Gość: mk IP: *.gl-jp.digi.pl 08.07.01, 20:21 Czy zna ktoś jakieś ciekawe strony w sieci o naszym mieście ? Fakty, aktualności, może trochę historii... Ja, oprócz serwisu urzędu miasta i Politechniki nie znalazłem właściwie nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek Re: Strony WWW o Gliwicach IP: *.sympatico.ca 12.07.01, 15:47 Nie ma nic innego, a raczej powinienem powiedziec nic ciekawego. Na tym forum padlo kilka adresow jak np; http://www.gornyslask.pl/slaskie/kd/gliwice/_region.html Sa to strony prywatne, z tym ze trzebaby bylo zlepic wybrane informacje z kazdego, razem, to moze by cos z tego wyszlo. Wymaga to duzo pracy, a jak widac zaangazowanie ludzi na tym forum maleje; inne obowiazki, czas wakacji, ceny polaczen, wszystko to robi swoje. Nie wiem czy doczytales sie o idei www.Gliwice .com. Zerknij pod ten adres. Idea ciekawa. Kontaktowalem sie z tym czlowiekiem (mieszka tez w Toronto), nie jestem jednak przekonany, czy chcialbym zaangazowac sie w prywatny portal. Jezeli ktos ma dojscie do ludzi z www.Gliwice.pl (Polibuda), to mozna by sie zastanowic nad podlaczeniem sie jako www.gliwice.pl/forum lub cos w tym rodzaju. Nie chodziloby tu tylko o forum, ale mozliwisci techniczne, chociazby zdjecia, bylyby wieksze. Podkreslam ze wymagaloby to pracy, co wszyscy na to? Pozdrawiam - Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Strony WWW o Gliwicach IP: 62.67.12.* 14.07.01, 00:07 Wejdz na wyszukiwarke: www.poland.com i wloz Gliwice to sie obalisz co mozesz sie wszystko dowiedziec. Napisz co znalazles mily Wroclawianie !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlk Re: Strony WWW o Gliwicach IP: *.oepd.com.pl 27.01.02, 11:40 gliwice to nie tylko samo miasto, ale również dzielnice. przykład: www.labedy.eu.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
sebush Re: Strony WWW o Gliwicach 27.01.02, 11:55 Nie zapominajcie o stronach www na serwerze UM Gliwice, jest tam ladna galeria wspolczesnych zdjec z Gliwic podczas roznych uroczystosci i okolicznosci, szkoda, ze brak zdjec z Gliwic pdzedwojennych, oto ten adres: www.um.gliwice.pl/miasto/galeria i jeszcze dla przypomnienia te zdjecia z Niemiec od hanysa_hansa, tym razem przedwojenne pod adresem: www.schlesien.de.tf/ Sebush :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Strony WWW o Gliwicach IP: 212.106.152.* 04.10.02, 15:22 pare nowych sie ostatnio pojawilo Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Szkoda ze... 04.10.02, 19:59 Szkoda, że nie ma jakiejś stronki o gliwickich działaczach NSDAP i dokonaniach narodowego socjalizmu na ziemi gliwickiej. Byłaby bardzo ciekawa. Nieprawdaż ? Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Szkoda ze... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.10.02, 20:41 Jasne , ze byli w Gliwicach czlonkowie NSDAP, np. brat mego ojca. Pamietaj, ze Gleiwitz bylo rzadzone przez katolickie Centrum, a jednym z najbardziej znanych dzialaczy tej partii byl Franz Ballestrem. pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś