szwager_z_laband 28.09.05, 11:56 Margot, mogesz byc tak dobro i tym razym bys mi Ty przipomniaua adresa od tych dwoch bracikow co te muzeum majom. Kedys Tys sie mie o nia pytaua, a tera mie jom kajs pieron szczelou :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betoniarz-zbrodniarz Re: do Margoty 28.09.05, 13:52 zostaw ich sss9, nie staraj sie wychowywać - tu ciągle chodzi o te "pora uobroskoow". Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: do Margoty :))) 28.09.05, 13:47 1. nie podoba mi się ten skrót 2. Szendera 3. a wiesz sss, że ciągłe zaglądanie do poczty zakwalifikano niedawno jako jednostkę chorobową ? Szwager chce mi tego oszczędzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: do Margoty :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:40 Prywatną korespondencją na forum naruszasz Netykietę, a raczej to śwagier narusza, a ty to popierasz, bo do skrzynki wejść ci się nie chce. Zaglądanie do skrzynki <majla> nie jest żadną jednostką chorobową, ale zwyczają czynnością, jak kiedyś było doglądanie dymów na horyzaoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: do Margoty :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:46 Czy ty zawsze wtącisz swoje trzy grosze. Ręce włóż pod pupę i trzymaj tak gdy chcesz coś nie na temat powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_z_laband Re: do Margoty :))) 28.09.05, 22:18 Dziynkuja Piyknie Margotko :))) Odpowiedz Link Zgłoś