nussknacker 09.01.03, 12:37 ...ze nie bede sie nad Toba wiecej znecal. Uwazam, ze jestes dostatecznie pokarany przez zycie i ze nie nalezy sie nad ludzmi uposledzonymi znecac. By by, adieu, ciao, auf Niewedersehen, mazel tow, Ballescik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ballest Re: Ballest obiecuje Ci uroczyscie......... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.01.03, 13:12 nussknacker napisała: > ...ze nie bede sie nad Toba wiecej znecal. > Uwazam, ze jestes dostatecznie pokarany przez zycie i ze nie nalezy sie nad > ludzmi uposledzonymi znecac. > > By by, adieu, ciao, auf Niewedersehen, mazel tow, Ballescik Ach hamnysek, tys bou mojem najlepszym ptokiem a teraz godosz chcesz wyfurgnonc, z kym jo sie mom grac, abo cie jakis kot zezar!!!? ;-(((( szkoda, muszam innego ptoka szukac !!! :-( pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
nussknacker Re: It's time to say goodbye 10.01.03, 11:26 Nadszedl czas pozegnania sie z Toba Ballest. 26 stycznia odlatuje do USA, gdzie w Pittsburgh otrzymalem intratna posade, stad moje pozegnanie z Toba. Mimo wstystko niezle mi sie z Toba dyskutowalo i mimo krancowo odmiennych pogladow, niejednego sie dowiedziale albo nauczylem (nie tylko od Ciebie) Farewell Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re:Gratulation do tego co mnie po polsku nauczyl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.03, 15:03 Musze przyznac, ze mnie tez bardzo ciezko bez Ciebie bedzie, jesli mam byc szczery to wiekszosc watkow bylo konstruowanych tylko dla Ciebie. Ja w miedzyczasie wiedzialem jak Twoje krazenie krwi podniesc.:-) Dlatego zawsze gdzies na uboczu wspomnialem o sprawach, ktore Cie bolaly. Trudno, taki jestem, ale w rzeczywistosci Cie polubilem, zreszta zaraz wykrylem, ze to Ty hanyskiem jestes. Dla mnie to przekomarzanie z Toba bylo bardzo fajna zabawa, szkoda tylko, ze musialem z tego powodu tworzyc watki, ktore duzo ludzi jako obrazajace odczuwalo. Na szczescie napisalem jednej pani z Metamorfoz, ze zaczne prowokowac i mysle, ze ona wie kogo na mysli mialem. Tobie gratuluje nowej posady, jedno musisz sie nauczyc w zyciu, nigdy sie nie wymadrzac i udawac, ze lepiej cos wiesz, czekaj na pochwaly innych. Po za tym unikaj polemiki, staraj sie na temat dyskutowac a nie obrazaj nikogo osobiscie, bo to naprawde zle o Twej "Kinderstubie"(jak mi meg napisala) swiadczy. Jest to Pittsburgh w Pensylwanii ? nie wiem co tam robisz ale to raczej amerykanski Slask Albo Ruhrgebiet i nawet duzo Niemcow w okolicy mieszka. Moze napiszesz co tam robic bedziesz. Pyrsk Ballest P.S. Mysle, ze tam tez dostep do sieci mial bedziesz, wiec cos skreslisz, obojetnie pod jakim nickiem, poznam Cie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia do Pana Ballesta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 16:23 panie Ballest dlaczego pana tak nie lubią na forum.............?????????/ Dziekuje za pozdrowienia......... wujek mi przekazał Odpowiedz Link Zgłoś
nussknacker Re: do Pana Ballesta 10.01.03, 17:15 Ballest, na pozegnanie przyznam Ci sie szczerze. NIE JETEM HANYSKIEM. Moj poprzedni nick to byl freiherr, reszta to nie ja! Serwus, trzymaj sie luftu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: do Pana Ballesta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.03, 21:28 Asiu, to ale dlugo trwalo, dlaczego mnie nie lubia ???bo ja sie nie dam lubiec, ja jestem inni jak inni i jestem czasami wredny albo tez mily, ale walcze o cos , co nie kazdy zrozumiec potrafi. Asiu , POZDROW KAROLA, jest bardzo w porzadku !!! Pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: do Pana Ballesta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.01.03, 21:42 Gość portalu: Asia napisał(a): > panie Ballest dlaczego pana tak nie lubią na forum.............?????????/ > Dziekuje za pozdrowienia......... wujek mi przekazał Asiu nie Panie ballest , prosze !!! nie lubie jak mnie ktos tak tytuluje, Ja jestem Ballest i koniec !! Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: do Ballesta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 11:25 wiem, że mój wujaszek jest O.K!!!! gdy czytam te wszystkie wiadomości na Twój temat to włosy mi dęba stawają.Bardzo ciekawe to wszystko................. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do Ballesta 12.01.03, 20:10 Asiu, jak jeszcze Twoich blond wlosow nie stracilas, to sie nic nie stalo, ja jak czytalas, staram sie nikogo osobiscie nie obrazac, ze moje watki czasami obrazajace byly i moze beda, to inna sprawa, mialem pare porachunkow na forum i staralem sie je wyrownac. Teraz, kiedy mojego "najlepszego" kolegi juz nie bedzie, moze wroce do normy. Oczywiscie jak mi sie cos nie podoba, to znowu cos skresle na dany temat, zbliza sie Zakopane i Harrahov, wiec bede dokladnie wszystko obserwowal. Nie martw sie, wychodz zawsze z zalozenia , ze nie jest najgorzej, moze zawsze byc jeszcze gorzej:-)))) Pozdrow Karola, z jego restauracji jest pare zdjec na "slonzokach" Nawet fajnie wyszly, "Szwager" chce Karola odwiedzic, jak na odwiedzinach bedzie !!! www.glywice.de.tf/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slonzak Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: *.blueyonder.co.uk 13.01.03, 01:50 Dlaczego nikt Cie nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dede Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.03, 20:10 Ballest nie przejmuj sie tymi gorolami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 18:47 jakie gorole gosciu???????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schlesier Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.03, 20:17 Czasami go niyrozumia ale chop mo przewaznie recht w tym co staro sie pedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 21:00 Asiu, gorole to sa hadziaje, a wiec osoby ze wschodu, ktrych na SLASK WYSIEDLONO, SPYTEJ SIE PAPY uon Ci powie !!! Jou ale niy mom nic przeciw niym !!! Pyrsk Rudniance Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.03, 21:06 Ballest Gorole to som ze cyntralnyj Polski a te druge to som ze za Buga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.01.03, 21:20 Szwager, gratuluja , also zza Buga to som Hadziaje, a Gorole som ze Polski centralny !!! Kery se jich pytou skond uone som? a po czym ich poznou , niy po Ty krowie na Wilymstrasie, co z balkonu na nos swidrzala ? Te ze Lwowa i Wilna to bardzo inteligentne osoby, a drugie za to nie potrafily? Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 16.01.03, 04:11 -ballest jo som widza zy ni lodruznios gorola lod hadzija - mosz big problym!, na przyslosc se zapamietej, zy po gotce - ja!.., ty wirsz lypij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dede Re:do asi IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.03, 22:07 za moich czasow jas i asia w rudnie nie mieszkali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re:do asi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.01.03, 23:50 Za Twoich napewno niy, OPA,:-)))' ale potem, Asia to Joanna D. podobno jej uojciec z Toba w wojsku sluzyl.???? !!! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re:do asi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.01.03, 22:14 Dede, übrigens, Asia mou szlacheckie nazwisko , pochodzi uot "Di Longhi" co mou z Ballestremami cos wspolnego, bo tez z Piemontu !!! Pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re:do Ballesta zdrajcy nazwiska IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 17:39 Ballest sam mnie uczyłeś , że nie mam podawać swego nzwiska oraz gdzie mieszkasz a Ty sam mnie zdradzasz! wielkie dzieki ale menagera nie potrzebuje.HAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 17:31 Ballest nie rób ze mnie takiego "tepaka" przecież wiem kim są gorole hahahhaahah Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: do Hrabirgo von Ballesta 23.01.03, 21:10 Asiu !!! zdradzic <Cie nie zdradzilem, tylko podalem typ, skad Twoje nazwisko pochodzic moze, mysle . ze uwierzysz. Jak znajdziesz jedna osoba na Forum, ktora to z kojarzyla, to mozesz u Karola cyly rok piwo na moj koszt pic, OBIECUJE: Nie wkurzaj mnie , inne pionki moga cos wypisywac,"to mnie jest w d.... cima" ale jak Ty to robisz, to co innego. Zawsze Cie szanowalem.!!!!:-(((( Asiu ! przeczytaj jeszcze raz kto o Gorolach pisal!!! :-((( Przeciez studiujesz, albo??? ! wiec koncentruj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-/ Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: 212.106.152.* 23.01.03, 22:01 ballest napisał: > Asiu ! przeczytaj jeszcze raz kto o Gorolach pisal!!! :-((( > Przeciez studiujesz, albo??? ! wiec koncentruj sie ! Gość: ballest 15-01-2003 21:00 Asiu, gorole to sa hadziaje, a wiec osoby ze wschodu, ktrych na SLASK WYSIEDLONO, SPYTEJ SIE PAPY uon Ci powie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: do Hrabirgo von Ballesta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 19:46 nie mam czasu na pierdoły i byc może sie na te forum nienadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEDE Do Asi IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.03, 17:55 Nadajesz sie czy nie, od czasu do czasu warto tu zajrzec.Medal dla Ballesta za jego cierpliwosc w walce z wiatrakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Do Asi IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.01.03, 00:13 Dede, a kto ta wija robi, napewno niy Nussknacker, czy Hanysek, bo tyn je w USA !!! Asia jeszcze szwongu nie nabrala,(mysla ale, ze to ale zrobi, bo jak widzisz tukej caly czas kukou) zeby wije narobic a kaszanka nie mou tela pusty ;-)) pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś