Gość: Arul IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:01 Witam prosze podpowiedzcie mi gdzie w centrum kupic dobry alkohol albo wino na prezent, bo jak mam jechac i "walczyc" z parkingiem w Forum to chyba zrezygnuje z pomyslu dzieki Arul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wilczur Re: sklep IP: 212.2.99.* 10.07.07, 08:56 na zwycięstwa jest sklep na rogu przy zejściu do ruin teatru. Mają tam dużo ciekawych alkoholi i ja zawsze tam jak mam coś kupić na szybko na prezent to jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: sklep 10.07.07, 09:27 Gość portalu: wilczur napisał(a): > na zwycięstwa jest sklep na rogu przy zejściu do ruin teatru. Mają tam dużo > ciekawych alkoholi i ja zawsze tam jak mam coś kupić na szybko na prezent to ja > dę. wygląda, że nie tylko kupił, ale nawet zdążył już spożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: sklep 10.07.07, 09:33 chyba a Arenie jest taki sklep, dobry dojazd, nie ma bramek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
faar świat win? 10.07.07, 11:25 Koło Rynku na Raciborskiej - sklep nazywa się 'wina świata' - bardzo duży wybór win - większość bardzo drogich, ale jak chcesz wybrać sobie coś na prezent to już chyba tylko tam. Inna sprawa, że tam jest mieszanka i dobrych i złych win, ale jak się znasz na rzeczy to nie będziesz mieć kłopotów z wybraniem odpowiedniego. Nie sugeruj się zanadto ceną, bo ja już kilkakrotnie widziałem, że wina moim zdaniem lepsze są tańsze niż te gorsze :-/ www.wina-swiata.sklep.pl/pierwsza_strona/ws_pliki/strony/gliwice.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cantina Re: świat win? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:50 Ktoś nie jest w temacie!!! Nie ma od dwóch lat sklepu o nazwie "Wina Świata". Tamta firma poprostu zbankrutowała. Jeśli ktoś chce kupić dobre i bardzo dobre wino w Gliwicach, i niekoniecznie bardzo drogie (ceny od 9,90 do 370) to zapraszam pod ten sam adres do sklepu o nazwie CANTINA. Tam można kupić dobre i niedrogie wino, a poza tym dobre włoskie jedzonko (specjały kuchni włoskiej). Sklep na ul. Raciborskiej 3 o nazwie Cantina istnieje w gliwicach od września 2005 roku. Firma specjalizuje się w obsłudze klientów indywidualnych i instytucjonalych. W Gliwicach nie ma drugiego takiego specjalistycznego sklepu z wyśmienitymi winami. Zasięg dzialania firmy to cała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cantina Re: świat win? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:55 Ktoś nie jest w temacie!!! Nie ma od dwóch lat sklepu o nazwie "Wina Świata". Tamta firma poprostu zbankrutowała. Jeśli ktoś chce kupić dobre i bardzo dobre wino w Gliwicach, i niekoniecznie bardzo drogie (ceny od 9,90 do 370) to zapraszam pod ten sam adres do sklepu o nazwie CANTINA. Tam można kupić dobre i niedrogie wino, a poza tym dobre włoskie jedzonko (specjały kuchni włoskiej). Sklep na ul. Raciborskiej 3 o nazwie Cantina istnieje w gliwicach od września 2005 roku. Firma specjalizuje się w obsłudze klientów indywidualnych i instytucjonalych. W Gliwicach nie ma drugiego takiego specjalistycznego sklepu z wyśmienitymi winami. Zasięg dzialania firmy to cała Polska. www.dobrewino.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cantina Re: świat win? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:57 www.dobrewino.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: dobry sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:47 masz dobry pomysł na reklamę swego sklepiku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: dobry sklep 10.07.07, 10:06 Gość portalu: kuba napisał(a): > masz dobry pomysł na reklamę swego sklepiku ;) ??? nie mam sklepiku z gorzałą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: dobry sklep IP: 212.2.99.* 10.07.07, 10:12 ehhh stasiu ty to się potrafisz podłożyć bereklonom :))))) ten post był do mnie że niby ja założyłem ten wątek i odpowiedziałem. Czytacz który wysnuł ten spisek podejrzewa że to reklama mojego sklepu :))) ale spiskowa teoria dziejów jest mocno zakorzeniona w ludziach starej daty okresu komuchów, ale my się nie martwimy bo wasz czas minie i nastanie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: dobry sklep 10.07.07, 10:19 Gość portalu: wilczur napisał(a): :))) komuchy wilczur są w twoich szeregach - ślepy jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur Re: dobry sklep IP: 212.2.99.* 10.07.07, 10:28 to znaczy? wojsko już mam za sobą :) więc w szeregu nie stoję. Rozglądam się dookoła i raczej nie widzę starych komuchów. BTW dzięki stasiu za ostrzeżenie, Ty też uważaj na SB`ków w okół Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: dobry sklep 10.07.07, 10:38 nie udawaj idioty, popierasz Frankiewicza, a on trzyma z komuchami od lat esbeków już nie ma, teraz uważaj raczej na CBA, wczoraj pokazali, że nie żartują Odpowiedz Link Zgłoś
faar Re: dobry sklep 10.07.07, 11:29 stasiek17 napisał: > esbeków już nie ma, teraz uważaj raczej na CBA, wczoraj pokazali, > że nie żartują Esbecy są, ale moim zdaniem coraz bardziej - na szczęście - zmarginalizowani :) Co do akcji CBA to nareszcie wzięli się za górę. Nie lubię Kaczyńskich i PIS, ale naprawdę to jak oni porządkują sobie szeregi (szkoda, że tylko w koalicji, a nie samej partii, ale zawsze coś) - robi to wrażenie. Nie podoba mi się wizja, że PIS jako pierwszy z rządzących po 89-ym roku najprawdopodobniej nie przerżnie tych potencjalnie wrześniowych wyborów, a może nawet je wygra, ale cóż ja na to mogę :) Odpowiedz Link Zgłoś
betoniarz-zbrodniarz Re: dobry sklep 10.07.07, 11:45 A wracając do pytania pierwotnego to przy rynku, róg raciborskiej i średniej jest specjalistyczny sklep z alkoholami. Odpowiedz Link Zgłoś
braid Re: dobry sklep 10.07.07, 12:15 betoniarz-zbrodniarz napisał: > A wracając do pytania pierwotnego to przy rynku, róg raciborskiej i średniej > jest specjalistyczny sklep z alkoholami. W watku pierwotnym nie chodzilo o alkohol ani zakupy.. tylko o umieszczenie slow kluczowych: " i "walczyc" z parkingiem w Forum to chyba zrezygnuje z pomyslu " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cantina Re: dobry sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:10 Dobry alkohol, a poza tym dobre wino można kupić w Gliwicach na ul. Raciborskiej 3 w sklepie winiarskim Cantina. Oprócz tego ciekawe specjały kuchni włoskiej. Re: świat win? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Cantina 25.07.07, 17:55 + odpowiedz Jeśli ktoś chce kupić dobre i bardzo dobre wino w Gliwicach, i niekoniecznie bardzo drogie (ceny od 9,90 do 370) to zapraszam pod ten sam adres do sklepu o nazwie CANTINA. Tam można kupić dobre i niedrogie wino, a poza tym dobre włoskie jedzonko (specjały kuchni włoskiej). Sklep na ul. Raciborskiej 3 o nazwie Cantina istnieje w gliwicach od września 2005 roku. Firma specjalizuje się w obsłudze klientów indywidualnych i instytucjonalych. W Gliwicach nie ma drugiego takiego specjalistycznego sklepu z wyśmienitymi winami. Zasięg dzialania firmy to cała Polska. www.dobrewino.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś