Dodaj do ulubionych

NASA TV - ogladajta

IP: *.albatros.gliwice.pl 10.07.06, 20:01
insidenasa.nasa.gov/nasa_nas/ops/nasatv/
Non stop transmisja z orbity jak astronauci tyrają.
Obserwuj wątek
    • uruk-hai Re: NASA TV - ogladajta 11.07.06, 12:16
      nie otwiera się .....
      • Gość: Nu! Re: NASA TV - ogladajta IP: *.albatros.gliwice.pl 11.07.06, 12:47
        To może ten adresik

www.nasa.gov/multimedia/nasatv/live_tv.html
        • Gość: Nu! Re: NASA TV - ogladajta IP: *.albatros.gliwice.pl 11.07.06, 12:49
          Jak kliknie się prawym myszki na displeju, można uzyskać obraz pełnoekranowy.
          Przynajmniej u mnie.
          • Gość: Nu! Re: NASA TV - ogladajta IP: *.albatros.gliwice.pl 11.07.06, 12:59
            wczoraj, mozna było obejrzec w real time, jak prwkatycznie wygląda spacer
            kosmiczny i praca na zewnątrz... niesamowite. Lepsze od Odyseji 2001.

Tam na zewnątrz jest masa kamer poinstalowanych, i były ujęcia na przykład z
            kamery na chełmie, co dawało złudzenie FPP.
            • aqua Re: NASA TV - ogladajta 11.07.06, 13:11
              działa:) dzięki.
              • Gość: Nu! Re: NASA TV - ogladajta IP: *.albatros.gliwice.pl 11.07.06, 14:00
                BTW

Najbardziej trzymam qciuki za Stephanie Wilson

spaceflight.nasa.gov/gallery/images/shuttle/sts-121/lores/s97-10246.jpg
                Mój rocznik! Dobry znaczy :D

BTW 2 - jakos nasi dziennikarze przeoczyli, że na pokładzie STS znajduje się
                Nowak . też kobieta :D
                • uruk-hai Re: NASA TV - ogladajta 11.07.06, 14:17
                  no teraz działa :))
                  • Gość: Nu! Re: NASA TV - ogladajta IP: *.albatros.gliwice.pl 11.07.06, 14:21
                    śmiesznie dziewczynom kucyki stają w bezwładności... :D

• Gość: Nu! STS 121 crew profile IP: *.albatros.gliwice.pl 11.07.06, 14:25
                      www.nasa.gov/mission_pages/shuttle/shuttlemissions/sts121/121_crew.html
                      mogę się założyć, że wszyscy są bardzo kulturalni, niechamscy :D

(jak się męczyli wczoraj z tymi naprawami w kosmosie /cos tam nie chciało
                      zapasować/ ani razu nie zaklęli)

• Gość: Nu! BTW IP: *.albatros.gliwice.pl 11.07.06, 14:41
                        A to jest skrót transmisji z wczoraj, lepszej jakości:

www.floridatoday.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060710/VIDEO05/60710007/0/video05
                      • braid Re: STS 121 crew profile 11.07.06, 19:31
                        Gość portalu: Nu! napisał(a):
                        > (jak się męczyli wczoraj z tymi naprawami w kosmosie /cos tam nie chciało
                        > zapasować/ ani razu nie zaklęli)

ja slyszalem dwa razy takie cichutkie " o pieronie "

-----------
                        dzieki za linka
                        • Gość: Nu! Re: STS 121 crew profile IP: *.kat.3s.pl 11.07.06, 22:39
                          to pewnie ta Nowak :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka