Gość: socer IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.05, 14:25 Serdeczne pozdrowienia dla Ballesta i innych Forumowiczow z Miedzynarodowych Targow Techniki Gorniczej Wydobywania Kopalin Zloz z Dortmundu przesyla socer. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braid Re: Pozdrowienia 22.09.05, 15:46 Hallo Socer ...dziekuje za pozdrowienia z dalekiego Dortmundu Ja od siebie zycze Ci powodzenia na tych targach gdzie przebywasz... Przyznam ze zainteresowales mnie ta tematyka i otworzylem sobie na stronie miasta Dortmund kalendarium wystaw i targow miedzynarodowych odbywajacych sie wlasnie w tym miescie ... i wiesz ...musisz mi pomoc ... Pomimo wywieszki o miedzynarodowych targach tytoniowych "Tabak Messe" i paru innych rownie waznych imprezach miedzynarodowych nic a nic o : "Miedzynarodowych Targach Techniki Gorniczej Wydobywania Kopalin Zloz " www1.dortmund.de/home/templates/event/archiv/event_archiv.jsp?renew=1&suchwort=&code=veranstaltung.messe&from_day=23&from_month=9&from_year=20 05&from=23.9.2005&to_day=25&to_month=9&to_year=2005&to=25.9.2005 Jesli tylko jestes w stanie podeslij prosze jakies linki bo to chyba niemozliwe aby miasto niewiedzialo o tak waznych imprezach ... Pozdrawiam Braid Jesli link byl za dlugi to prosze wybrac ten ..kliknac na Messen ( targi) www1.dortmund.de/home/templates/event/archiv/event_archiv.jsp?code=grundzuordnung Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Pozdrowienia 22.09.05, 16:51 Dzieki Soccer, myslam ze sie spotkomy, no i postarom se ze zwiedzicie najfajniejsze strony Frankfurtu! Pozdrowienia do wszystkich i do spotkaniou! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socer Re: Pozdrowienia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.09.05, 16:55 A sa jeszcze fajniejsze ulice jak Keiserstrasse? Odpowiedz Link Zgłoś
pravdzivy_moderator Re: Pozdrowienia 22.09.05, 17:10 Gość portalu: socer napisał(a): > A sa jeszcze fajniejsze ulice jak Keiserstrasse? sa braiderstrasse, sssikstrasse i jaburstrasse ciekawa sprawa z tymi ulicami w tym samym kierunku ida Odpowiedz Link Zgłoś