myha1 08.06.06, 07:38 mamy słoneczko ...to może i lato przypomni sobie , gdzie jego miejsce ? :)) Miłego , słonecznego dnia ...dla wszystkich...bez wyjątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 08.06.06, 13:16 myha1 napisała: > mamy słoneczko ...to może i lato przypomni sobie , gdzie jego miejsce ? :)) > > Miłego , słonecznego dnia ...dla wszystkich...bez wyjątku ;) U mnie ta klara taka rachityczna cosik...... Jednakże słonecznie pozdrawiam Ciebie Mysiu i oczywiście pana Prezesa także. Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: nareszcie ..... 08.06.06, 13:21 za dużo tych chmur...więcej słońca!!!!---> zimno! Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 08.06.06, 13:22 uruk-hai napisał: > za dużo tych chmur...więcej słońca!!!!---> zimno! Nie trać nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: nareszcie ..... 08.06.06, 14:05 zimno, trzeba gdzieś wyjechać i wygrzać gnaty Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 10.06.06, 09:08 taki sobie dzień ...podobno letni ;( pogoda, jak Nasi piłkarze...nie rozpieszcza Nas ...ale co tam...jutro bedzie lepiej :))) miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 10.06.06, 09:15 myha1 napisała: > taki sobie dzień ...podobno letni ;( > > pogoda, jak Nasi piłkarze...nie rozpieszcza Nas > ...ale co tam...jutro bedzie lepiej :))) > > miłego dnia Mysiu to nie koniec świata. Jak nie wyjdą z grupy to może i lepiej bo z Angolami czy Szwedami to już na rozpieszczenie przez naszych graczy liczyć nie możesz. Pozdr !!!! Uściski dla pana Prezesa. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: nareszcie ..... 10.06.06, 09:20 W biurach turystycznych się pewnie cieszą, bo polacy mogą już spokojnie wyjeżdżać na wakacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: nareszcie ..... 10.06.06, 10:06 :))) dobry, dobry. już rośnie. temperatura czywiście. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 10.06.06, 10:35 stasiek17 napisał: > W biurach turystycznych się pewnie cieszą, bo polacy mogą już spokojnie > wyjeżdżać na wakacje ;) To przejaw dużego patriotyzmu ze strony piłkarzy. Gdy zobaczyli tylu kibiców to se pomyśleli musimy szybko coś zrobić aby pojechali do doooomu. Bo te dranie jedne, mnimcom dajom zarabiać, zamiast wspomagać polskie biura podruży wykupując wczasy w ciepłych krajach albo w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: nareszcie ..... 10.06.06, 11:21 może mają udziały w biurach turystycznych, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - pakuje się i wyjeżdżam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 10.06.06, 11:23 stasiek17 napisał: > może mają udziały w biurach turystycznych, ale nie ma tego złego co by na dobre > nie wyszło - pakuje się i wyjeżdżam :) Dobrze zrobisz ale nie zaszkodzi w ciepłych krajach popatrzeć w T.V. na Canarinios. Bydom World Champions na mus. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 10.06.06, 11:39 stasiek17 napisał: > też na nich stawiam To są Stachu artyści. Oni mają talent od Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 11.06.06, 09:19 ...no!@..dziś już nie ma powodów do marudzenia :))) Piękna pogoda za oknem...nareszcie lato...miłego dnia dla forumiaków . Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 12.06.06, 09:29 Wzajemnie Mysiu i uściski dla pana Prezesa. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: nareszcie ..... IP: *.kat.3s.pl 11.06.06, 09:19 Wstawać śpiochy!!!...na termometrze za oknem 35 stopni:) nic ino "hica" będzie ... kocyki , leżaczki i na Leśny ;)) Miłego, słonecznego dnia ....również plażowiczom;)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 11.06.06, 09:20 cóż za zgodność myśli ;)) miłego opalania fesiu...j a niestety remontu ciąg dalszy ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: nareszcie ..... IP: *.kat.3s.pl 11.06.06, 09:48 myha1 napisała: > ja niestety remontu ciąg dalszy ;( :) jak , remont długo trwa , to może zapytaj tych "paproków" czy nie trzeba ich zameldować ;)) Pozdrawiam serdecznie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 11.06.06, 09:52 Gość portalu: fesia napisał(a): > :) jak , remont długo trwa , to może zapytaj tych "paproków" czy nie trzeba ic > h > zameldować ;)) > Pozdrawiam serdecznie !!!! ;)) ...jeden , napewno nie miałby nic przeciwko temu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: nareszcie ..... IP: *.kat.3s.pl 11.06.06, 09:58 myha1 napisała: > ...jeden , napewno nie miałby nic przeciwko temu :))) no no :))) a są tacy co twierdzą że remonty to nic przyjemnego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nareszcie ..... 11.06.06, 09:56 Gość portalu: fesia napisał(a): > Wstawać śpiochy!!!...na termometrze za oknem 35 stopni:) nic ino "hica" będzie > ... kocyki , leżaczki i na Leśny ;)) Miłego, słonecznego dnia ....również > plażowiczom;)) No jak?,a co z obiadem, miłego,przyjemnego,słonecznego dnia w miejscu przygotowania obiadu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 11.06.06, 10:02 ..a tak mi się przypomniało.... pisała u Nas bardzo sympatyczna forumowiczka...kasjopea1... ciekawe , gdzie się podziewa, może na urlopie ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: nareszcie ..... IP: *.kat.3s.pl 11.06.06, 10:12 ... nie udziela się czasami na forum Zabrza? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 11.06.06, 10:36 Gość portalu: fesia napisał(a): > ... nie udziela się czasami na forum Zabrza? kiedyś , tak...teraz też nie ;( ...szkoda, bo sympatyczna osoba...ale pewnikiem na urlopie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: nareszcie ..... IP: *.kat.3s.pl 11.06.06, 10:07 rico-chorzow napisał: > No jak?,a co z obiadem, > > miłego,przyjemnego,słonecznego dnia w miejscu przygotowania obiadu;)) jak na porządna Slązaczkę przystało , obiadek juz przygotowany :)) Dzięki za życzenia , przydadzą się , bo kuchnia moja wprawdzie ogromna ,ale od strony północnej :) Miłej niedzieli Rico Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nareszcie ..... 11.06.06, 10:31 Gość portalu: fesia napisał(a): > rico-chorzow napisał: > > > No jak?,a co z obiadem, > > > > miłego,przyjemnego,słonecznego dnia w miejscu przygotowania obiadu;)) > > jak na porządna Slązaczkę przystało , obiadek juz przygotowany :)) Dzięki za > życzenia , przydadzą się , bo kuchnia moja wprawdzie ogromna ,ale od strony > północnej :) Miłej niedzieli Rico Hm,też sobie tak pomyślałem,...ponuro:( Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 12.06.06, 09:21 no i mamy...prawdziwe...w końcu !! Stasiu , jak i u nas taka gorączka ma być , to może zmień plany....daj zarobić rodakom ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: nareszcie ..... 12.06.06, 09:26 Wczoraj widziałem lato! Wreszcie! Jeździliśmy tradycyjnym szlakiem - na rozpoznanie lata: Sośnicowice , Rachowice, Bojszów , Kleszczów i powrót ... Nieźle słonko dopiekło i zjarało mi łapy - niemniej było miodnie! Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: nareszcie ..... 12.06.06, 09:35 U mnie 33,7 st.C po jednej stronie,25 po drugiej.Ciekawe,ile kolo poludnia bedzie...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: nareszcie ..... 12.06.06, 10:56 A ja siedze w robocie w bluzie i polarze - przed chwilą weszła laseczka - jak do rosołu - chyba rzeczywiście jest 37 C :)) ...no nic robie następną herbę żeby sie rozgrzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: nareszcie ..... 12.06.06, 11:45 te grube mury sie chyba nigdy nie ogrzeją. za to za oknem (podobno) upalnie. I tak trzymać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: nareszcie ..... IP: *.kat.3s.pl 13.06.06, 08:56 Dzisiejszy ranek ..miodzio:))Miłego dnia forumiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 13.06.06, 09:17 miłego....nareszcie można posiedzieć na działeczce z browarkiem ;)) Właśnie dziś mam małą imprezkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 13.06.06, 11:53 myha1 napisała: > miłego....nareszcie można posiedzieć na działeczce z browarkiem ;)) > Właśnie dziś mam małą imprezkę ... Wursty z grilla tyż bydom Mysiu ? Pozdr !!!!! Pit Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 13.06.06, 14:59 pit-zeolit napisał: > > Wursty z grilla tyż bydom Mysiu ? > > Pozdr !!!!! > > Pit oczywizda :) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: nareszcie ..... 13.06.06, 16:02 I krwawo bedzie zachodzić słońce,przy tej gorącej pogodzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 13.06.06, 16:35 To smacznego i miłej zabawy Mysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 14.06.06, 07:45 a dziś...też gorąco...i dobrze :) Miłego dnia, najchętniej na leżaczku , w cieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: nareszcie ..... 14.06.06, 08:26 o! i o to chodzi! ale to dopiero od jutra... kolejny dłuuuugi łykend! katolicyzm to jednak fajna impreza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: nareszcie ..... 14.06.06, 08:51 sss9 napisał: > o! i o to chodzi! ale to dopiero od jutra... kolejny dłuuuugi łykend! katolicyz > m > to jednak fajna impreza. ;) :) będziesz się w piekle smażył ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re: nareszcie ..... IP: *.kat.3s.pl 15.06.06, 07:56 Mam nadzieję , ze nad Bałtykiem pogoda miodzio:) Miłego tygodnia forumiaki. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: nareszcie ..... 15.06.06, 09:08 Korzystajcie ludzie z dlugiego weekendu :))) U nas juz dzis pada ... Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: nareszcie ..... 15.06.06, 12:31 ;))) odrazu widac ze dzis w Polsce wolne ..i wszystkich ponioslo na mini urlopy ... a jaka dzis pogoda w Gliwicach? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 15.06.06, 13:03 braid napisał: > > ;))) odrazu widac ze dzis w Polsce wolne ..i wszystkich ponioslo > na mini urlopy ... > a jaka dzis pogoda w Gliwicach? śliczna...ciepełko :)) Też zaraz znikam w plener ...pozdrawiam braid :)) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 17.06.06, 08:37 lata ciąg dalszy...miłego świętowania Gliwiczanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie ..... 17.06.06, 08:45 Baw sie dobrze Mysiu. Pozdr. serrrrrrdecznie. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 17.06.06, 09:34 pit-zeolit napisał: > Baw sie dobrze Mysiu. > > Pozdr. serrrrrrdecznie. > > Pit i ja Ciebie, Pit pozdrawiam serdecznie...miłego świetowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: nareszcie ..... 17.06.06, 14:36 Mamy nowy rekordzik dł. trasy w tym sezonie , dzięki zaj.. pogodzie pojechaliśmy rowerkami nad Odrę pod Raciborzem i zrobiliśmy 110km :) a łikend się jeszcze nie skończył... ciepło pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re:szkoda... 19.06.06, 07:24 ...że już się skończył wekend..coraz dłużej chciałoby się wypoczywć ;) Widzę, że większość z Nas odpoczywała również od kompa...i bardzo dobrze ;) No , ale juz niedługo pora na urlop...miłego dnia forumiaki... Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: nareszcie ..... 19.06.06, 09:13 uruk-hai napisał: > Mamy nowy rekordzik dł. trasy w tym sezonie , dzięki zaj.. pogodzie > pojechaliśmy rowerkami nad Odrę pod Raciborzem i zrobiliśmy 110km :) > > a łikend się jeszcze nie skończył... > > ciepło pozdrawiam! wow ... widze ze prawdziwy "wyczynowiec" jestes ;)) Moze cos wspomnisz o trasie jaka wybraliscie.. jakosc bezpieczenstwo , stopien trudnosci ?? Czy jechaliscie tez drogami asfaltowymi...wsrod aut ( Tirow;) ??? Dzis w dobie Navi mozna sobie juz pozwolic na wycieczki lasami i drogami bocznymi .... Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: nareszcie ..... 20.06.06, 09:05 wow ...z tego co z maili wiedzialem ..to sie wszyscy wybierali na dluugi weekend .. ale ze on az tak dlugi bedzie ...??? No chyba ze na mecz do Niemiec pojechali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 20.06.06, 10:17 braid napisał: > wow ...z tego co z maili wiedzialem ..to sie wszyscy wybierali na dluugi > weekend .. > ale ze on az tak dlugi bedzie ...??? No chyba ze na mecz do Niemiec pojechali ; > ) hehehe...niektórzy też na urlop do ciepłych krajów, bo nie znali prognozy pogody u Nas ;))) Miłego , upalnego dnia....kocham słoneczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai nareszcie ..... nad Odrę :) 20.06.06, 23:34 Co do wypadu nad Oder Wycieczka nad Odrę przebiegła wszystkimi rodzajami dróg: raczej leśnymi i polnymi ale jeśli szosami to raczej trzeciorzędnymi na których ruchu nie ma albo jest super znikomy. Większy ruch był w rejonie Raciborza bo wyjechałem na jakąś główną drogę (musiałem się cofnąć bo nie zabrałem ze sobą mojej ukochanej mapy na której 1cm to 1km i są zaznaczone nawet przecinki leśne, większość z nich znam- no ale nie wszystkie jak widać :) ), później wśród wiosek i nadodrzańskich miejscowości znowu zero ruchu samochodwego - 5-6 aut na 15-20 km drogi :) - za to mnóstwo rowerzystów, w Grzegorzowicach (prom przez rzekę, wprawdzie nie to co widziałem nad Renem , ale za to nasz, swojski :) ) odbiliśmy na Kuźnię R. i potem znowu do lasu a w zasadzie w to co zostało po pożarze, jest tam mnóstwo utwardzonych dróg a główne arterie to nawierzchnie asfaltowe, oczywiście rejon jest zamknięty dla ruchu samochodowego. Będąc na Pożarzysku w tym miejscu można pojechać do Rud R. i parku cysterskiego+klasztor i odpocząć albo do mini muzeum parowozów przy kopalni piasku w Kotlarni, ponieważ wszystko to już wielokrotnie widzieliśmy puściliśmy się na azymut na Magdalenkę (kaplica taka) a potem przez Sierakowice do Rachowic - po wypiciu 3 soków pomidorowych z solą i pieprzem ruszyliśmy do domku na Łany a potem kierunek na POCh. Tym razem nie odpoczywaliśmy nad stawami (cysterskimi Łężczok, widziałem też Łęszczok) bo komarzyce cięły okrutnie więc nas przepędziły ale 1km dalej na skraju pola było miodzio i się wylegiwaliśmy w trawsku :). Knajp zaliczyliśmy 3 (żona lodów nie odpuści a ja zwykle wychłeptam 1 piwo). Na pewno warto wyłożyć się nad Odrą na godzinkę jest miło :). Było gorąco i nie widziałem za dużo zwierza - w zasadzie nic nie widziałem tym razem - tymczasem dziki czy jeleń to nie żaden przypadek w tych obszarach leśnych, gdzieś tam mieszka sobie nawet wilk :) Jest bezpiecznie , Straż Leśna na ogół się nie leni - wyciągniesz petko i są natychmiast :)), sporo knajpek - można przysiąść i coś zjeść/npić się (TANIO!!) Wyjechaliśmy o 12:15 byliśmy w domu koło siódmej ..... no ale sporo leniuchowaliśmy :) Kiedyś starałem się robić 1 taką wycieczkę w tygodniu, teraz wychodzi mi to marnie, ale w ten weekend (tylko żeby pogoda byłą) pojedziemy na Św. Anie, a potem gdzieś tam za Gąsiorowicami i Kotulinem się powałęsamy i wrócimy przez Ks. Las do domku - tu jest mało lasów ale za to ogromna sieć dróg lokalnych - ruchu nie ma żadnego bo wszyscy pojechali do Reichu (chyba), dlatego trasa jest dosyć "szybka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: uruk-hai .... 21.06.06, 09:09 chyba sie kiedyś "podepnę" pod tą Waszą grupe ;)) A byłeś w Świerklańcu...to też fajna trasa, przez las miechowicki.. Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: uruk-hai .... 21.06.06, 10:18 Świerklaniec - coś mi świta... chyba jak jechaliśmy do Ogrodzieńca :) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Mysiu 21.06.06, 16:17 Ale gisuje teraz w poznaniu aż srach. Pioruny walą, syreny karetek albo staży pożarnej wyją. Ale chaja !!!! Pozdrawiam serrrdecznie Ciebie i pana Prezesa. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie... 23.06.06, 09:16 trochę chłodniej.... Czyżby całe towarzystwo było na urlopach...w takim razie miłego wypoczynku... Ja niestety mam tyle obowiązków , że o urlopie nawet nie pomyślałam...ale trzeba bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: nareszcie... 23.06.06, 12:27 Pojechaliśmy sobie dookoła Gliwic: Plac Grunwaldzki pkt poczatkowy ->Aleja Majowa->Portowa->Czechowice->Przeschlebie->Szałsza->Maciejów->Park Chrobrego- >"Kopalnia Gliwice"->Trynek->Lotnisko->A4->Wójtowa Wieś/Ostropa->POCh->Plac Grunwaldzki: 48,8 km :) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie... 23.06.06, 17:10 uruk-hai napisał: > Pojechaliśmy sobie dookoła Gliwic: Plac Grunwaldzki pkt poczatkowy ->Aleja > Majowa->Portowa->Czechowice->Przeschlebie->Szałsza->Maciejó > w->Park Chrobrego- > >"Kopalnia Gliwice"->Trynek->Lotnisko->A4->Wójtowa Wieś/Ost > ropa->POCh->Plac > Grunwaldzki: 48,8 km > > :) też znam tę trasę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: nareszcie... 23.06.06, 13:29 myha1 napisała: > trochę chłodniej.... > Czyżby całe towarzystwo było na urlopach...w takim razie miłego wypoczynku... > > Ja niestety mam tyle obowiązków , że o urlopie nawet nie pomyślałam...ale > trzeba bedzie :) A co to jest urlop ? Pozdrawiam Mysiu Ciebie i pana prezesa. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie... 23.06.06, 17:13 pit-zeolit napisał: > myha1 napisała: > > > trochę chłodniej.... > > Czyżby całe towarzystwo było na urlopach...w takim razie miłego wypoczynk > u... > > > > Ja niestety mam tyle obowiązków , że o urlopie nawet nie pomyślałam...ale > > > trzeba bedzie :) > > A co to jest urlop ? > > Pozdrawiam Mysiu Ciebie i pana prezesa. > > Pit dziękuję za pozdrowienia...i Prezes również ;)) Urlop...Pit, to jest takie coś co wszyscy mają , ale niektórzy nie korzystają :) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: nareszcie... 24.06.06, 09:51 Miło i cieplutko - na szczęście daleko jeszcze do Sycylii :) Żona jeszcze tego nie wie ale dziś jedziemy daleko :)))) pozdrawiam wszystkich serdecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: nareszcie... 24.06.06, 12:24 witam po ponad tygodniu byczenia się na żywiecczyźnie. fajnie było, nie powiem - prawdziwe oscypki z owczego mleka, trochę nazbieranych grzybów podczas spacerów i dwa dni w Browarze Żywieckim na Giełdzie Birofilów. co tam się działo... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: nareszcie... 24.06.06, 13:10 Drogi SSS9 w kwestii łoscypków (może ktoś potwierdzi bo przyznaję że mi dzwoni cosik ale nie wiem w którym kościele).A więc: teraz nie ma owczego mleka - cykl rozmnażania się owiec powoduje że małe owieczki pokazują się jesienią (a w każdym razie nie teraz)i dopiero wtedy mamy-owce mają mleko. Widziałem kiedyś jakiego górala w tv który ceprom o tym prostował i nabijał się z tych właśnie "prawdziwych oscypków" przez cały rok. Niemniej fajnie że powróciłeś w zdrowiu i wypoczęciu . Co do dzisiajszego piknego dnia - z wycieczki nici - 100m od domu poszła guma a naprawa skończyła się niedawno , jakiś kurna pręt (pręcik w zasadzie ) wbił się w oponę i przebił dętkę, trochę potrwało zanim to wyciągnąłem z opony. Atak na Św. Annę przekładamy na jutro - a dziś: panie wino a ja osusze niejednego browara ku pokrzepieniu a może i jakaś wursta ..... Pozdrawiam serdecznie, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: nareszcie... 24.06.06, 13:16 to wyprostuję - oryginalne oscypki są już od Redyku czyli święta pierwszego wypasu owiec na łąkach/halach... ja kupowałem bundz i oscypki właśnie na łąkach, w bacówkach gdzie się je wyrabia i wędzi. opodal pasły się owce. nie sądzisz chyba, że cały ten cyrk z gonieniem owiec na hale i wielotygodniowym mieszkaniem w obskurnej bacówce na lichej pryczy jest jedynie picem na krowim mleku żeby opylić trochę krowiego sera ceprom? ja nie. :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: nareszcie... 24.06.06, 13:19 Dzięki za oświecenie - wiedziałem tylko że coś z tymi oscypkami nie tak w pewnych porach roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: nareszcie... 24.06.06, 13:23 zaopatrz się w wędzone i kładź na gorącej patelni/grillu plasterki, aż zmiękną - miodzio, także do czerwonego wytrawnego. ja także zaraz spadam na łono z "chłodnikami". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie... 24.06.06, 23:13 sss9 napisał: > ja także zaraz spadam na łono z "chłodnikami". ;) Ty to jeszcze z jednego sie nie wytłumaczyłeś...kto Ci kartkę na urlop podpisał, bo ja nie ;))) witaj...wypoczęty?...ja to mam jeszcze przed sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: nareszcie... 25.06.06, 09:47 witam. :))) nooo cóż... był dłuuugi łykend, który sobie jeszcze wydłużyłem. ale to nie koniec wakacji - za tydzień znowu znikam. już dziś proszę o urlop. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: nareszcie ..... 29.06.06, 11:04 cześć i czołem! czy jeszcze ktoś poza mną jest w "mateczniku", czy wszyscy już wyjechali? :) Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: nareszcie ..... 29.06.06, 12:31 ja jeszcze zyje ;)) ale mam duzo pracy ( inni na urlopach) a i w ogrodzie prace ruszyly ;)) Dajmy jednak szanse mlodym Gliwiczanom na dialogi ;))) ja chetnie poczytam ..od Liceow po TIRy czy kapieliska .. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: nareszcie ..... 29.06.06, 12:46 :))) od soboty też mam kolejny już urlop. zostaniesz sam? Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 29.06.06, 12:59 sss9 napisał: > :))) > od soboty też mam kolejny już urlop. zostaniesz sam? ;)) ja z Nim zostanę ...przez tydzień..później będzie musiał radzić sobie sam ;)) witajcie... ja też chętnie czytam mlodych Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: nareszcie ..... 30.06.06, 08:12 no, no no....sss9 jakoś pogoda Ci się troszkę popsuła ;)) Dobrze , że spadło trochę deszczu...jest czym oddychać . Miłego dnia dla wszystkich.... a dla młodzieży ....powodzenia na egzaminach !!...trzymamy kciuki za Was :) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: nareszcie ..... 30.06.06, 09:14 witam! nic złego się nie stało ;) www.twojapogoda.pl/ długoterminowa prognoza jest optymistyczna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk-hai Re: nareszcie ..... 30.06.06, 23:19 leje kurna prawie cały dzień - nici z roweru :/ pozdrawiam ze smutkiem w krtani Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re:słoneczne lato trwa... 04.07.06, 08:06 a mówili , że lata nie budiet w tym roku ;)) Nie warto planować urlopu w oparciu o meteorologów ..hehehe ...miłego dnia i trochę cienia forumiaki i forumiaczki.... a jeśli kto ma urlop i nas czyta , to... złotej opalenizny i wspaniałego wypoczynku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re:słoneczne lato trwa... 04.07.06, 09:40 Dzieki,Myha,urlop mam od wczoraj i wyglada na to,ze slonce bede miala caly czas. A tak prywatnie pytam,jak tam ta "trujaca" sie czuje;-)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re:słoneczne lato trwa... 07.07.06, 09:40 i nadejszła ta wiekopomna chwila, że i ja mogę poznać smak wakacji.... ...a, że pogoda zapowiada sie piękna, to bez żalu rozstane się z Wami na dwa tygodnie i doładuję akumulatory ;)) A Wam też życzę miłych urlopów, wekendów, czy co tam kto ma ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fesia Re:słoneczne lato trwa... IP: *.kat.3s.pl 07.07.06, 10:57 myha1 napisała: > bez żalu rozstane się z Wami na dwa > tygodnie i doładuję akumulatory ;)) > > A Wam też życzę miłych urlopów, wekendów, czy co tam kto ma ... > :))) Odpoczywaj i baw się dobrze Myha , niech to będą 2 tygodnie najwspanialsze w roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re:słoneczne lato trwa... 07.07.06, 16:16 Baw się dobrze Mysiu. Pozdrowienia dla pana Prezesa. Pit Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re:słoneczne lato trwa... 08.07.06, 07:49 pit-zeolit napisał: > Baw się dobrze Mysiu. Pozdrowienia dla pana Prezesa. > > Pit dzięki za życzliwość....Pan Prezes będzie sie bawił razem ze mną :)) Do poczytania za dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś