meg_s 15.10.01, 20:35 było już o paru dzielnicach - może by i o pozostałych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Trynek 15.10.01, 21:38 meg_s napisał(a): > było już o paru dzielnicach - może by i o pozostałych? BOJKÒW Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Trynek 16.10.01, 07:49 hanys_hans napisał(a): > BOJKÒW Bojków już ma swój wątek - ja chciałam się ująć za nieobecnymi - i dowiedzieć sie więcej na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Trynek IP: 157.158.202.* 16.10.01, 07:56 widocznie na forum nie ma nikogo z Trynku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: Trynek IP: *.bmj.net.pl 16.10.01, 09:39 Gość portalu: Ee napisał(a): > widocznie na forum nie ma nikogo z Trynku... Jak to nie ma??? A my?? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: Trynek IP: 157.158.202.* 16.10.01, 11:10 To napiszcie coś o waszej dzielnicy, bo prawie zupełnie jej nie znam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Trynek IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:18 Gość portalu: Magiczna napisał(a): > Jak to nie ma??? A my?? jak miło, że jeszcze czasem zaglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: Trynek IP: *.bmj.net.pl 16.10.01, 14:00 Gość portalu: meg napisał(a): > jak miło, że jeszcze czasem zaglądasz Zagladam czesto tylko malo pisze, bo jakis zastoj na Forum ostatnio...prawie w ogole nie ma nowych postow a jak sa to jakies dziwne... Ee, a co chcesz wiedziec o Trynku? Tu sie za wiele nie dzieje... ;))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Trynek 16.10.01, 17:26 Gość portalu: Magiczna napisał(a): > Zagladam czesto tylko malo pisze, bo jakis zastoj na Forum ostatnio...prawie w > ogole nie ma nowych postow a jak sa to jakies dziwne... Mirka nie ma, XJ odpoczywa albo poszukuje, Ee ma kłopoty, ja też - nasze oczy kierują się na Ciebie :-))) > Ee, a co chcesz wiedziec o Trynku? Tu sie za wiele nie dzieje... ;))) nie wiem co ciekawiłoby Ee, ale może skoro nie ma ruchu - opiszesz jakieś wyróżniające się urodą miejsca? > Odpowiedz Link Zgłoś