Gość: B Lugosi IP: 217.67.196.* 03.07.01, 15:44 Dzień Dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek Re: Eciwilg IP: *.bellglobal.com 03.07.01, 15:56 Dzien dobry...ciekawy temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Eciwilg IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.01, 22:37 - Dzień Dobry, Cześć i Czołem.. - PYRSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synaH eciwilG - ztiwielG IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.01, 23:02 !yrboD ńeizD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gem Re: Eciwilg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 02:56 Gość portalu: Hanys napisał(a): > - Dzień Dobry, Cześć i Czołem.. - > pytacie skąd się wziąłem - z czego to cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Eciwilg IP: *.*.*.* 04.07.01, 03:11 Nie wiem dokladnie, ale jakos dziwnie Rosiewicz przychodzi mi na mysl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Eciwilg (Gliwice) IP: 62.67.9.* 04.07.01, 05:49 Widze , ze coras czesciej leworeczni odwiedzaja nasze Forum, witamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Lugosi Re: Eciwilg IP: 217.67.196.* 04.07.01, 08:51 Gość portalu: gem napisał(a): > Gość portalu: Hanys napisał(a): > > > - Dzień Dobry, Cześć i Czołem.. - > > > pytacie skąd się wziąłem - z czego to cytat? --------------------------------------------------- Dzień Dobry cześć i czołem pytacie skąd się wziąłem jestem wesoły Romek mam na przedmieściu domek w tym domku wodę światło gaz więc zaśpiewam jeszcze raz... Miś - casting na drugiego Ochuckiego chociażby. :)) ------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Hanys do Hanysa!!! IP: *.lit.hamburg.de 04.07.01, 09:45 Czes Hanys II! Suchej ino - jo po lekku dostowom rozdwojynio jazni jak widza Twoje wpisy pod mojym Nickym - mozno to jakosik uzgodniymy, jak sie bydymy rozrozniac - mosz Ty jakosik propozycjo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Han(ys Re: Hanys do Hanysa!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.01, 23:25 Gość portalu: Hanys napisał(a): > Czes Hanys II! > Suchej ino - jo po lekku dostowom rozdwojynio jazni jak widza Twoje wpisy pod > mojym Nickym - mozno to jakosik uzgodniymy, jak sie bydymy rozrozniac - mosz Ty > > jakosik propozycjo? Niyma sprawy! To od dzisej ze Hanysa wyciepuja litera "Y" i byda Hans Mosz recht sam na tym FORUM styknie jedyn Hanys, bo dwoch to je jusz banda pieronowo!!!!!!!!!!!! PYRSK PIERONIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Eciwilg IP: *.lhsgroup.com 05.07.01, 12:37 Witom "Czesc i czolem" - synki, 3 slowa a w nich tela militaryzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: eciwilG IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.01, 20:30 A wiycie, co to je : loto po pokoju i robi yzb, yzb, yzb... - Mucha na wstecznym biegu. Odpowiedz Link Zgłoś