grają komedię--chętnie bym
                                          > ich obu wytargała za uszy a może by i po tyłkach dostali odemnie--zaraz
                                          > zobaczysz jak się będą oburzać na ten mój post---------he,he ;)

Jak niy kukniysz do kastli,to jo Ciebie wytargom za......;))))
                                      • ballest Re: Kto to? 08.09.05, 21:03
                                        Tak bolo, ten co kobiety wyzywa suczkami, skarzy sie u admina, ze go
                                        nieslusznie posadzaja, zapomnial, ze nie wszystkie jego posty wymazane zostaly
                                        i Bora mu udowodnic potrafila, ze nie tylko skarzypyta, dresiarz, aamski
                                        bokser, to jeszcze podlym klamcom jest!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka