Dodaj do ulubionych

dobry sklep

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:01
Witam
prosze podpowiedzcie mi gdzie w centrum kupic dobry alkohol albo wino na
prezent, bo jak mam jechac i "walczyc" z parkingiem w Forum to chyba
zrezygnuje z pomyslu
dzieki
Arul
Obserwuj wątek
    • Gość: wilczur Re: sklep IP: 212.2.99.* 10.07.07, 08:56
      na zwycięstwa jest sklep na rogu przy zejściu do ruin teatru. Mają tam dużo
      ciekawych alkoholi i ja zawsze tam jak mam coś kupić na szybko na prezent to jadę.
      • sss9 Re: sklep 10.07.07, 09:27
        Gość portalu: wilczur napisał(a):

> na zwycięstwa jest sklep na rogu przy zejściu do ruin teatru. Mają tam dużo
        > ciekawych alkoholi i ja zawsze tam jak mam coś kupić na szybko na prezent to ja
        > dę.

wygląda, że nie tylko kupił, ale nawet zdążył już spożyć.
        • stasiek17 Re: sklep 10.07.07, 09:33
          chyba a Arenie jest taki sklep, dobry dojazd, nie ma bramek ;)
          • faar świat win? 10.07.07, 11:25
            Koło Rynku na Raciborskiej - sklep nazywa się 'wina świata' - bardzo duży wybór
            win - większość bardzo drogich, ale jak chcesz wybrać sobie coś na prezent to
            już chyba tylko tam. Inna sprawa, że tam jest mieszanka i dobrych i złych win,
            ale jak się znasz na rzeczy to nie będziesz mieć kłopotów z wybraniem
            odpowiedniego. Nie sugeruj się zanadto ceną, bo ja już kilkakrotnie widziałem,
            że wina moim zdaniem lepsze są tańsze niż te gorsze :-/

www.wina-swiata.sklep.pl/pierwsza_strona/ws_pliki/strony/gliwice.html
            • Gość: Cantina Re: świat win? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:50
              Ktoś nie jest w temacie!!! Nie ma od dwóch lat sklepu o nazwie "Wina Świata".
              Tamta firma poprostu zbankrutowała.
              Jeśli ktoś chce kupić dobre i bardzo dobre wino w Gliwicach, i niekoniecznie
              bardzo drogie (ceny od 9,90 do 370) to zapraszam pod ten sam adres do sklepu o
              nazwie CANTINA. Tam można kupić dobre i niedrogie wino, a poza tym dobre
              włoskie jedzonko (specjały kuchni włoskiej). Sklep na ul. Raciborskiej 3 o
              nazwie Cantina istnieje w gliwicach od września 2005 roku.
              Firma specjalizuje się w obsłudze klientów indywidualnych i instytucjonalych. W
              Gliwicach nie ma drugiego takiego specjalistycznego sklepu z wyśmienitymi
              winami. Zasięg dzialania firmy to cała Polska.
            • Gość: Cantina Re: świat win? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:55
              Ktoś nie jest w temacie!!! Nie ma od dwóch lat sklepu o nazwie "Wina Świata".
              Tamta firma poprostu zbankrutowała.
              www.dobrewino.pl/
            • Gość: Cantina Re: świat win? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 17:57
              www.dobrewino.pl/
    • Gość: kuba Re: dobry sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:47
      masz dobry pomysł na reklamę swego sklepiku ;)
      • stasiek17 Re: dobry sklep 10.07.07, 10:06
        Gość portalu: kuba napisał(a):

> masz dobry pomysł na reklamę swego sklepiku ;)

???

nie mam sklepiku z gorzałą
        • Gość: wilczur Re: dobry sklep IP: 212.2.99.* 10.07.07, 10:12
          ehhh stasiu ty to się potrafisz podłożyć bereklonom :)))))

ten post był do mnie że niby ja założyłem ten wątek i odpowiedziałem. Czytacz
          który wysnuł ten spisek podejrzewa że to reklama mojego sklepu :)))

ale spiskowa teoria dziejów jest mocno zakorzeniona w ludziach starej daty
          okresu komuchów, ale my się nie martwimy bo wasz czas minie i nastanie spokój.
          • stasiek17 Re: dobry sklep 10.07.07, 10:19
            Gość portalu: wilczur napisał(a):

:)))

komuchy wilczur są w twoich szeregach - ślepy jesteś ?

• Gość: wilczur Re: dobry sklep IP: 212.2.99.* 10.07.07, 10:28
              to znaczy? wojsko już mam za sobą :) więc w szeregu nie stoję. Rozglądam się
              dookoła i raczej nie widzę starych komuchów.

BTW dzięki stasiu za ostrzeżenie, Ty też uważaj na SB`ków w okół Ciebie :)
              • stasiek17 Re: dobry sklep 10.07.07, 10:38
                nie udawaj idioty, popierasz Frankiewicza, a on trzyma z komuchami od lat

esbeków już nie ma, teraz uważaj raczej na CBA, wczoraj pokazali, że nie żartują
                • faar Re: dobry sklep 10.07.07, 11:29
                  stasiek17 napisał:

> esbeków już nie ma, teraz uważaj raczej na CBA, wczoraj pokazali,
                  > że nie żartują

Esbecy są, ale moim zdaniem coraz bardziej - na szczęście - zmarginalizowani :)
                  Co do akcji CBA to nareszcie wzięli się za górę. Nie lubię Kaczyńskich i PIS,
                  ale naprawdę to jak oni porządkują sobie szeregi (szkoda, że tylko w koalicji, a
                  nie samej partii, ale zawsze coś) - robi to wrażenie. Nie podoba mi się wizja,
                  że PIS jako pierwszy z rządzących po 89-ym roku najprawdopodobniej nie przerżnie
                  tych potencjalnie wrześniowych wyborów, a może nawet je wygra, ale cóż ja na to
                  mogę :)
                  • stasiek17 Re: dobry sklep 10.07.07, 11:37
                    Jeżeli PIS wygra, to dobrze :)
                    • betoniarz-zbrodniarz Re: dobry sklep 10.07.07, 11:45
                      A wracając do pytania pierwotnego to przy rynku, róg raciborskiej i średniej
                      jest specjalistyczny sklep z alkoholami.
                      • braid Re: dobry sklep 10.07.07, 12:15
                        betoniarz-zbrodniarz napisał:

> A wracając do pytania pierwotnego to przy rynku, róg raciborskiej i średniej
                        > jest specjalistyczny sklep z alkoholami.

W watku pierwotnym nie chodzilo o alkohol ani zakupy..
                        tylko o umieszczenie slow kluczowych:

" i "walczyc" z parkingiem w Forum to chyba zrezygnuje z pomyslu "

• Gość: Cantina Re: dobry sklep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:10
      Dobry alkohol, a poza tym dobre wino można kupić w Gliwicach na ul.
      Raciborskiej 3 w sklepie winiarskim Cantina. Oprócz tego ciekawe specjały
      kuchni włoskiej. Re: świat win? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
      Gość: Cantina 25.07.07, 17:55 + odpowiedz

www.dobrewino.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka