Gość: ........ IP: *.stg.tli.de 28.10.01, 08:52 te kropki na gorze to do niypoznaki mam raka za zone, a jo jest skorpion, to podobno dobro para wierzycie w znaki zodiaku, gwiazdy i przeznaczenie? bo jo ja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emma Re: mam raka...... IP: *.pppool.de 28.10.01, 09:10 Gość portalu: ........ napisał(a): > wierzycie w znaki zodiaku, gwiazdy i przeznaczenie? No pewnie. Ja jestem LEW - najlepszy, najszczesliwszy, naj... naj....itd. A moj chop to skorpion - bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: mam raka...... IP: *.bmj.net.pl 28.10.01, 11:47 Ja tez jestem LEW!!! ;))))Marcin za to jest...hmmm...podwojny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: mam raka...... IP: *.pagi.pl 28.10.01, 14:37 Nie dostałem kiedyś z pracy z powodu znaku zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: mam raka...... IP: *.pppool.de 28.10.01, 17:07 Gość portalu: Dziki napisał(a): > Nie dostałem kiedyś z pracy z powodu znaku zodiaku. A jaki jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: mam raka...... 29.10.01, 17:28 tytuł postu jest dwuznaczny, patrząc z tej drugiej strony głupio zrobiłeś, ale ja Ciebie umoralniać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mam raka......zona jest rakiem IP: *.stg.tli.de 29.10.01, 19:48 a czemu glupio? moja mama miala rzeczywiscie raka i z tego wyszla po operacji i 2 chemioterapiach mom ino plakac i za zycia sie ino umartwiac? cza sie trocha smioc!!!! niych zyjom SKORPIONY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: mam raka...... IP: 157.158.202.* 30.10.01, 07:34 A ja jestem Baran i w domu mam akwarium (trzy Ryby):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: mam raka......ryby IP: *.pppool.de 31.10.01, 19:31 ryby to ciezki znak, moja wielka milosc to byla ryba..........a zona rak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Czarnogrod IP: 198.138.227.* 02.11.01, 19:26 Znaki zodjaku to totalna bzdura, kazdy co skonczyl szkole podstawowa i cos z tego wyniosl to wie, jest to folklor dla kobiet, kiedys mezczyzni mieli alchemie ale (chemia poczynila postep) i nikt juz z nas w alchemie nie wierzy, nestety astrologia druga sredniowieczna nauka weszla do periodykow kobiecych i zbiera tam zniowo wsrod czrnogrodu. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Czarnogrod IP: *.67.152.14.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 02.11.01, 19:50 Tez uwazam , ze to bzdura, ale wodniki sa najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Czarnogrod 02.11.01, 22:52 Gość portalu: gosc napisał(a): > bzdura masz rację - nie wierzę w przesądy - w końcu zawsze można odpukać Odpowiedz Link Zgłoś